Ekstratutstyr

Jawbone med innovativt helseprodukt til iOS

Jawbone med innovativt helseprodukt til iOS

Jawbone, selskapet som er kjent for å produsere Bluetooth-produkter og nylig opplevde stor suksess med de trådløse høytalerene Jambox, skal denne måneden lansere et nytt innovativt Bluetooth-produkt til vår iPhone. Jawbone UP er et armbånd som sammen med iPhonen skal få deg til å leve et sunnere liv.

Gjør din iPhone om til en klassisk vekkerklokke

iPhone vekkeklokke

iPhone har tatt over jobben som vekkerklokke i veldig mange hus og hjem, men det er jo fortsatt litt stas å ha en klassisk vekkerklokke ved siden av din seng. Hvorfor ikke gjøre din iPhone om til det med denne fantastiske docken?

Apple lanserer nye "In-Ear Headphones"

Apple lanserer in-ear headphonesHodetelefonene som Apple har inkludert med sine iPod og iPhone-modeller har aldri vært det helt store, men nå har Apple tatt et naturlig steg videre og begynt å produsere "dyre" hodetelefoner. Apple lanserte i dag nye "In-Ear Headphones", et produkt som helt klart skal konkurrere med hodetelefoner fra Koss o.l. De som husker Apples første "In-Ear Headphones" vet at Apple ikke har vært helt heldige med sitt første forsøk (terningkast 3 her på iPod1) på å produsere slike produkter, men Steve Jobs uttalte i dag at "de endelig hadde fått et virkelig bra produkt".

De ultimate iPod-høytalere

i1-brukeren termserv tipset oss om de absolutt ultimate iPod-høytalerene på markedet. Har ikke du alltid drømt om å forstørre Apples medfølgende headset og bruke dem som høytaler? Nå er det noen som har tatt den drømmen og gjort den virkelig.

iBreath - alkoholmåler til iPod

ibreath

Du trodde sikkert du hadde sett det meste av merkelig iPod-tilbehør, men tro om igjen. Nå har det blitt lansert ekstrautstyr til vår kjære iPod som slår mye du tidligere har sett. iBreath er en promillemåler og FM-sender, alt inkludert i en liten fiks pakke. Alkomåleren kan i løpet av sekunder gi deg svar på om du bør kjøre bil eller ikke og hvis du kan kjøre bil så er FM-senderen hendig for å få musikk i bilen. Produktet koster 49$ og det kommer nok aldri noen norsk forhandler for denne dingsen.

Dreamgirl lanserer iGroove

dreamgirl igroove

Her har vi et stykke ekstrautstyr til iPoden som vi ikke ser så ofte. iGroove er en sexy truse for damer, med en innebygget lomme for Apples iPod nano. iGroove er laget av et selskap som kaller seg for Dreamgirl og undertøyet fås i svart med rosa dekor. Lommen er spesialtilpasset en iPod og siden undertøyet kun fåes i svart - må man vel også nesten ha en svart iPod?

TEAC MC-DX22i

teac

TEAC introduserte i dag to nye mikroanlegg til bruk sammen med Apples iPod. MC-DX22i er en elegant og strømlinjeformet stereoanlegg med en integrert iPod-dock. Produktet er designet for å virke med alle de nyeste iPod-modellene, inkludert iPod nano. Begge stereoanleggene har TEACs NXT SurfaceSound flat-panel høytalere, en AM/FM tuner og en CD/CD-MP3/CD-R/RW spiller.

Les mer om systemene hos nxtsound.com

Gratis påskegave fra Sendstation

SendStation gir nå ut en gratis påskegave til de 1000 første heldige som går inn på deres nettsider og bestiller en gratis PocketDock iPod adapter. PocketDock er en adpater på størrelse med en tommel som lar deg enkelt koble iPoden opp mot standard Firewire porter. SendStation gir bort en PocketDock helt gratis til de tusen første som bestiller. Det eneste du må betale er porto, som beløper seg til 6.8 EURO.

Les mer og få din PocketDock hos Sendstation.com

Bruk DockConnector tilbehør på din Shuffle

Kensington har lansert en adapter som er rimelig enkel. Den har en USB-port i den ene enden, og en 30-pins Dock Connector-port i den andre. Dermed er det ingen sak å bruke tilbehør ment for de andre iPodene, med en iPod Shuffle. Det er en hake, dog.

Bruk gammelt ekstrautstyr på Nano

Battery Technology har kommet med en litt fiffig sak for de som har kjøpt en iPod nano, men som har lyst til å bruke sitt gamle tilbehør for sin tredje- eller fjerdegenerasjons iPod, eller iPod mini. Det er en adapter som plugges i dock connectoren og headsetkontakten, og som har tilbehørskontakten fra de nevnte iPodene, på andre siden. Dermed kan du plugge i så og si alt av gammelt iPod-tilbehør inn i iPod nano.

Griffin TuneCenter

Griffin kommer snart med noe som kan ligne på THE dock til iPod!

Med tilkobling til TV kan man bruke iPod + TuneCenter (inkl. fj.kontroll) som et mediasenter for å spille musikk, vise bilder, vise video OG med Internettilkobling spille av nettradio!

Sjekk ut: Griffin TuneCenter

Levis med iPod-kompatibel bukse

Det er ikke grenser for selskaper som ønsker å kaste seg på iPod-bølgen og introdusere iPod-kompatible produkter. En av de mer merkelige selskapene som nå gjør dette er Levis. Levis er i og for seg ikke et merkelig selskap, men hva de skal med iPod-kompabilitet stiller vi oss litt usikre til. Så langt har de ihvertfall annonsert sin første iPod-kompatible bukse, RedWire DLX. Denne buksen skal ha innebygd dockingstasjon og hodetelefoner samt en liten joystick til å styre musikken med via lommen. Dette høres ut som en aprilsnarr eller en avansert form for "lommetennis", men dette stemmer og produktet lanseres i løpet av kort tid. Levis var ikke tilgjengelig for kommentar eller spørsmål omkring pris.

600 watts iPod-høytaler

Skal det først gjøres, bør det gjøres skikkelig. Det må ha vært dette sveitsiske Geneva Lab tenkte da de førte opp The Geneva Sound System på tegnebrettet.

Geneve Lab er igang med produseringen av et lydsystem iPod hittil ikke har sett maken til - og heller ikke uskyldige naboer. Høyttalerne, med dockingmuligheter for iPod, har fra 100 til 600W med dundrende muskler.

Som det fremgår av bildene, er det ikke produsert høyttalere ennå, og de kan derfor bare forhåndsbestilles. De vil komme i to varianter, L og XL med henholdsvis 100 og 600W. Høyttalerne er minimalistiske, står i stil til iPod og balanserer på èn stolpe.

DLO HomeDock

DLO (Digital Lifestyle Outfitters) annonserte i dag et helt nytt produkt som de har valgt å kalle "HomeDock". HomeDock er et underholdningssenter for din iPod og er allerede klar til levering. Produktet er egentlig kun en avansert dock som lar deg spille av musikk gjennom ditt stereoanlegg og vise filmer og bilder på ditt TV.

Docken lar deg også lade iPoden samt synkronisere den med din Mac eller PC. HomeDock har RCA-tilkobling, kompositt video, S-video, USB2 og kommer med en liten og nett fjernkontroll. Prisen er 99$ som med dagens kurs blir rundt NOK 650,- eks. MVA. HomeDock fungerer med alle fjerde og femte generasjons iPoder inkludert iPod nano og iPod mini.

Les mer om dette produktet hos DLO

Kombinert iPod Dock og minnekortleser


Her har du muligheten til å få ryddet opp på skrivebordet! EDGE™ Dock & Multi Flash Card Reader for iPod er en enhet som kombinerer den nyttige og for noen nødvendige docken til iPod, med kortlesere for et vell av forskjellige minnekort. Alt kobles til din Pc eller Mac gjennom en enkel USB-ledning.

Flere farger til Nanoen

Mange har uttrykt at de savner de friske fargene iPod minien hadde på de nye iPod nanoene. Apple har selv laget det de kaller "tubes", silikonomslag i en rekke forskjellige farger. Nå kommer også Zcover med en helt ny linje med "tubes" til Nanoen i mange forskjellige friske farger. De er tilgjengelige i ni farger og beskytter iPod nanoen fra riper, skitt, støv og andre skader.

Les mer her

Radiosendere på test

Har du vurdert kjøp av radiosendere som iTrip, Airplay og lignende for å sende musikken fra iPoden til radioen i hjemmet eller bilen? Griffins iTrip var den første FM-senderen på markedet, men den siste tiden har det kommet en rekke nye produkter som gjør akkurat det samme som Griffins iTrip.

iLounge.com har tatt en titt på de ledende produktene og denne artikkelen er et must hvis du er i markedet for FM-sendere. Les mer hos iLounge.com

iDJ

Numark, kjent for DJ-utstyr og miksere, har akkurat annonsert at deres nye og svært etterspurte produkt iDJ vil bli levert i oktober, noe senere enn først antatt. iDJ er en 2-kanals mikser med plass til to iPoder i. Du kan mikse musikk mellom musikk på de forskjellige iPodene og mikseren er såpass lett, liten og robust at du kan ta den med deg hvor som helst.

iDJ har blitt et svært ettertraktet produkt og det varer nok ikke lenge før vi får dette produktet til Norge.

Ny designerveske til iPod mini

Gucci, Chanel, Versace og fler av de store motehusene har alle laget sine egne vesker til iPoden. Nå har også motedesigneren Adreinne Vittadini introdusert sin egen iPod mini veske i slangeskinn.

Vesken fåes i vinrød, olivengrønn og svartfarget glossy slangeskinn og har en justerbar hank, samt blomsterpynt. Prisen for denne herligheten er 42$ og den kan bestilles gjennom kolobags.com. Den passer til alle utgaver av Apples iPod mini og skal være på markedet i løpet av denne måneden.

iBeat - selvlysende øreplugger

Synes du de vanlige hvite ørepluggene til iPod har mistet litt av x-faktoren nå når de er å se overalt? Redningen kan være iBeat, de ser og høres i alle fall veldig spennende ut. Selve pluggene er omtrent like med de orginale, men det er i ledningene moroa ligger. De er nemlig selvlysende, og blinker i takt med musikken du spiller!

DOOM for iPod

Noen fikk kanskje med seg aprilspøken om at det nå var mulig å spille klassikeren DOOM på en iPod. Nå er vi imidlertidig ferdig med April for lenge siden, og nyheten er ikke lenger en spøk. Har du en iPod 1-4G eller en iPod mini 1-2G kan du prøve spillet. Skikkelig svung over det hele blir det nok ikke før du prøver det på en iPod med fargeskjerm. DOOM altså, det var tider det!

Pimp my iPod: Høytalere

iPoden er genial bærbare jukeboks med dens enorme lagringsmulighet, men hva gjør du når du har lyst å dele musikken med alle andre rundt deg eller bruke iPoden som en del av et stereoanlegg? Du går selvfølgelig til anskaffelse av noen høytalere for iPoden.

Vi vil her vise deg en rekke forskjellige høytalere til din iPod, som enten er bærbare eller stasjonære.

Altec Lansing FX6021
Altec Lansing er kjent for å produsere kvalitets høytalere og dette produktet er intet unntak. Altec Lansing FX6021 gir deg førsteklasses lyd, pakket inn i et stilig design. Størrelsesmessig er dette ikke et produkt du kan ha med deg og iPoden, men heller noe du har hjemme. Inkluderer en iPod dock slik at du kan høre på musikken direkte fra iPoden.

Advanced.no | AppleStore | Komplett

Shuffle tastatur

Det kanadiske selskapet Matias har akkurat sluppet en ganske så innovativt tastatur på markedet. Tastaturet har nemlig en innebygget "dock" til en iPod shuffle. iPoden settes enkelt og greit ned i toppen av tastaturet og kan både lades og fylles direkte gjennom tastaturet. Produsenten har i tillegg til denne ene USB2 porten til iPod shuffle lagt til to andre vanlige USB-porter til andre enheter. Tastaturet kommer i to versjoner, ett hvitt for Mac-brukere og ett svart for PC-brukere.

Prisen er ca. 40$ eller 260 norske kroner. Tastaturet kan bestilles online.

Les mer hos Matias

Nye skins fra iSkin

iSkin, kjent for å produsere beskyttelsesprodukter til iPoden har akkurat kommet ut med en ny serie med spennende "skins". De nye beskyttelsesproduktene har fått navnet "Wild Sides" og er "skins" til din iPod i svært morsomme farger og mønstre. De finnes i tre farger, Verve (grønn og hvit), Rebel (blå og hvit) og Diva (rosa og hvit). I tillegg til å være i svært så spenstige farger så er de fluroriserende, dvs. de lyser i mørket hvis utsatt for lys. Prisen skal være rett under 200 kr og de forventes å bli tilgengelige i løpet av juli.

Les mer hos iSkin

Strikk en veske til din iPod..

.. eller spør pent om mor kan gjøre det for deg.

Mary Burr Design tilbyr ferdig mønster for å strikke din egen veske til din iPod. iPod Hoodie heter designet, og er som navnet tilsier en hettegenser for iPod.

Parkas til din Shuffle

Det flommer over av vesker i alle mulige formater til iPodene, og etter Apples lansering av iPod shuffle har det virkelig tatt av. De fleste av veskene ser ganske like ut, men denne fra et asiatisk selskap som kaller seg inCLUDE skiller seg virkelig ut. Det er faktisk en miniatyr parkas for din iPod shuffle. Den kan henges rundt halsen og fungerer også som et nøkkelknippe. Vesken er produsert i stoff og har mange små finesser.

Se mer om dette produktet på produsentens hjemmesider.

Harman Kardon lanserer "Drive"

Harman Kardon lanserte i dag en ny tilkoblingspakke til bil for iPoden. De kaller systemet for "Drive" og det er virkelig en av de mest elegante løsningene vi har sett på bilintegrasjon med iPoden. Drive bruker enten inline tilkobling til din bilstereo eller sender lyden over FM-bølger for de som ikke har tilkoblingsmuligheter.

Trådløse hodetelefoner

Torsdag vil Logitech i følge iPodlounge lansere et nytt sett med trådløse hodetelefoner laget for iPod. En liten sender plasseres på toppen av din iPod, og lyden strømmer ut fra de hvite hodetelefonene. iPod'en kan ligge trygt i lomma, da avspilling styres fra øret ditt, helt sant.

Nyko Movie Player

I Januar presenterte Nyko en prototyp av sin Movie Player, en enhet som lar deg spille av filmer fra din iPod. Nå har iPodlounge tatt den videreutviklede utgaven i nærmere øyesyn, og de likte det de så. Kunne ikke du også tenkte deg muligheten til å fylle iPod'en med filmer før en lang togtur, for så å se dem i ro og mak underveis? Hva med muligheten til å ta opp film som lagres på iPod'en? Med planlagt lansering i god tid før jul kan denne fort havne langt opp på ønskelista til noen og enhver.

iPodlounge | Buyers' Guide 2005

Som eier av en iPod vet du selvsagt at det finnes utrolige mengder med ekstrautstyr du kan kjøpe til barnet ditt. Produkter som forbedrer utseendet, som beskytter mot vær og vind, som utvider funksjonaliteten, som gjør din iPod til akkurat det du vil. Nesten i alle fall. Problemet blir jo fort å holde oversikt over alle mulighetene som finnes der ute. Kjøpeguiden til iPodlounge er din venn i nøden, og absolutt verdt en titt.

Jeg skal skrive litt om hva den inneholder, men ingenting slår the real thing. Last ned guiden først som sist og ta en titt, så skjønner du hva jeg snakker om.