iphone

Apple Store nå tilgjengelig i norsk App Store

Apple Store nå tilgjengelig i norsk App StoreApple Store appen som en god stund kun har vært tilgjengelig i den amerikanske app butikken, er nå tilgjengelig i den norske også.

Appen lar deg se og handle Mac, iPad, iPhone, tilbehør og alt som selges i Apple Store, rett fra appen.

Norsk bakgrunnsbilde på ny iPhone

Norsk bakgrunnsbilde på ny iPhone

Synes du det var noe kjent med bakgrunnsbildet Apple bruker på de nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus? Bildet er nemlig tatt av en nordmann og viser stjernehimmelen over Demmevasshytta på Hardangervidda.

Slik filmer du skjermen på iOS uten jailbreak

GamecaptureØnsker du å filme skjermen på din iPhone, iPod eller iPad, men ønsker ikke å jailbreake? Da kan dette tipset være noe for deg. For at du skal kunne gjøre dette, er du avhengig av en Apple TV, Elgato GameCapture, PC/MAC, 2x HDMI og en TV. Du kan også filme XBOX og PS3-skjermen din slik, bare en litt annen fremgangsmåte.

Bruk din iPhone som et actionkamera

Gjør din iPhone om til et action-kamera

Actionkameraer som GoPro og Contour har blitt svært populære blant folk som driver med forskjellige «action»-sporter. Å ha et kamera til å dokumentere begivenheten er alltid morsomt, men trenger man egentlig et ekstra kamera når man har en iPhone?

Enkel og stilig beskyttelse med SurfacePad

SurfacePad for iPhone

Markedet for deksler til iPhone er enormt, men dessverre er det fler dårlig en gode deskler og beskyttelsesprodukter til vår telefon. Når selskapet twelvesouth lanserer et nytt deskel er det verdt å følge med.

Wally gjør din iPhone om til en kortholder

WallyDe færreste liker å drasse med seg mer enn nødvendig. Vår iPhone har tatt over notisblokka, kalenderen og telefonboken, men den har fortsatt ikke gjort lommeboka eller kortholderen verdiløs.

Kickstarter-prosjektet Wally prøver å gjøre din iPhone om til en kortholder uten at størrelsen på telefonen øker nevneverdig. Wally er rett og slett en kortholder i skinn som legges på baksiden av telefonen.

Endelig en bra spillkontroll til iPhone?

Endelig en bra spillkontroll til iPhone?

En del spill på iPhone krever nesten bedre kontroll enn en touchskjerm kan gi deg. En rekke utstyrsprodusenter har prøvd å introdusere en bra kontrollerer til iPhone, men foreløpig har få lykkes. Nå kommer ZAGG på banen med det som kanskje kan være den første suksessen.

Slutt å røyk med Slutta

SluttaDet mest populære nyttårsforsettet er vel kanskje å slutte å røyke? Hvert eneste nyttår er det ganske så mange mennesker som gjerne vil stumpe røyken for godt, men det er vanskeligere enn man skulle tro.

Helsedirektoratet har derfor laget en iPhone-applikasjon som skal prøve å hjelpe deg på veien mot en røykefri hverdag. «Slutta» (gratis) skal hjelpe deg å slutte.

iPhone-dating på norsk med Mink

iPhone-dating på norsk med MinkiPhonen har revolusjonert en rekke bransjer og kommer garantert til å endre vesentlig flere i tiden som kommer. En av «bransjene» som i utlandet har sett mye innovasjon er dating.

Verden er full av single mennesker og det å få dem til å treffe hverandre er en stor, men takknemmelig oppgave. Heldigvis kan iPhone også brukes til dette og et ny norsk app med navn Mink har gjort iPhone-dating veldig enkelt og lekkert.

Kuvva gir deg fine iPhone-bakgrunner

Kuvva gir deg fine iPhone-bakgrunnerEn de mest interessante Mac-applikasjonene vi har skrevet om i år er Kuvva. Kuvva gir deg en kuratert strøm av fine skrivebordsbakgrunner til din Mac, men viste du at applikasjonen også finnes til vår kjære iPhone?

Med Kuvva (NOK 14,-) installert kan du velge og vrake mellom et hav av lekre bakgrunner tilpasset din iPhone 4/4S eller iPhone 5.

Quizkampen gjør quiz gøy på iPhone

Quizkampen gjør quiz gøy på iPhoneI bølgen av de store multiplayer-suksessene som stadig har holdt seg på toppen av App Store-listene de siste årene, kommer nå enda et sosialt appspill som vil holde nordmenn opptatt denne vinteren: Quizkampen.Quizkampen er en multiplayer-app i sjangeren «social quizzing», hvor du spiller mot vennene dine. Appen har blitt utviklet i både Norge og Sverige og har siden lanseringen i august holdt seg på App Store-toppen som en av de mest nedlastede appene i Sverige.
 Med over en million svenske spillere kun på iOS, er det mange nordmenn som har sett frem til den norske versjonen.myLED gir deg LED-lys på iPhone og iPad

myLED gir deg LED-lys på iPhone og iPad

Har du noen gang ønsket at iPhone eller iPad har et ekstern LED-lys som kan fortelle deg om du har fått en melding, tapt telefonsamtale eller lignende uten å måtte starte opp skjermen? Da er kanskje Kickstarter-prosjektet myLED noe for deg.

Phillips Hue lar deg styre lyset med iPhone

Phillips Hue

I forrige måned omtalte vi Kickstarter-prosjektet LIFX som hadde som mål å utvikle en lyspære som kunne styres med iPhonen din. Nå har Phillips kommet dem i forkjøpet med sitt produkt «Hue» som lanseres eksklusivt i Apple Store.

Apple solgte 2 millioner iPhone 5 på 24 timer

Apple selger 2 millioner iPhone 5 på 24 timer

At Apples iPhone 5 vil selge bra bør ikke overraske og allerede etter en time var foråndssalget utsolgt i USA. Nå har Apple annonsert hvor mange telefoner som ble forhåndsbestilt de første 24 timene. Hele 2 millioner telefoner - det dobbelte av fjorårets iPhone 4S.

Video av iPhone 5-lanseringen

Video

Ny iPhone vil støtte LTE også i Norge?

Ny iPhone vil støtte LTE også i Norge?Da Apple introduserte den nye iPad (iPad 3) tidligere i år, var et av de store nyhetene 4G a.k.a LTE-støtte. Dessverre for oss nordmenn hadde Apple valgt å ikke støtte LTE-standarden som brukes i Norge og Europa og iPaden fikk dermed ikke nytte av LTE-støtten her i Norge.

Når iPhone 5 skal lanseres på onsdag, ser det heldigvis ut til at Apple vil introdusere LTE-støtte også her i Norge.

Flere nye iPhone videoer

Apple fortsetter å lekke som en sil selv om Tim Cook (Apple-sjefen) nylig antydet at selskapet skulle «double down on security». Siste lekasje er fra Tinhte som tidligere har lekket flere Apple-deler.

På IFA-messen har The Verge dokumentert en komplett «mockup» av den neste iPhone som har blitt utviklet av produsenter av ekstrautstyr.

Det er fortsatt forventet at Apple vil lansere den nye iPhone 12. september, men ingenting er bekreftet.

Slik blir den neste iPhone?

Slik blir den neste iPhone

Neste måned vil Apple mest sannsynlig introdusere og vise fram den neste versjonen av iPhone. Ryktene har florert den siste tiden og antallet lekasjer før lanseringen har aldri vært høyere. Vi har gått gjennom alle de relevante ryktene og kommer med et «educated guess» på hvordan neste generasjons iPhone vil bli.

Pant din iPhone eller mobil

Pant din ødelagte iPhone eller mobilHar du et hav av gamle telefoner liggende i skuffer og skap? Da kan den nye tjenesten Pantmobilen.no være noe for deg. Tjenesten betaler nemlig pant for mange brukte og gamle mobiltelefoner.

Ny rød iPhone-bumper fra Apple

Ny rød iPhone-bumper fra Apple

Apple introduserte i dag en ny bumper til iPhone 4/4S. Bumperen er lik de tidligere bumperene som Apple introduserte sammen med iPhone 4, men denne gangen er fargen rød og bumperen støtter (PRODUCT) RED-kampanjen mot AIDS.

Beskytt din iPhone med skateboard

Skatebacks

Det finnes et hav av beskyttelsesprodukter til iPhone, men hva hvis du vil ha noe helt unikt og annerledes? Kanskje er Skatebacks fra Grove noe for deg. Disse beskyttelsesplatene til iPhone 4/4S er laget av skateboard.

21. september dagen for ny iPhone og iPad?

21. september er dagen for ny iPhone og iPad?

Ryktene om den nye iPhone heter seg opp og i går kunne vi se detaljerte bilder og i dag video av det som trolig er den neste iPhone. Nettstedet iMore, som har en svært god historikk hva gjelder rykter, hevder nå at 21. september er dagen hvor Apple vil lansere både ny iPhone og en mindre iPad.

Her er den nye iPhone

Her er den nye iPhone

Det siste halve året har Apples underleverandører lekket som en sil og en rekke deler og biter til det som er den neste iPhone har blitt lekket. Selskapet iLab som reparerer iPhones har nå fått tak i det som ser ut å være en tilnærmet komplett versjon av den neste iPhone.

Apple vil tilby adapter for ny iPhone-dock

Apple vil tilby adapter for ny iPhone-dock

Den neste versjonen av iPhone, som mest sannsynlig blir lansert i løpet av et par måneder, vil ha en helt ny «dock connector». Allerede i februar begynte de første ryktene om en ny 19-pins port å svirre og i mai så vi de første lekkede delen av en iPhone med en mindre port. Kilden som først avslørte den nye porten, hevder nå at Apple også vil tilby en adapter slik at gammelt iPhone-utstyr vil kunne brukes på den nye iPhone.

WSJ: Neste iPhone med forbedret, tynnere skjermteknologi

iPhone 4S White

Ifølge Wall Street Journal kommer den mye forventede versjonen av iPhone til å benytte seg av en ny type skjermproduksjon kalt «in-cell», som vil gjøre at skjermen tar mindre plass i enheten.

Rykte: iPhone 5 allerede i produksjon

Vil neste iPhone har delvis glassdesign på bakpanelet snarere enn full dekket? Ifølge kinesiske kilder skal produksjonen av den neste iPhone-modellen ha startet for alvor, med noen forskjeller fra tidligere lekkasjer.

Nordmann med «lys» idé til iPhone

Nettstedet Kickstarter er full av gode ideer og mange av dem er relatert til vår kjære iPhone. Nordmannen Morten Hjerde har utviklet det som ser ut som et glimrende fotolys til iPhone. Prosjektet finansieres via Kickstarter og er allerede fullfinansiert, men du kan fortsatt hive deg rundt, finansiere og få iPhone-lyset Kick til en lavere pris.

Dette ser utvilsomt ut som et meget spennende produkt for den fotoglade iPhone-bruker. I tillegg er det jo ekstra morsomt at en nordmann er bak prosjektet.

Avocado - appen for par

Avocado - appen for parHvis du har en kjæreste, samboer eller er gift deler du sannsynligvis mye fra din iPhone med din bedre halvdel. Du sender dem bilder, meldinger, e-post og videoer, men hva hvis det faktisk eksisterte en egen app bare for deg og din bedre halvdel?

Appen Avocado (NOK 14,-) er akkurat dette. En lukket og sikker plass kun for deg og din bedre halvdel.

Mujjo med lekre iPhone og iPad-vesker

Mujjo

Denne vinteren anbefalte og omtalte vi Mujjo sine iPhone-hansker og nå er det lille nederlandske selskapet tilbake med det som ser ut som noen virkelige lekre vesker til iPhone og iPad.

To ny iPhone-reklamer med John Malkovich

Apple har begynt å bruke kjendiser i sin reklame for iPhone 4S og etter to svært godt likte reklamer med Samuel L. Jackson og Zooey Deschanel, har Apple nå fått med seg skuespilleren John Malkovich i to nye reklamer. Temaet er fortsatt Siri.