Apple tester ny måte for lading?

Apple tester ny måte for ladning

Det ryktes at Apple nå planlegger ny ladingsteknologi som skal gjøre det mulig at telefonen kan lades uten å måtte være koblet til PC, Mac eller strømadapter.

Det er The Wall Street Jornual som hevder at Apple jobber med en helt ny måte å lage iPhonen på. De sier at Apple kommer til å legge frem en tynnere og raskere iPhone 4S/5 nå i September og deretter neste å vil satse på en helt ny iPhone med masse endringer. En av disse skal ifølge avisen være trådløs lading.

Hewlett Packard, en av Apples konkurrenter, har i lengre tid tilbudt induksjonslading i sin Palm Pre-telefon. Trådløs lading er dermed ikke helt usannsynlig for en iPhone og med tanke på at Apple den siste tiden har fokusert mye på å frigjøre telefonen og iPaden fra Macen eller PCen gjennom iCloud.

Apple har også tatt patent på en ny måte å lage batterier, nemlig med Liquidmetal. Dette er noe NASA sier er det framtidens materiale. Man kan oppnå opptil 20 timer bruk på en laptop og 30 dagers bruk på en tablet ved å kombinere Liquidmetal og Hydrogen-celler, men disse ryktene er nok ikke realistiske før om et par år. Vi ser definitivt ikke noe slikt før iPhone 6 og iPad 4.

Tags:

pushit

Lade mobilen samtidig som jeg koker nudler.

ddybing

Dette har jeg gått rundt og tenkt på ofte. Håper det blir virkelighet :-D
Hadde i så fall vært dødskult. Da kan man virkelig "cut the cord".
Håper Liquidmetal batterier kommer i neste generasjon iPod eller kanskje i neste generasjon iPad/iPhone til neste år?

Uansett, det blir morro å se hva som skjer :-D