iPod nano

Nye modeller av iPod touch og iPod nano

iPod touch

Kveldens Keynote gav oss ikke bare den nye iPhone 5, men også nye modeller av iPod touch og iPod nano.

Apple bytter din iPod nano

Apple bytter din iPod nanoHar du en gammel førstegenerasjons iPod nano? I så fall kan det hende at du kan få en ny iPod nano fra Apple. Årsaken er enkel - visse iPod nanoer produsert mellom 2005 og 2006 har problemer med batteriet.

Apple tilbyr nå å kostnadsfritt bytte alle disse iPod nanoene og alt du må gjøre er å fylle ut et skjema på Apple sitt supportnettsted.

Apple oppdaterer iPod nano og touch

Apple oppdaterer iPad nano og touch

Det handlet ikke bare om iPhone, iOS og Siri i dagens pressekonferanse. Apples gamle traver, iPoden, fikk også sine fortjente oppdateringer. Både iPod nano og iPod touch ble billigere, mens iPod shuffle forble uforandret.

Slik bruker du din nye iPod nano som klokke

iPod nano

Etter lanseringen av ny iPod nano var det nok ikke få Apple-fans som tenkte at denne lett kunne brukes som en klokke. Nå kommer ekstrautstyret som gjør det mulig.

Ny iPod nano kan kobles til TVen

Den nye iPod nano som ble lansert i forrige uke har begynt å dukke opp hos testere og de første kundene.

Samtidig som folk har fått hendene (eller rettere sagt fingrene) på den nye nano, har en foreløpig ukjent funksjon også dukket opp. Du kan koble nanoen til TVen!

Er dette den neste iPod nano?

Er dette den neste iPod nano?På onsdag arrangerer Apple en stor mediaevent (som vi selvsagt dekker live) hvor det er forventet at Apple introduserer en ny iPod touch, iPod nano og kanskje noe mer spennende.

De første veskene til det som skal være en ny iPod nano har dukket opp i Kina og skal vi tro ryktene blir den veldig liten.

TEST: iPod nano 5G

iPod nano 5G

Apples iPod nano har vært selskapets mest populære iPod og utvilsomt verdens mest solgte MP3-spiller. Det er lett å forstå hvorfor så mange liker iPod nano, men greier Apple å fange vår oppmerksomhet med femte generasjon?

Apple lanserer ny iPod nano

Ny iPod nano

Apple lanserte i dag som forventet en ny iPod nano med videokamera, mikrofon og høyttaler. iPod nano-brukere kan nå ta opp video hvor enn de er, vise den på iPod nano og overføre videoer til datamaskinen og YouTube. Den nye iPod nano er tilgjengelig umiddelbart, leveres i 9 farger og til en lavere pris.

iPod touch og iPod nano får kamera?

iPod touch og iPod nano får kamera?

Ifølge Cult of Mac kan neste generasjons iPod touch og iPod nano skilte med kamera, og iPod nano skal få større skjerm. Det er flere kinesiske produsenter av bærevesker som skal ha fått tilgang til informasjon om Apples kommende iPod-modeller og dermed ha produsert bærevesker og beskyttelsesprodukter til de foreløpig ikke lanserte produktene.

Første fettflekker på nye iPod nano

iPod nano

Det er nå en drøy uke siden Apple lanserte den nye iPod nano med bedre skjerm, nye farger og et mer avrundet design som står i stil med iPhone 3G og MacBook Air. I dag fikk vi muligheten til å leke med noen av de første utgavene som har funnet veien til Norge.

Apple lanserer ny iPod nano og iPod touch

Apple lanserer ny iPod nano og iPod touch

Apple lanserte i dag som forventet en ny iPod nano og ny iPod touch. De nye iPodene var tilnærmet identiske med hva som ble avslørt i forkant av dagens lansering. iPod nano har vendt tilbake til et smalere design enn tidligere, mens iPod touch har fulgt sin storebor og nå ligner på en tynnere iPhone.

Nytt bilde av nye iPod nano?

iPod nano

Som rapportert tidligere forventes det at en ny iPod nano vil bli lansert om ikke så lenge. Nå kan det se ut som at tegningene stemte ganske så mye.

Ny rosa iPod nano

Apple lanserer rosa iPod

Apple lanserte i dag en ny farge i iPod nano-serien. Den nye iPod nanoen er rosa og er tilgjengelig umiddelbart i en 8GB-utgave til NOK 1590,- inkl. mva. Ifølge Apple var rosa den mest etterspurte fargen i sortimentet, og det er vel relativt planlagt at Apple slipper denne utgaven rett før "Valentines Day".

Apple introduserer ny iPod nano

Apple introduserte i dag en ny iPod nano med videoavspilling, et nytt avansert grensesnitt med CoverFlow og et helt nytt design. iPod nano har nå fått en stor 2" skjerm som lar deg se dine favoritt filmer, TV-serier og musik videoer i samme oppløsning som tidligere iPoder.

Forhåndstitt: iPod nano 8GB

Apple lanserte som kjent nye iPoder for en måneds tid siden, og her er en forhåndstitt av den nye iPod Nano.
Versjonen som er testet er den sorte med 8GB lagringsplass.

Test: iPod Nano 2. gen

Apple lanserte som kjent nye iPod´er for en måneds tid siden, og her er en test av den nye iPod Nano.
Versjonen som er brukt under testen er den sorte med 8GB lagringsplass.

De nye iPod Nano har omtrent samme formfaktor som den gamle iPod Mini, bare i en mye mindre innpakning. Den er avrundet på sidene, og skallet er laget av et ripebestandig metall. Den får heller ikke like lett fingermerker som krom/metallflaten på baksiden av 1. gen Nano.
Selve spilleren måler 90 x 40 x 6,5 mm og veier 40 gram.
Utseende og funksjoner i programvaren til Ipod Nano er likt med andre Ipod-modeller, men det er en viktig ting som skiller den fra 1. gen. Nano - nemlig søkefunksjonen.

9999 iPod nano i gave

Kongen av Thailand – kong Bhumibol – deler i disse dager ut 9999 førstegenerasjons iPod nano til noen utvalgte av folket. De heldige mottar en silkedekket boks med det kongelige emblem som inneholder en spesialgravert førstegenerasjons iPod nano 4GB, et eksklusivt hvitt læretui med det samme emblemet og et ekthetssertifikat med serienummer. Årsaken for gavmildheten er kongens 60-årsjubileum som regent.

9999 iPoder i gave av kongen

Kongen av Thailand – kong Bhumibol – deler i disse dager ut 9999 førstegenerasjons iPod nano til noen utvalgte av folket. De heldige mottar en silkedekket boks med det kongelige emblem som inneholder en spesialgravert førstegenerasjons iPod nano 4GB, et eksklusivt hvitt læretui med det samme emblemet og et ekthetssertifikat med serienummer. Årsaken for gavmildheten er kongens 60-årsjubileum som regent.

iPod nano dissekert

Kun to dager et Apple lanserte de nye iPod nanoene har det populære nettstedet iLounge dissekert en iPod nano. Nettstedet har selvsagt dokumentert handlingen og viser deg detaljerte bilder av all innmaten i Apples nyeste vidunder.

Les og se mer hos iLounge

Apple lanserer ny iPod nano

Nye farger, større lagringsplass og 24 timers batteritid

ipod nano

I dag lanserte Apple den helt nye iPod nano i aluminium, med 24 timers batteritid og mer enn doblet musikkapasitet, til samme pris som forrige generasjon. Nye iPod nano har Apples Click Wheel, enda tynnere og lettere design, og kommer i fargene sølv, rosa, grønn, blå og sort.

H2O med utendørsveske til iPod nano

H2O utendørsveske
H2O Audio lanserte i går en ny versjon av sin utendørs sportsveske, og denne gangen for iPod nano. Vesken er beskyttet mot vann, støv, og støt og har en forventet pris på $40 amerikanske dollar.

Macally mTUNE-N

Macally har lansert et nytt produkt, mTUNE-N. Et produkt spesial-designet for iPod nano. Trådløse hodetelefoner med dock-in-stasjon for iPod nano i den ene høreklokken. Plugg din iPod nano i docken, og hør musikk. Man trenger ingen batterier. Nyt musikken hvor som helst!

Apple svarer angående bekymringene om skjermen på iPod nano

Etter Apple annonserte iPod nano og de første utgavene ble levert til kunder, var det noen som var uheldige. Skjermen var på noen modeller utrolig skjør og sprakk/knuste alt for lett. En av de uheldige iPod nano-eierene var så fortvilet at han opprettet en nettside, flawedmusicplayer.com, hvor andre med samme erfaring kunne sende inn bilder, å få dem lagt ut på siden. Dette vekket tydelig oppsikt. Apple har nå svart på hvorfor noen skjermer er så dårlig kvalitet på, og kan fortelle at dette gjelder svært få utgaver.