iPod

Slik filmer du skjermen på iOS uten jailbreak

GamecaptureØnsker du å filme skjermen på din iPhone, iPod eller iPad, men ønsker ikke å jailbreake? Da kan dette tipset være noe for deg. For at du skal kunne gjøre dette, er du avhengig av en Apple TV, Elgato GameCapture, PC/MAC, 2x HDMI og en TV. Du kan også filme XBOX og PS3-skjermen din slik, bare en litt annen fremgangsmåte.

Voddler med iPhone-applikasjon

VoddlerVoddler, en populær svensk videostreamingstjeneste, lanserte denne uken sin egen iPhone-applikasjon. Tjenesten, som kan sammenlignes med en film- og TV-serieversjon av Spotify, lar deg se flere filmer på din iPhone eller iPod Touch helt gratis.

Steve Jobs gir iPod til gruvearbeidere

Steve Jobs gir iPod til gruvearbeidere

Hvis du ikke har bodd i en gruve de siste 69 dagene har du ikke kunne unngå å få med deg den utrolige historien om de 33 gruverarbeiderne som har vært fanget i en gruve i Chile. I går ble de endelig reddet ut og historien har rørt mange, inkludert Apples sjef Steve Jobs.

Apple frigir første iOS 4.2 beta

Apple frigir første iOS beta

Den første betaversjonen av iOS 4.2 ble i går kveld gjort tilgjengelig for utviklere. iOS 4.2 vil samle funksjonaliteten fra iPad, iPhone og iPod Touch i et og samme operativ system.

Her er Apples nye iPod-linje

Ny iPod nano

Under dagens media-event i San Francisco avdekket Apple flere nye produkter. Blant disse finner vi nye modeller for iPod Shuffle, Nano og Touch - alle med et nytt design og funksjoner.

5 gode grunner for å jailbreake din iPhone

5 gode grunner for å Jailbreake din iPhone/iPod TouchDet finnes svært mange gode grunner til å jailbreake din iPhone eller iPod touch. Kanskje er funksjonen du ønsker ikke tilgjengelig i App Store? Kanskje vil du kjøre programmer i bakgrunnen?

Vi har samlet fem gode applikasjoner som utgjør fem gode grunner til å jailbreake din iPhone.

Osloquiz gjør deg kjent med Oslo

Osloquiz

Vår hovedstad er så mye mer enn Slottet, Stortinget og Karl Johan. Osloquiz er en ny iPhone-applikasjon som skal hjelpe deg med å bli mer kjent med Oslo og Oslos-historie gjennom en Osloquiz. Spørsmålene er skrevet av Erling Fossen og vanskelighetsgraden på spørsmålene er varierende, fra det veldig enkle til det nesten umulige.

Snart radio på din iPhone og iPod touch?

iPhone FM RadioEtter at femte generasjons iPod nano ble lansert med FM-radio og det ble kjent at iPhone 3GS og nyeste iPod touch har støtte for å sende og motta FM-signaler, har det svermet rykter om at Apple snart gi oss radio på våre iPhone.

Nye rykter viser nå at dette er teknisk mulig og svært realistisk.

TEST: iPod nano 5G

iPod nano 5G

Apples iPod nano har vært selskapets mest populære iPod og utvilsomt verdens mest solgte MP3-spiller. Det er lett å forstå hvorfor så mange liker iPod nano, men greier Apple å fange vår oppmerksomhet med femte generasjon?

Apple inviterer til Rock 9.september

Apple EventCrunhgear bekrefter ryktene som har svirret i luften den siste tiden. Det blir en event den 9.september. Leverandører har meldt om tomme lagre på iPod modellene; Classic, Touch og Nano. Det er derfor stor sannsynligvis at det er disse modellene som er aktuelle for en oppgradering. Spådommene har så langt strekt seg til kamerafunksjon, noe få av konkurrentene per dags dato har i sine musikkavspillere.

iPod skyld i 23-årig kvinnes død

iPod skyld i 23-årig kvinnes dødDet siste året har vi hørt om mange livsfarlige situasjoner som apples gadgets mer eller mindre har hatt en rolle i. Den ene dagen eksploderer iPoden til en amerikansk ungdom i hans baklomme, den neste dagen redder en iPod livet til en britisk jente.

Nå er Apples iPod i fokus igjen etter et tragisk dødsfall til en kvinne i Philadelphia.

iPod touch og iPod nano får kamera?

iPod touch og iPod nano får kamera?

Ifølge Cult of Mac kan neste generasjons iPod touch og iPod nano skilte med kamera, og iPod nano skal få større skjerm. Det er flere kinesiske produsenter av bærevesker som skal ha fått tilgang til informasjon om Apples kommende iPod-modeller og dermed ha produsert bærevesker og beskyttelsesprodukter til de foreløpig ikke lanserte produktene.

Apple har vunnet iPod-krigen

SanDiskNesten ethvert elektronikkselskap med respekt for seg selv har siden iPodens introduksjon i 2001 lansert en iPod-killer.

Nøyaktig like mange selskaper har ikke greid å gjøre noe som helst med iPodens popularitet og nå innrømmer SanDisk, verdens neste største produsent av MP3-spillere, at Apple definitivt har vunnet iPod-krigen.

RadTech ProCable Shortz

ShortzEr du som meg lei av å ha sekken full av alt for lange kabler til iPods og iPhone? RadTech har kommet opp med et produkt som muligens vil løse litt av problematikken. RadTech har nemlig lansert ProCable Shortz series, en kabel på kun 7 cm til den hyggelige prisen 7.95$, noe som vil si rundt 54 kroner etter dagens kurs.

Med porto kommer det på 12.09$, rundt 80 kroner. Kabelen fås i hvit og svart.

Smiley på iPhone uten å jailbrake

Smiley på iPhone uten å jailbrakeMange iPhone-brukere så fram til å få smileys på iPhonen sin i 2.2-oppdateringen, men man ble skuffet da det ble kjent at EMOJI-ikonene, som de heter, kun ble tilgjengelige for Japan. Men nå kan du som norsk iPhone bruker også få disse helt uten jailbraking eller hacking av telefonen.

Apple oppdaterer iPod

Apple slapp i går en mindre oppdatering til iPod nano 4G og iPod Classic. Oppdateringene skal begge rette en rekke feil, forbedre støtten for Genius, gjøre det mulig å slå av og på Cover Flow og støtte nye headset (Apples nye in-ear headset)

Hvordan bruke en Macformatert iPod i Windows

HFSExplorer er et javaprogram som lar deg lese av filsystemet, HFS+, i Windows. Den nye versjonen gjør det også mulig å avspille sangene dine i Windows, selv om iPoden din er formatert på en Mac. Programmet er gratis og forsåvidt enkelt å innstallere. I tillegg til å la deg lese av iPoden, kan du også lese av harddisker og minnepenner som er formatert på Mac.

Apple lanserer ny iPod nano og iPod touch

Apple lanserer ny iPod nano og iPod touch

Apple lanserte i dag som forventet en ny iPod nano og ny iPod touch. De nye iPodene var tilnærmet identiske med hva som ble avslørt i forkant av dagens lansering. iPod nano har vendt tilbake til et smalere design enn tidligere, mens iPod touch har fulgt sin storebor og nå ligner på en tynnere iPhone.

Bannere klare for «Let's Rock» i morgen

Banner

Andrew Mager har lagt ut et bilde fra utsiden av Yerba Buena Center i San Francisco der Apple skal holde sin «Let's Rock» den 9. september.

Nytt bilde av nye iPod nano?

iPod nano

Som rapportert tidligere forventes det at en ny iPod nano vil bli lansert om ikke så lenge. Nå kan det se ut som at tegningene stemte ganske så mye.

Ny iPod nano og iTunes?

Kevin Rose, günderen av nettstedet Digg.com, hevder i ett blogginnlegg og podcast at han sitter på informasjon om neste generasjons iPod nano. I følge Kevin vil Apple slippe en oppdatert iPod nano i løpet av 2-3 uker. I tillegg vil også iTunes og andre iPod-modeller få en oppdatering.

Ny iPod nano?

EA lanserer Monopol-spill til iPod

iPod Monopol

EA (Electronic Arts Inc.) har lansert spillet Monopol til iPod på iTunes Store.
Spillet koster 40 kroner og er kompatibel med iPod nano (3. gen), iPod classic og iPod (5. gen).

Griffin lanserer PowerDock multi-lader

PowerDock

Griffin er et kjent merke innenfor iPod-tilbehør, og på torsdag lanserte de PowerDock 2 og PowerDock 4: En lader for iPod og iPhone med plass til 2 og 4 enheter.

Ny iPod-reklame med silhuetter

Det begynner å bli en stund siden vi sist så silhuetter iPod-reklamer, men nå er de endelig tilbake.

De ultimate iPod-høytalere

i1-brukeren termserv tipset oss om de absolutt ultimate iPod-høytalerene på markedet. Har ikke du alltid drømt om å forstørre Apples medfølgende headset og bruke dem som høytaler? Nå er det noen som har tatt den drømmen og gjort den virkelig.

Lag høyttalere av iPod-boksen

Bird-ElectronHvis du leter etter en måte å gjøre den tomme iPod-boksen til noe nyttig, kan du vurdere å kjøpe Audio Cube sitt Bird-Electron EZ17-B iPod Recycling Speaker til 40 dollar. Disse høyttalerne passer i boksen til en andregenerasjons iPod nano eller iPod shuffle, og gjør den til en liten «Boombox» i lommestørrelse. En integrert minijack lar deg plugge i stort sett alt av bærbare musikkavspillere. EZ17-B trenger trenger ikke noe ekstra strømtilførsel, og er en fin liten, tullete ting å skaffe seg til sommeren.

Scrabble - nytt spill til iPod

Scrabble for iPod

Apple annonserte idag et nytt iPod-spill fra EA Games: Det er det klassiske brettspillet Scrabble som du nå kan spille på din iPod Classic, iPod nano eller iPod video (5. generasjon). Spillet kan kjøpes på iTunes.

Ny iPod Touch-reklame

Denne iPod Touch-reklamen ble sendt på amerikansk TV under American Idol. Den viser ulike måter å bruke iPod'en på, med catchphrase "Everybody touch".

Nytt spill til iPod - Bubble Bash

Nytt iPod spill

Apple har akkurat lagt ut et nytt spill til alle de ivrige iPod-spillerene. Har du en iPod 5G eller en iPod nano 3G kan du nå finne et spill med navnet Bubble Bash i iTunes.

Spillet ligner på Tetris eller klassikeren BeJewled som man finner på mange mobiltelefoner. Det dreer seg med andre ord om å sette flere fargede bobler sammen for å fjerne flest mulige bobler. Musikken er en smule irriterende, men dette er et absolutt morsomt spill.

Apple oppdaterer iPhone og iPod touch

Apple lanserte i dag oppgraderte versjoner av iPhone og iPod touch med mer lagringsplass. iPhone er nå tilgjengelig i en ny 16GB-utgave - fremdeles kun i utvalgte land - med en veiledende pris på $499. Den tidligere 8GB-modellen er fremdeles tilgjengelig til samme pris som før.