Her er iPad 3

Vi gleder oss til Apples lansering av det som alle forventer er en iPad 3 på onsdag 7. mars, men noen gleder seg tydeligvis enda mer enn oss. Nettstedet MIC Gadget har nemlig greid å samle sammen alt av iPad 3-deler som har blitt lekket og bygd sammen en iPad 3. Videoen under viser alt uten innmaten på en iPad 3 og som vi ser blir den designmessig lik dagens iPad.

Nå mangler de kun innmaten.

Tags:

DanTheMan

Hva er dette, en pornofilm?
Basert på musikken, så ja.

KlodrikMcKr

Gleder meg :D
Det blir spennede å se når den kommer til Norge og hvor mange eksemplarer vi får i første omgang og hvordan den vil kunne konkurere mot resten av markedet.

Mars

...hvilket "resten av markedet"?

macsam

Søppelvideo!

xdim

Blir helt nervøs jeg når folk allerede lager filmer om et produkt som ikke har kommet. Er verden virkelig så fucka?

dani93

Håper virkelig ikke den ser slik ut. Syns ikke iPad2 designet var noe spesielt. iPad 1 ser jo tusen ganger finere ut?

Mads7

Tre og et halvt minutt videopresentasjon om et produkt som er kliss likt forgjengeren?

danvidb

Tror neppe dette er den nye iPad 3.

Husker jo alt design og snakk rundt iPhone 5. All informasjon av prosessor, minne, skjerm-detaljer osv. Videoer, bilder og uendelige "lekkende kilder". Men ble det i det hele tatt noen iPhone 5? Nei....

KnethJensen

får håper designet blir forandret. Noe jeg tviler på desverre. Kommer til å bære preg av en " 4 ---> 4s oppgradering.

Altså kun innmat

Johnybravo

KnethJensen: Hva?! Det er jo innmaten som teller! Så hvis Playstation 4 blir dessignmessig nesten lik 3ern så kommer du ikke til å kjøpe den, selv om den er mer enn dobbelt så kraftig? "Nemmen dessignmessig er de jo så like, er jo samme maskina" Eeeee, NEI!

Dobbel oppløsning er alene nok til å gjøre iPad 3 til en verdig oppgradering, men vi kan selvsagt forvente bedre grafikkmuligheter, meget mye kjappere prosessor, bedre kamera både forra og bak og kansje man har fått enda bedre batteri. Det er helt latterlig med folk som skal ha nytt dessign for at det skal være en ny maskin - Kjøp dæ et nytt deksel!!

ipodtouchfever

Tingen denne ganger var at apple kun oppdaterte ting som var dårlige på ipaden, de glemte å ta med noe nytt!!!

ccocoo87

Your pilot types together with conventional buy oakley sunglasses sq eyeglass frames are utilized that will modify your cheap oakley sunglasses graphic results by way of using your mother board http://www.bestbuyoakleyglasses.com.