iPhone 5 presenteres 29. september?

iPhone 5 presenteres 29. september?

Flere uavhengige nyhetsider for Apple har hørt at Apple planlegger å vise frem neste generasjon iPhone i slutten av september. TiPB har meldt at selve salget vil begynne 7. Oktober. I følge kilder til 9to5mac.com skal Apple ha planer om å lansere iPhone 5 enten den 7. Oktober eller 14. Oktober, men siden de siste stadiene av produksjonen for tiden går bra, sikter Apple nå mot en lansering den 7. Oktober. Apple skal, i motsetning til iPad 2, nå tilby forhåndsbestilling fra dagen den vises frem.

Dette er fortsatt på ryktestadiet, og det er usikkert om dette også gjelder Norge.

Det er usikkert om iPhone 5 blir kun en ytelsesoppgradering av iPhone 4, eller om det blir et nytt design på telefonen. Det forventes at det minimum er en oppgradering til Apples Dual-Core A5 prosessor som vi ser i iPad 2, et åtte megapixel kamera og iOS 5.

Hva en eventuell formendring på telefonen vil innholde er usikkert, det har vært mange rykter. Mye tyder på en tynnere og slankere telefon, om det skulle bli en endring. Det har også vært snakk om en ny og rimeligere iPhone-modell.

Dette er bare rykter, men 9to5mac.com føler seg rimelig sikre på at iPhone 5 presenteres 29. September, med mulighet for forhåndsbestilling samme dag. De er også rimelig sikre på at telefonen sendes til forbrukerne 7. Oktober.

Så nå gjelder det bare å vente.

pushit

Er 64GB lagringskapasitet en realistisk forventning for iPhone5? 32GB er bare sååå 2009.

win_xp

Selv printeren min har mer en 64 :)

Wavelength

Hva skal en printer med over 64GB minne?

Traktor

Kanskje lagre bilder som importeres med integrert minnekortleser.

stigzy

Skal bli herlig å bytte ut over 2 år gamle iPhone 3GS'en :)

Sigurd Mikkelsen

Skal bli deilig å bytte ut over tre år gamle 3G'en pluss førstegenerasjonen til kona som hun arvet av meg.. ;)

pushit

Jeg leste feil, dette er jo en artikkel om printerminnekapasitet.

Powermac

Gleder meg :))

Stheen

Håper virkelig ikke iPhone 5 vil få aluminiums bakside! Da oppstår riper så sinnsykt lett, og etter en uke så ser baksiden ut som om tlf har vært brukt i månedsvis.

Håper virkelig på en iPhone med glass bak, rett og slett for at det føles veldig kmpakt og solid ut i hånden, og for at det ser veldig fint ut. Håper også at iPhone 5 blir tynnere, bedre kamera, og kraftigere innmat. Skulle gjerne sett større skjerm, men da må vel den øke antall pixler, og dermed må alle app store appene bli gjort klare for iPhone 5, slik de ble til iPhone 4.

Jeg håper ikke at den vil få skjerm som går helt til kanten, da blir det ofte litt problematisk, for litt av hånden du holder iphonen med berører litt av skjermen, og dermed så trykker du på knapper ufrivillig!

Håper virkelig at iPhone kommer denne høsten, for jeg er veldig klar til å bytte ut min Nexus One!

KlodrikMcKr

Er klar for å bytte ut min Sonny Ericson 2007 med 15 MB ttotaltminne!

FriDag

Hva tror dere om dette?
http://www.itavisen.no/876546/dette-iphone-5-konseptet-vil-faa-deg-til-aa-maape

sinatra

Min hvite 3GS ser ut som en sveitserost. Så det skal bli deilig å få byttet. Jeg håper det blir aluminium bak da. I alle fall ikke plast. Synes iPhone 4 er for kantete å holde i. Konseptbildet over ser ut som et ålreit design.

per57

Riper på baksiden..?? Min 3Gs jobbtelefon er 3 år gammel,det er ikke en ripe på den.
Det er noe som heter beskyttelse, og mobilvesker.