Her er den nye iPhone

Her er den nye iPhone

Det siste halve året har Apples underleverandører lekket som en sil og en rekke deler og biter til det som er den neste iPhone har blitt lekket. Selskapet iLab som reparerer iPhones har nå fått tak i det som ser ut å være en tilnærmet komplett versjon av den neste iPhone.

Delene og størrelsen er identisk med det vi har sett lekket tidligere og passer perfekt med alle rykter som har florert. Bildene viser en iPhone som er lengre, tynnere og har en ny dock i bunnen.

Bakenden er byttet ut med aluminium, mens flere av designelementene er fortsatt de samme som på dagens iPhone 4S. Metallbåndet og metallet på baksiden har blitt mørkere enn hva det er i dag.

Her er den nye iPhone

Tidligere har mange betvilt at dette designet er Apples nye iPhone, men med så mange forskjellige lekasjer fra mange kilder hvor alt passer sammen er det lite trolig at dette ikke er den neste iPhone.

Her er den nye iPhone

Her er den nye iPhone

Her er den nye iPhone

Her er den nye iPhone

Her er den nye iPhone

Nå som vi vet hvordan Apples neste iPhone ser ut på utsiden, trenger vi bare å få høre hva Apple gir oss på innsiden. Apple forventes å lansere den nye iPhone i løpet av denne høsten. Du kan se enda flere bilder og mer detaljer på iLab.

Tags:

krsk0

Gleder meg:)

macmorten

GJesp!!

tiboine

ser fin ut denne. ingen revolusjerende design da. Men er jo apple det er snakk om :)

thunder

Skeptisk, på bilde #4 går minus-knappen feil vei i forhold til resten av bildene, bildemanipuleringsfeil? :P

admin

@thunder

Sannsynligvis bare satt på knappene ettersom det ikke er noen innmat på disse. Dette er samme utside på telefonen som flere andre har fått tak i også.

freddjoh

Hadde håpet på et helt nytt design jeg. Noe helt annerledes liksom. Synes denne blir veldig lik.
Jaja, da sparer jeg de pengene og beholder 4Sen min istedet. Det blir billigere sånn.

Andhest

Hva er dealen med to foskjellige materialer på baksiden? Ser det bra ut?

admin

@freddjoh

Apple endrer sjeldent design hvis de ikke kan gjøre noe «bedre». Dvs. de endrer ikke utseende bare få å endre utseende - heldigvis.

thunder

@admin

Det forklarer saken, synes det såg litt pussig ut :)

RS58

Synes denne blir svært lik 4-modellene, som jeg bruker idag. Vurderer om jeg skal kjøpe en 3 G for å få tilbake den egentlige iPhone-følelsen.

H92

@thunder @admin

En viss grad av bildemanipulering er det nok her. Med mindre bordet telefonen ligger på er opplyst faller det ingen skygger og det er kunstig. Dessuten ser du i det siste bildet at +/- knappene er én del, altså er det noe som skurrer. Men at den blir slik, det kan jeg godt tenke meg :)

mati_91

Jeg venter på S modelen :P

budbringeren

Enig med Admin. Heldigvis beholder de hva som er bra og ikke jager etter forandring for forandringens skyld.

Baksiden var ikke særlig lekker i mine øyne. Veldig spent på kamera i femmern.

stigzy

Jeg synes egentlig at Apple bør kjøre et løp der de tilbyr iPhone "Pro" med stor skjerm kraftig innmat osv.. og en iPhone "vanlig" til de som ikke er så kresne. Er egentlig misunelig på skjermstørrelsen til Galaxy S3 men liker ikke Android i det hele tatt.. Andre som føler slik? Hehe...

Nikoraisan

stigzy: du mener som de har det i dag med 4s, 4 og 3gs?

sifa

Er jo null poeng å endre design bare for å gjøre det! Godt at hvertfall noen forstår det :-)
Skal si meg enig i at denne ikke så spesielt pen ut, men det har vel åpenbart sin hensikt.

@RS58
Å kjøpe en iPhone 3G nå som du har en 4'er og 5'ern snart kommer ut, blir vel nesten like fornuftig som å kjøpe en gammel "kasse-TV" i dét LED-TV'n ble lansert..

@stigzy
Skjermstørrelsen til Samsung-telefonene er jo helt håpløs! å jo ikke plass i lomma en gang..

@Nikoraisan
Stemmer! Du er en av få som forstår dette!

mrTablet

Triste greier :(

jpsalvesen

Jeg har en Galaxy S3, og den er jo litt stor men samtidig er den rimelig tynn så den går greit i lomma (men det ser jo bedre ut når man har den i brystlomma på jakken).. Uansett, velkommen etter. Jeg frykter at det blir mindre Damn You Autocorrect fremover når skjermen blir så stor at man kan skrive på den.

leifhar

Ikke aktuelt å skifte hvis jeg da og må skifte bilholderen. Godt fornøyd med tomtom-appen (GPS)

Arne Borgersen

Åh! Det ser jo veldig bra ut! Men hvorfor har de byttet tilbake til å ha minijack nede på telefonen igjen? Jeg synes å huske at de har byttet på dette før, jeg liker vel best å ha den på toppen... det er vel kanskje bare en vanesak igjen :P

Litt morsomt at iPhone løpebåndet mitt som laget av Belkin er for en iPhone med minijack nede, men på venstre side, ikke høyre :P

Gwog

@Arne Borgersen

IPhone har aldri hatt minijacken nede. Du har med andre ord et løpebånd fra Belkin laget spesifikt til iPod touch.

Jeg for min del håper ikke dette er den nye iPhone. Synes den ser uproposjonert ut. Lang og smal får den til å virke snodig ut i mine øyne...Litt som en fjernkontroll. Men jeg liker at jack-ingangen er nede. Ganske logisk når den går ned i lomma. At de tar bort glasset fra baksiden er jo også en åpenbar fordel. Uansett blir det spennende å se det ferdige produktet.

Arne Borgersen

@Gwog

Takk! Jeg kunne ikke huske en iPhone med minijack nede før heller, men det var iPod Touch som hadde minijack nede! :D Hadde helt glemt det... Begynner å bli en stund siden jeg brukte iPod Touch når jeg tenker meg om...

daggad

Det jeg liker å se er at de ikke går bort ifra konseptet med skuer og gode muligheter til å fikse den selv.
Men det virker som at det er tilbake til å åpne telefonen via skjermsiden som på 3g(s), det er svært bra da det ofte er skjermen som er ødelagt og denne blir kjapp å bytte da.

Ellers tviler jeg veldig på at telefonen vil ha fargene vi ser den i her. Alt for kjedelig for Apple og de må da ha den i hvit ??
Den lange smale skjermen tror jeg også er bra. Man sveiper over med en tommel, men kan lese nettsider bedre om den legges på siden.

Iphone er Apples viktigste produkt. De tar ingen sjanser med denne så jeg føler meg trygg på at det er en rimelig fullspecet versjon som blir annonsert i nærmeste fremtid.

Syfer

Ikke nevneverdig pent med forskjellig material på baksiden, enten metall eller glass.

Skulle også ønske at telefonen blir mer "rund" i sidene slik at den blir bedre å holde i.

budbringeren

Ønsker også rundere form på 5ern. Eneste jeg ville ha savnet, er å plassere iphonen på flater under facetime. Med rundere former er man nødt til å holde iphonen hele tiden.

MacFans

If the iPhone 5 looks like this, Apple may be screwed...
Dette ser akkurat ut som iPhone 4S og iPhone 4. En design som nå er 2 år gammel.

kvasbo

iPhone 4s ser ikke utdatert ut i dag, så jeg ser ikke poenget med å gjøre større endringer på designet.

Godt industridesign har mye lenger levetid enn to år, og det er fint lite vits å endre noe bare for å endre det.

Målgruppa til Apple er ikke teknofantaster som må ha det nyeste og er nødt til å vise det, det er alle de andre som vil ha en bra telefon og som har råd til å betale for det.

Syfer

iPhone 4s ser ikke utdatert ut i dag, så jeg ser ikke poenget med å gjøre større endringer på designet.

Godt industridesign har mye lenger levetid enn to år, og det er fint lite vits å endre noe bare for å endre det.

Målgruppa til Apple er ikke teknofantaster som må ha det nyeste og er nødt til å vise det, det er alle de andre som vil ha en bra telefon og som har råd til å betale for det.

Ergonomisk sett kunne det vært langt bedre, bla med rundere kanter som gjør telefonen bedre å holde.

dodie

Telefonens design er greit nok det. Men jeg fatter ikke hvorfor de vil gjøre den lenger?! Dersom skjermen bare skal forstørres i lengden (16:9) håper jeg på noe alá dette
http://venturebeat.com/2012/05/22/iphone-5-long-display/