iOS 5 lanseres den 10. oktober?

iOS 5 lanseres den 10. oktober?

Apple har hatt iOS 5 i beta siden tidligere denne sommeren og har lovet å lansere den store oppdateringen sammen med iCloud denne høsten. Sannsynligvis lanseres iOS 5 omtrent samtidig som en ny iPhone og nå ryktes det at denne datoen er 10. oktober.

Det er nettstedet Apple Insider som hevder at Apple planlegger å lansere oppdateringen til iOS som alle venter på. Systemet har vært i testfasen i flere måneder og en rekke nye funksjoner har blitt lagt til etter hvert.

Apple har tradisjonelt lansert nye telefonmodeller omtrent samtidig (kort tid etter) oppdateringer til iOS og denne gangen antas det også å være sannsynlig. I 2008 lanserte Apple iOS 2.0 og iPhone 3G den 11. juli, i 2009 lanserte Apple iOS 3.0 den 17. juni og iPhone 3GS to dager senere. Sist, men ikke minst, i 2010 lanserte Apple iOS 4.0 21. juni og iPhone 4 3 dager senere.

I år har Apple flyttet iPhone og iOS-lanseringen til høsten og oktober ser nå ut til å være måneden hvor vi både får iOS 5 og iPhone 4S/iPhone 5.

Tags:

Nichlasandre

Vi kan vel heller bare å vente og se hva som skjer, vi spår jo ting hele tiden, som i slutten av sept osv, det kommer når det kommer vil nå jeg si :)

lhalvorsen

@Nichlasandre: Det der må være tidenes mest kjedelige innlegg. Samtidig nok også en av de mest fornuftige. :)

ddybing

Håper det. Nå klarer jeg snart ikke vente mer :P

Dorkfish

Selv venter jeg til det kommer en jailbreak. Har dessverre ikke (untethered) jailbreak til min 4.3.5, så da må jeg bare vente og håpe på at de finner på noe gøy for iOS 5 så fort som mulig.

Ole360

Håper det ass :D

FriDag

Jeg er veldig glad i min Iphone, og liker også de andre Apple produktene jeg har prøvd. Det med Apple som irriterer meg er alt hemmelighetskremmeriet de driver med.. Why?

prikkprikkprikk

Snakket med en på lefdal og han sa at iphone 5 kommer 7. oktober..

X-mobile

I følge mine kilder i bransjen ser det ut til at ikke vil lanseres i norge før 15.oktober. Er mulig at det er enkelte forhandlere som kan få tak i iPhone 5(om det er det den kommer til å hete) via såkalte "trader-firmaer". Dvs ikke via Apples ordinære distribusjonskanaler som operatørene Telenor og Netcom.

Telefoner som er hentet fra trader'e er ofte dyrere, men fordelen er at de ikke er operatørlåst.

Stereo Mac

Etter det jeg har hørt så er grunnen til at Apple ikke gir noen slippdato ganske enkel.
De gir de så mye tid de trenger til å fikse produktet og eventuelt fikse store/små feil.

Se for deg at Motorola skal slippe SuperPad 12 Oktober. 11 Oktober finner testere ut at man kan legge hacke den med å sende en enkel fil til den over bluetooth. De må slippe den da de har gitt en lanseringsdato, dette slipper Apple.

Når det kommer til div ansatte som sier diverse datoer så tviler jeg på at de vet noe. Fulle tenåringer på byen plaprer ganske lett.

An apple a day keeps the doctor away

jerry.c.bush

De eneste som vet sikkert når det kommer noe nye produkter ala iPhone 5 eller lignende er vel Apple. Basta. Ingen ansatte på hverken Elkjøp, Lefdal eller Exprett for den del vet noe om riktig dato. Det er en kjensgjerning.

foxter

Snakket med en på lefdal og han sa at iphone 5 kommer 7. oktober..

Stemmer det.
Er nok de ansatte på lefdal som får all info først :-P

eirijo2

Hva skjer ??? der jo ikke ut som IOS5 GM er klar enda ? trodde de skulle slippe denne i helgen ?