21. september dagen for ny iPhone og iPad?

21. september er dagen for ny iPhone og iPad?

Ryktene om den nye iPhone heter seg opp og i går kunne vi se detaljerte bilder og i dag video av det som trolig er den neste iPhone. Nettstedet iMore, som har en svært god historikk hva gjelder rykter, hevder nå at 21. september er dagen hvor Apple vil lansere både ny iPhone og en mindre iPad.

iMore har ved tidligere anledninger vært svært så presise hva gjelder Apple-rykter og nettstedet hevder nå at Apple vil lansere en ny iPhone og en mindre iPad på et «Special Event» 12. september. iPhonen og iPaden vil, ifølge iMore, være i butikkene 9 dager etter - 21. september.

Ryktebørsen har de seneste måneden kokt over både hva gjelder iPhone og en mindre iPad på 7.8". I tillegg forventes det at oppdatert iPoder og muligens en ny versjon av iTunes blir vist fram på samme tidspunkt. Den endelige versjonen av iOS 6 vil nok også bli presentert på eventen 12. september og inneholder sannsynligvis også noen nye funksjoner spesifikt for den nyeste iPhone-modellen.

iMore mener fortsatt at den mindre iPaden vil være akkurat som dagens 9.7" iPad, men skalert ned til 7.8". Hva gjelder iPhone pekes det fortsatt på en lengre telefon med 16:9 skjerm på 4", LTE, nano-SIM og «in-cell» skjermteknologi.

Forbedret kamera er vel heller ikke en usannsynlighet ettersom delene som har lekket viser større plass til linsen og et FaceTime-kamera som er flyttet til midten av telefonen for å gi plass til den større kameralinsen på baksiden. Ny prosessor og mer minne regnes også som en selvfølgelighet.

Via iMore

iBee

Håper det er mere nytt på nye iPhone...

Jan Fredrik

Håper den kommer et par uker senere, da er jeg nemlig i USA!

Dorkfish

Kunne godt tenkt meg en 7 tommers iPad. Min første generasjons iPad holder faktisk i lange baner fortsatt, men hadde ikke hatt noe imot en mindre utgave.

Tror ikke iPhone 5 vil være så veldig revolusjonerende mye bedre enn 4S'en min, så jeg står nok over iPhone denne gangen.

egil2nd

Perfekt da jeg er i USA da, og drar hjem 22. september. Ferie planlagt og bestilt for lenge siden, så iskald beregning kan man si. Kommer til å kjøpe uansett, da jeg hoppet over 4S.

Jan Fredrik: Selv om den kommer ut 21. september, har de den jo til salgs to uker senere også.... De selger den jo lenge før det kommer enda en ny utgave...

nilsi60

Håper det også blir ny iPad av den vanlige størrelsen...

macfenn

Har jo sett datoen 21. sep. før og i "Apple Back to School"-tilbudet:

Buy a Mac for college through September 21 and receive a $100 Back to School Gift Card to use on apps, books, music, and movies. Or buy the new iPad and get a $50 Back to School Gift Card.* And if you choose a Mac, you’ll save even more with Apple education pricing.
- Apple Back to School

Passer jo bra, kanskje skal de komme med noe nytt "når" de lansere iPhone 5 21. september :D

wibaert

Har et lite håp om at apple skal beholde sin fantastiske "iPlug" Det blir en skuffelse å gå til micro-usb....

siggen94

Disse ryktene virker troverdige. Håper ikke de bruker lang tid over atlanteren etter USA-slipp.

krsk0

Kredittkortet ligger klart.

sinatra

Jan Fredrik man, 30/07/2012 - 11:32

Håper den kommer et par uker senere, da er jeg nemlig i USA!

Du tror ikke den kommer til å være tilgjengelig etter lansering? Bare ved lansering. Jo lenger etter lansering du venter, desto større sannsynlighet er det for at du får tak i den.

Traktor

Det kan jo tenkes at h*n ønsker å oppleve alt ståheiet rundt lanseringen. Men det er sant som du sier, det kan være vanskelig å få takk i de første ukene, om ikke enda lenger.