iPod touch

iPod touch er i hendene på de første kundene

iPod touch er i hendene på de første kundeneApples nye iPod touch ble introdusert samtidig som iPhone 5, men den nye iPoden skulle ikke leveres før oktober. 9. oktober ser ut til å være dagen ettersom det rapporteres om en rekke kunder som har fått beskjed om at deres iPod touch er sendt.

I tillegg har de første Apple-butikkene fått produktet inn på lager og de første kundene har fått lagt sine hender på Apples tynneste og mest fargerike iPod touch så langt.

Nye modeller av iPod touch og iPod nano

iPod touch

Kveldens Keynote gav oss ikke bare den nye iPhone 5, men også nye modeller av iPod touch og iPod nano.

Dette er GTA III på iOS

Forrige uke annonserte Rockstar Games at deres iOS-portering av GTA III ville bli tilgjengelig neste uke. GTA III for mobile enheter ble sluppet i forbindelse med spillets tiårsjubileum som fant sted tidligere i år.

Sandkassespillet ble sluppet denne torsdagen, og er en perfekt portering av konsoll- og PC-spillet som revolusjonerte spillindustrien i 2001.

Call of Duty: Black Ops Zombies tilgjengelig på iOS

Call of DutyI november 2009 sjokkerte utgiveren Activision Publishing oss med å gi ut Call of Duty: World at War Zombies helt uten forvarsel. Siste torsdag sjokkerte Activision oss igjen, og ga ut nok en zombie-versjon av deres nyeste Call of Duty-spill. Dette spillet vil definitivt ikke skuffe en Call of Duty-fan.

Tre gratis EA-spill

Det er ikke ofte vi ser store utviklere som Electronic Arts og Gameloft gjøre sine spill gratis. Electronic Arts har tydeligvis følt seg noe gavmilde i det siste, og har bestemt seg for å gjøre et par Need For Speed-spill og The Sims: Medieval gratis for en begrenset periode.

Infinity Blade 2 for iOS sluppet

Infinity Blade var et av de aller beste iOS-spillet i fjor og havnet på vår liste over de beste apps i 2010. Torsdag slapp utviklerne Chair Entertainment og Epic Games oppfølgeren til det populære spillet. Infinite Blade II ble vist fram under iPhone 4S-lanseringen og spillet skuffer ikke.

Apple oppdaterer iPod nano og touch

Apple oppdaterer iPad nano og touch

Det handlet ikke bare om iPhone, iOS og Siri i dagens pressekonferanse. Apples gamle traver, iPoden, fikk også sine fortjente oppdateringer. Både iPod nano og iPod touch ble billigere, mens iPod shuffle forble uforandret.

Angry Birds beskyttelse til iPhone

Angry Birds beskyttelse til iPhoneAngry Birds er blitt mye mer enn bare et populært spill til iOS. Fenomenet har spredd seg svært raskt og i helgen ble det arrangert «Angry Birds Day» verden over og de populære fuglene har også blitt kosedyr.

Nå kommer den første «Angry Birds» iPhone-beskyttelsen. Den perfekte julegaven for en «Angry Birds» -fan?

De første iPod touch testene er her

iPod touch testetApple introduserte ikke helt overraskende en ny iPod touch i forrige uke. iPoden fikk Retina Display, FaceTime og A4-prosessoren.

Nå har de første testene dukket opp i amerikanske medier og alt i alt ser det ut til å være en bra oppdatering.

FaceTime kommer til iPod touch

FaceTime kommer til iPod touchHvis du har en iPhone 4 har du sikkert gjerne hatt lyst til å teste FaceTime med noen, men hva hvis du ikke kjenner noen med iPhone 4?

Da blir det vanskeligere, men skal vi tro siste beta av iOS 4 kommer det snart mange flere enheter med FaceTime. I beta 3 har man nemlig muligheten for å starte FaceTime over e-post.

FaceTime til iPod Touch og iPad?

En av nettstedet Boy Genius Report sine pålitelige Apple-informanter hevder nå at den neste generasjonen med iPod Touch og iPad vil støtte Apples FaceTime. Slik vil FaceTime fungere på Apples enheter uten telefonnummer.

Ingen iAds til Europa foreløpig

iAds 1. juli ble iAds offisielt lansert i App Store, men foreløpig er det kun amerikanske utviklere som får dra nytte av Apples nye reklameplattform. iAd blir nemlig ikke å finne i Europa før senere i år skal vi tro Apple og det er vel kanskje lite trolig at vi ser en norsk utgave med det første.

Kutt frukt på iPhone

Fruit NinjaDet finnes mange flotte småspill til iPhone og iPod Touch. Likevel er det også mange som ikke er verdt pengene.

Fruit Ninja er et flott lite spill som har ligget i Appstore allerede en god stund, og har toppet listene for betalte apps i mange land, og det med god grunn. Spillet er veldig enkelt og avhengighetsskapende.

Slik gjør du din iPhone og iPod Touch raskere

Treg iPhone
Med enkle grep kan din jailbreakede enhet bli raskere og mer responsiv. Vi viser deg hvordan du øker prosessorhastigheten og fjerner bakgrunnsprosesser!

De fleste opplever at iPhone og iPod Touch blir tregere med tiden. I likhet med datamaskiner kan dette enkelt løses ved å slette alt og begynne med blanke ark. Men dette er ikke en permanent løsning; når litt tid er gått og mange nok apps er installert er du tilbake til den samme tregheten.

Spirit lar deg jailbreake iPad

Som forventet ble den første jailbreaken som støtter iPad sluppet kort tid etter lanseringen av iPad 3G.

Spirit er sluppet både til Windows og Mac. Den låser ikke opp operatørsperren på iPhone eller iPad, men gir tilgang til Cydia.

Spill til iPhone en industri på 500 millioner dollar i USA

iPhone

En ny rapport viser at spill til iPhone og iPod touch omsatte for nesten dobbelt så mye som spill til PlayStation Portable i 2009.

15 ålreite bakgrunner til iPhone

iPhone Wallpaper

Nå som iPad har blitt introdusert, er det kanskje mange som unner sin iPhone noe ekstra for å vise at vi fremdeles bryr oss om den. Her er 15 helt ålreite bilder som du kan bruke som bakgrunner på telefonen din.

iPhone som universalfjernontroll

iPhone som universalfjernkontroll

Har du en bunke med fjernkontroller liggende på stuebordet og aldri vet hva de hører til, kan løsningen være her. L5 Technology har nå utviklet en applikasjon og en dongel som gjør det mulig å gjøre iPhone om til universalfjernkontroll.

Hvordan få smileys på iPhone/iPod touch

Det merkes at mange brukere av iPhone og iPod touch, synes det mangler noe. Nemlig smileyer. Og som sannsynligvis mange vet, er det faktisk mulig å få smileyer på din iPhone eller iPod touch, men det er mange ulike måter å gjøre dette på.

Selv fant jeg nettopp et program på iTunes, som fikser dette "problemet" utrolig enkelt og helt smertefritt, i tillegg så er det gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned et program til din iPod/iPhone, og endre litt på noen innstillinger.

Bli pilot på din iPhone eller iPod

FASTHar du noen gang ønsket å være pilot? Å fly hundrevis av meter over bakken og oppleve vakker utsikkt? Nå kan du oppleve dette, samt å bli skutt på av andre fly i Fleet Air Superidrity Training (F.A.S.T) til iPhone og iPod touch.

South Park Mega Millionaire for iPhone

South ParkDen populære og kjente TV-serien South Park har i likhet med flere serien fra USA nå fått sitt eget spill på iPhone og iPod touch.

In-app purchase for gratisprogrammer

Helt siden Apple lanserte konseptet in-app purchase, som lar brukeren kjøpe mer innhold til et program brukeren allerede eier, har tjenesten vært begrenset til programmene som koster penger. Apple har nå snudd, og vil tillate denne tjenesten også for gratisprogrammer.

Snart radio på din iPhone og iPod touch?

iPhone FM RadioEtter at femte generasjons iPod nano ble lansert med FM-radio og det ble kjent at iPhone 3GS og nyeste iPod touch har støtte for å sende og motta FM-signaler, har det svermet rykter om at Apple snart gi oss radio på våre iPhone.

Nye rykter viser nå at dette er teknisk mulig og svært realistisk.

Full spillsatsning hos Apple

iPod touchApple har klart og tydelig uttalt at de posisjonerer sin iPod touch mer eller mindre som en spillemaskin som skal konkurrere med Sonys nye PSP Go og Nintendos forskjellige håndholdte spillemaskiner. Denne nye spillsatsningen promoterer de med noen veldig spenstige nettannonser på store spill og sportsnettsteder i USA.

40 prosent av mobil nettsurfing er med iPhone OS

iPhone statistikkiPhone og iPod touch dominerer det globale slaget om den mobile nettsurfingen, tar 40 prosent andel og slår høvdingen Nokia. I sin siste Mobile Metrics Report skriver AdMob at markedsandelen til iPhone OS har økt med 7 prosentpoeng de siste seks månedene, mens Nokias globale markedsandel har sunket fra 43 til 34 prosent. Research in Motion (RIM) holder 8 prosent, Android 7 prosent mens Windows Mobile må nøye seg med 4 prosent.

Dexter the Game til iPhone og iPod touch

Dexther the Game

Bli en del av livet til seriemorderen Dexter Morgan. TV-serien Dexter har nemlig kommet som spill med 17-års aldersgrense.

Apple planla egentlig iPod touch-kamera?

iPod touchOnsdagens lansering av ny iPod touch uten videokamera fikk mange til å klø seg i hodet. Hvorfor skulle Apple ikke inkludere videokamera som i iPod nano?

Nå viser det seg at Apple kanskje planla kamera allikevel, men måtte droppe det helt på tampen.

Derfor får du ikke kamera i nye iPod touch

iPod touchEtter gårsdagens introduksjon av iPod nano med videokamera var det mange som lurte på hvorfor Apple ikke lanserte iPod touch med samme kamera. New York Times David Pogue greide å få Steve Jobs i tale og fikk sjefens forklaring.

Apple oppdaterer iPod touch, shuffle og Classic

Apple oppdaterer iPod touch, shuffle og ClassicLitt overraskende var det kun iPod nano som stakk av med kameramulighetene under kveldens event. Apple ga oss kun mindre og ikke like spennende oppdateringer til iPod touch, iPod shuffle og iPod classic.

Grand Theft Auto på vei til iPhone

GTA: Chinatown Wars

I høst er det tid for at spillserien Grand Theft Auto har sin debut på App Store, nærmere bestemt Grand Theft Auto: Chinatown Wars.