rykter

Apple avslører nye iPader

Apple avslører nye iPader

Ved en feiltagelse slapp Apple ut en ny «iPad User Guide for iOS 8» i iBooks i kveld og denne manualen avslører to nye iPader - iPad mini 3 og iPad Air 2. Begge med Touch ID og et utseende som ser relativt lik ut dagens versjoner.

Vil Apple kjøpe Waze for å forbedre kartene?

Vil Apple kjøpe Waze for å forbedre kart?Apples lansering av sin egen kartløsning var ikke akkurat den beste lansering i Apple historie og selskapet har måtte tåle mye pepper. Apples sjef. Tim Cook, har beklaget problemene og lovet at Apple vil legge mye ressurser ned i å forbedre kartene.

Kan dette innvolvere oppkjøp av den sosiale karttjenesten Waze? Et nytt rykte hevder at Apple vil kjøpe Waze for å forbedre sine egne kartdata.

Apple inviterer til iPad mini-lansering?

Apple inviterer til iPad mini-lansering?

I dag kom, som forventet, invitasjonene til Apples medieevent den 23. oktober hvor de forventes å lansere en iPad mini.

Ny iPhone vil støtte LTE også i Norge?

Ny iPhone vil støtte LTE også i Norge?Da Apple introduserte den nye iPad (iPad 3) tidligere i år, var et av de store nyhetene 4G a.k.a LTE-støtte. Dessverre for oss nordmenn hadde Apple valgt å ikke støtte LTE-standarden som brukes i Norge og Europa og iPaden fikk dermed ikke nytte av LTE-støtten her i Norge.

Når iPhone 5 skal lanseres på onsdag, ser det heldigvis ut til at Apple vil introdusere LTE-støtte også her i Norge.

Lekkasjene stemmer - den nye iPhone blir som forventet

Lekkasjene stemmer - den nye iPhone blir slik

Lekkasjene rundt årets lansering av iPhone har vært mange og det er åpenbart at Apple ikke har greid å holde på hemmeligheten like bra som tidligere. Årets mest nøyaktigve kilde, iMore, bekrefter nå at lekkasjene stemmer og den nye iPhone blir som forventet.

Slik blir den neste iPhone?

Slik blir den neste iPhone

Neste måned vil Apple mest sannsynlig introdusere og vise fram den neste versjonen av iPhone. Ryktene har florert den siste tiden og antallet lekasjer før lanseringen har aldri vært høyere. Vi har gått gjennom alle de relevante ryktene og kommer med et «educated guess» på hvordan neste generasjons iPhone vil bli.

Så sterkt blir glasset i neste iPhone

Det har lenge vært ryktet, og tilnærmet bekreftet, at Apple kommer til å benytte Gorilla Glass II den kommende iPhone som forventes lansert neste måned. Skal vi tro en promovideo for Gorilla Glass vil glasset tåle vesentlig mer enn tidligere. Sjekk den imponerende videoen under.

21. september dagen for ny iPhone og iPad?

21. september er dagen for ny iPhone og iPad?

Ryktene om den nye iPhone heter seg opp og i går kunne vi se detaljerte bilder og i dag video av det som trolig er den neste iPhone. Nettstedet iMore, som har en svært god historikk hva gjelder rykter, hevder nå at 21. september er dagen hvor Apple vil lansere både ny iPhone og en mindre iPad.

Apple vil tilby adapter for ny iPhone-dock

Apple vil tilby adapter for ny iPhone-dock

Den neste versjonen av iPhone, som mest sannsynlig blir lansert i løpet av et par måneder, vil ha en helt ny «dock connector». Allerede i februar begynte de første ryktene om en ny 19-pins port å svirre og i mai så vi de første lekkede delen av en iPhone med en mindre port. Kilden som først avslørte den nye porten, hevder nå at Apple også vil tilby en adapter slik at gammelt iPhone-utstyr vil kunne brukes på den nye iPhone.

Fornyet tro på liten iPad?

Fornyet tro på liten iPad?

Apple-rykter har en merkelig tendens til å leve sitt eget liv. Rykter med stor, liten og middelmådig troverdighet kommer og går, men noen rykter dukker opp igjen og igjen. Ryktet om at Apple jobber med en iPad mellom 7 og 8" har igjen fått fornyet «tillit». Kanskje fordi Google har lansert sin Nexus 7?

Hva blir nytt i iOS 6?

iOS 6Om en uke introduserer Apple mest sannsynlig verden for neste versjon av iOS under årets WWDC-messe i San Francisco (11-15 juni). Ryktene er som vanlig mange og vi har tatt fram krystallkula for å oppsumere litt?

iOS 6 blir den sjette store oppdateringen av iOS og som «vanlig» forventer vi at Apple under årets WWDC vil lansere en betautgave av iOS til registrerte utviklere. Den endelige utgaven av iOS 6 lanseres nok, som tidligere år, nærmere høsten og en eventuell lansering av årets nye iPhone-modell.

Er dette iPhone 5?

Ryktene om den neste store oppdateringen av iPhone har de siste månedene og ukene blitt mer og mer detaljerte. I dag dukket det som antageligvis er hele baksiden og «skallet» til iPhone 5 opp fra to uavhengige kilder. Er dette iPhone 5?

Apple tar kontroll over iPhone5.com

Apple tar kontroll over iPhone5.com

Etter at Apple introduserte «iPad 3» under navnet «The New iPad» har det ikke akkurat vært noen selvfølge at den neste iPhone får navnet «iPhone 5». Kanskje blir navnet bare «The New iPhone»? Allikevel har Apple nå sikret seg domenet iPhone5.com

Apple bestiller 4" iPhone-skjermer

Apple bestiller 4

Wall Street Journal er avisen som sannsynligvis har de beste Apple-kildene. Når Wall Street Journal åpner munnen, er det svært ofte fordi informasjonen de har stemmer med virkeligheten. Nå hevder avisen at Apple bestiller 4" skjermer til den nye iPhone.

Hva er den nye kataloger kategorien i App Store?

Hva er den nye kataloger kategorien i App Store?I går kveld la Apple ut en ny kategori i App Store som har fått navnet kataloger eller «Catalogs» på engelsk.

Denne kategorien dukket for første gang opp i går og er foreløpig helt tom hvis man besøker den. Er en katalogfunksjon noe Apple introduserer med iPad 3 i kveld?

Her er iPad 3

Vi gleder oss til Apples lansering av det som alle forventer er en iPad 3 på onsdag 7. mars, men noen gleder seg tydeligvis enda mer enn oss. Nettstedet MIC Gadget har nemlig greid å samle sammen alt av iPad 3-deler som har blitt lekket og bygd sammen en iPad 3. Videoen under viser alt uten innmaten på en iPad 3 og som vi ser blir den designmessig lik dagens iPad.

Nå mangler de kun innmaten.

Hva vet vi om iPad 3?

Hva vet vi om iPad 3?

Som vanlig holder Apple relativt tett hva gjelder sine produktlanseringer og lite konkret informasjon om iPad 3 har lekket. Allikevel har vi i løpet av det siste året fått en hel del hint gjennom utviklerutgaver av iOS, deler som dukker opp i Asia og uttalelser fra underleverandører. Vi prøver å samle bildet og «oppsummere».

iPad 3 skjermen er i produksjon

iPad 3 skjermen er i produksjon

At iPad 3 får en høyoppløslig skjerm hersker det snart liten tvil om. Ryktene har florert og allerede i fjor dukket det opp grafikk i iOS som tydet på at skjermoppløsningen på iPad snart vil doble seg. Nå hevdes det at Apple har startet produksjonen av en skjerm tilnærmet Retina Display som vi finner i dagens iPhone 4.

iPhone 5 lanseres 4. oktober?

iPhone 5 lanseres 4. oktober?

Skal vi tro de normalt godt informerte All Things Digital/Wall Street Journal så er tirsdag 4. oktober dagen hvor Apple vil lansere iPhone 5. Ikke overraskende er det Apples nye sjef, Tim Cook, som vil stå for lanseringen og presentasjonen.

Her er innsiden av iPhone 4S

Her er innsiden av iPhone 4S

Ryktene omkring iPhone 4S og iPhone 5 vil ingen ende ta og i dag kom de første virkelig avslørende bildene av det som trolig er innsiden iPhone 4S. Telefon har samme utseende som dagens iPhone 4, men har en Dual Core A5-prosessor.

iPhone 5 og iPhone 4S - hva sier ryktene?

iPhone 5, iPhone 4S og iPad 3 - hva sier ryktene?

En ny versjon av iPhone er rett rundt hjørnet, men blir det en iPhone 4S, iPhone 5 og får vi samtidig se en ny iPad 3? Ryktene er utvilsomt mange og vi prøver å oppsumere og spekulere i hva slags telefon vi får se fra Apple i løpet av de neste ukene.

iOS 5 lanseres den 10. oktober?

iOS 5 lanseres den 10. oktober?

Apple har hatt iOS 5 i beta siden tidligere denne sommeren og har lovet å lansere den store oppdateringen sammen med iCloud denne høsten. Sannsynligvis lanseres iOS 5 omtrent samtidig som en ny iPhone og nå ryktes det at denne datoen er 10. oktober.

iPhone 5 presenteres 29. september?

iPhone 5 presenteres 29. september?

Flere uavhengige nyhetsider for Apple har hørt at Apple planlegger å vise frem neste generasjon iPhone i slutten av september. TiPB har meldt at selve salget vil begynne 7. Oktober. I følge kilder til 9to5mac.com skal Apple ha planer om å lansere iPhone 5 enten den 7. Oktober eller 14. Oktober, men siden de siste stadiene av produksjonen for tiden går bra, sikter Apple nå mot en lansering den 7. Oktober. Apple skal, i motsetning til iPad 2, nå tilby forhåndsbestilling fra dagen den vises frem.

Apple skjuler tale-til-tekst funksjonalitet

Apple skjuler tale-til-tekst funksjonalitet

Ikke all funksjonalitet i iOS 5 har blitt introdusert enda. Apple har nemlig skjult en mye etterlengtet funksjon godt. Mye tyder nemlig på at muligheten for å gjøre om tale til tekst eller den virtuelle «assistenten» Siri blir å finne i iOS 5 ved lansering.

Blir den nye iPhone slik?

Blir iPhone 5 slik?

At det kommer en ny iPhone til høsten er relativt åpenbart og de siste ukene har en rekke detaljer om utseende lekket. Det hevdes at Apple jobber med to forskjellige utgaver av iPhone, en high-end variant som bevarer dagens design og en rimeligere variant med et helt nytt design. Detaljer om designet har lekket og allerede nå finnes det en falsk «iPhone 5» på det kinesiske markedet. Er det slik den neste iPhone blir?

Apple tester ny måte for lading?

Apple tester ny måte for ladning

Det ryktes at Apple nå planlegger ny ladingsteknologi som skal gjøre det mulig at telefonen kan lades uten å måtte være koblet til PC, Mac eller strømadapter.

iOS 5 med widgets og nytt meldingssystem?

iOS 5 med widgets og nytt meldingssystem?Det er litt over en uke til World Wide Developer Conference hvor Apple mest sannsynlig skal vise fram neste generasjon av iOS. Den femte versjonen av iOS skal ifølge nye rykter ha et helt nytt meldingssystem og også tilby widgets.

iPhone 5 kommer i september

iPhone 5 kommer i september

Det annerkjente nyhetsbyrået Reuters hevder nå at Apple vil lansere iPhone 5 i september. Informasjonen skal stamme fra tre forskjellige troverdige kilder og produksjonen skal begynne allerede i juli. Designet på den nye telefonen forblir uendret.

iOS 5 kommer etter sommeren?

iOS 5 kommer etter sommeren?Mange har forventet at den neste store oppdateringen av iOS vil bli offentliggjort neste måned, men skal vi tro ryktebørsen vil vi måtte vente ytterligere noen måneder.

iOS 5 skal ifølge rykter være en større oppdatering av systemet som kjører på alle iPad, iPhone, iPod touch og Apple TVer. Fokuset skal være «skyen» og en tett integrasjon mot Mobile Me som vil bli gratis.

iPhone 5 med tokjernet A5-prosessor

A5Da iPhone 4 kom på markedet benyttet den seg av den samme A4-prosessoren som første generasjons iPad. Når iPad 2 nå har fått en oppgradering til A5-prosessoren med to kjerner, er det ingen overraskelse dersom denne også dukker opp i iPhone til sommeren. Nå har imidlertid utviklere funnet håndfaste bevis i iOs 4.3 som så godt som bekrefter dette.