jailbreak

Jailbreak til iOS 6 ute

Nå som Apple nylig har lansert iOS 6.1 kommer det overraskende tidlig ut en Jailbreak. Det er hackergruppen Evad3rs som står bak jailbreaken. Tidligere har de stått bak flere jailbreaker til iOS. Den vil støtte alle nyere iOS enheter med iOS 6 og iOS 6.1. Apple TV 2. genrasjon er også inkludert.

Absinthe, Untethered iOS 5 Jailberak for iPhone 4s og iPad 2 er sluppet

Absinthe, Untethered iOS 5 Jailberak for iPhone 4s og iPad 2 er sluppetTre måneder etter lansering av iPhone 4s er den første jailbreaken for iOS 5 enheter med A5 brikkesettet til Apple endelig lansert. Den låser ikke opp operatørsperren på iPhone eller iPad, men gir tilgang til Cydia.

Proof of concept: iOS-apps på jailbreaket Apple TV

ATV APps

Dersom du er en av dem som har lett etter flere kule måter å leke med Apple TV, vil denne nye «proof of concept»-videoen friste deg. Forrige uke dukket det opp demonstrasjoner fra Steve Troughton-Smith og @TheMudkip som viser fullverdige iOS-programmer som kjører på en Apple TV.

JailbreakMe.com jailbreaker din iPad 2

JailbreakMe.com jailbreaker din iPad 2I går kveld slapp comex og jailbreak-miljøet den nyeste formen for jailbreak. De har igjen funnet et hull i Safari som sikrer svært enkel jailbreaking.

Det eneste du behøver å gjøre er å gå til nettsiden JailbreakMe.com og din iPhone, iPod touch eller iPad 2 med iOS 4.3.3 eller eldre vil bli hacket.

iPad 2 er allerede jailbreaket

iPad 2 jailbreaketSelv om Apple har lagt en del kjepper i hjulene for jailbreaking av iOS så er det ikke så mye som stopper hackerene. iPad 2 har kun vært tilgjengelig i begrenset volum siden fredag, men allerede nå er den nye iPaden hacket og jailbreaket.

Multitasking slik Apple burde ha gjort det?

Multitasking slik Apple burde ha gjort det?Multitasking var en av de store nye funksjonene i iOS 4 og med et enkelt dobbeltklikk på hjem-knappen får man opp en ekstra dock med kjørende applikasjoner. Hvorfor ikke gjøre det litt mer elegant?

Programmet multifl0w (jailbreak kreves) lar seg inspirere av Apple og gir oss Exposé på iPhone og iPad.

Apple tetter iOS-sikkerhetshull

iOS sikkerhetsoppdatering

iOS 4 jailbreaken som ble offentliggjort tidligere denne måneden var resultatet av et alvorlig sikkerhetshull i måten Safari håndterer PDF. Nå har Apple kommet med en oppdatering som tetter det alvorlige sikkerhetshullet.

Alvorlig sikkerhetshull bak jailbreak

Alvorlig sikkerhetshull bak jailbreakJailbreaken for iPhone 4 og iOS 4 som ble annonsert tidligere denne uken er et resultat av et alvorlig sikkerhetshull i Safari og PDF i iOS 4. Hullet kan potensialet gi uvedkommende full kontroll over din iPhone og er svært alvorlig.

My3G gir deg FaceTime over 3G på iPhone 4

FaceTime 3G

For de som velger å jailbreake sin iPhone 4, kan My3G være av stor interesse. Applikasjonen lurer nemlig iOS slik at den tror den er koblet til WiFi når den faktisk benytter seg av 3G. Nylig ble My3G oppdatert til versjon 4.1 som inkluderer støtte for FaceTime.

iPhone 4 og iOS 4 jailbreaket

Rundt klokken 01:00 norsk tid natt til mandag ble en jailbreak for den nye iPhone 4 lagt ut på JailbreakMe.com. Jailbreaken er enda enklere enn før med såkalt «untethered» som betyr at man ikke trenger å være tilkoblet en Mac eller PC for å legge inn Cydia. Jailbreaken fungerer også på alle andre Apple-enheter som iPod touch, iPad, iPhone 3GS og nedover.

Slik gjør du din iPhone og iPod Touch raskere

Treg iPhone
Med enkle grep kan din jailbreakede enhet bli raskere og mer responsiv. Vi viser deg hvordan du øker prosessorhastigheten og fjerner bakgrunnsprosesser!

De fleste opplever at iPhone og iPod Touch blir tregere med tiden. I likhet med datamaskiner kan dette enkelt løses ved å slette alt og begynne med blanke ark. Men dette er ikke en permanent løsning; når litt tid er gått og mange nok apps er installert er du tilbake til den samme tregheten.

Spirit lar deg jailbreake iPad

Som forventet ble den første jailbreaken som støtter iPad sluppet kort tid etter lanseringen av iPad 3G.

Spirit er sluppet både til Windows og Mac. Den låser ikke opp operatørsperren på iPhone eller iPad, men gir tilgang til Cydia.

iPad allerede jailbreaket

Skal vi tro en ny video på YouTube kommer det snart et verktøy for å jailbreake iPad slik vi er vant med for iPhone.

5 gode grunner for å jailbreake din iPhone

5 gode grunner for å Jailbreake din iPhone/iPod TouchDet finnes svært mange gode grunner til å jailbreake din iPhone eller iPod touch. Kanskje er funksjonen du ønsker ikke tilgjengelig i App Store? Kanskje vil du kjøre programmer i bakgrunnen?

Vi har samlet fem gode applikasjoner som utgjør fem gode grunner til å jailbreake din iPhone.

Nå er iPhone-ormene blitt farlige

iPhone hackereDen siste uken har vi sett to tilfeller av relativt uskyldige iPhone-ormer som spres på jailbreakede telefoner som ikke har endret SSH-innloggingen. Nå har den første "farlige" iPhone-ormen dukket opp og den stjeler alt som finnes av data på din iPhone.

Første «iPhone-orm» oppdaget

iPhone hackereAustralske iPhone-eiere har rapportert at deres telefoner har blitt infisert (eller «Rick Rolled») av en orm som har endret skjermbakgrunnen til et bilde 80-talls helten Rick Astley. Ormen er i stand til å bryte seg inn i alle iPhones som er jailbreaket dersom eierne ikke har endret sitt standard SSH-passord. Akkurat samme problem som ble utnyttet tidligere i uka hvor iPhone-eiere ble tatt som «gisler».

Hacker holder iPhone-brukere som gissel

iPhone hackereMange iPhone-brukere velger å jailbreake sine iPhones for å kunne gjøre modifikasjoner. Dette har den bivirkning at SSH innlogging aktiveres og de fleste jailbreakere glemmer å endre passordet.

Resultatet er en iPhonen som er åpen for alle som ønsker det og i Nederland ser man nå de første tilfellene av iPhone-brukere som blir holdt som gisler av hackere.

Slutt for jailbreaking?

Jailbreak stopJailbreaking har lenge vært populært blant mange iPhone-brukere for å kunne kjøre applikasjoner som Apple ikke godkjenner i sin App Store. Dessverre har dette også medført relativt omfattende piratkopiering av applikasjoner og nå slår Apple hardt ned på denne typen aktivitet.

Flere velger å jailbreake iPhonen

Til tross for at det finnes 70 000 tredjepartsprogrammer på App store øker andelen som velger å "jailbreake" sin iPhone. Det viser ny statistikk fra Pinch Media.

Gjør iPhone om til en Macintosh Plus

Macintosh PlusHvis du ikke allerede har latt deg overtale til å jailbreake iPhonen din, kan kanskje nostalgikerfølelsen overtale deg ved synet av en ny emulator av klassiske Macintosh Plus.

Den lar deg til og med leke med gode, gamle MacPaint!

iPhone Firmware 2.2 også klar til jailbreaking

På fredag ble programvaren til iPhone oppdatert til versjon 2.2, og det skulle bare ta to dager før også denne versjonen ble hacket og klart til «jailbreaking».

Vibrus bringer haptic til iPhone

Da Apple lanserte iPhone var det mange som var skeptisk til touchscreenkonseptet og mente det var et stort minus at iPhone ikke hadde noe fysisk tastatur. Den positive opplevelsen med et fysisk tastatur er at fingrene dine ville få feedback når du skriver, noe som fører til bedre flyt og hastighet når du skriver. I senere tid har det vist seg at iPhones multitouchscreen ikke er så værst likevel. Og det har blitt lagt ut mange videoer på Youtube som viser til at iPhone sitt virtuelle tastatur fungerer optimalt og er like raskt å skrive på som et fysisk tastatur. Nå er den første Haptic-løsningen til iPhone underveis.

1.1.3 jailbreak realtitet?

Etter oppdateringen til 1.1.3 har hackere over hele verden arbeidet hardt med å få jailbreaket iPhonen og iPod touch. I en video på YouTube vises det nå at dette har blitt gjort. Det store spørsmålet er om videoen er ekte eller ikke.

Jailbreak iPhone med 1.1.1 firmware

Denne guiden beskriver hvordan du jailbreaker en ny iPhone med firmware 1.1.1 ved hjelp av et trådløst nett og helt uten en datamaskin.