iPhone 5 kommer i september

iPhone 5 kommer i september

Det annerkjente nyhetsbyrået Reuters hevder nå at Apple vil lansere iPhone 5 i september. Informasjonen skal stamme fra tre forskjellige troverdige kilder og produksjonen skal begynne allerede i juli. Designet på den nye telefonen forblir uendret.

Rykter om iPhone 5 har lenge pekt på en lansering på sen-sommeren eller nærmere høsten. Det har blitt relativt klart at Apple i år ikke vil bruke WWDC-konferansen i juni til å lansere en ny iPhone, men heller vil fokusere på iOS 5 som garantert blir å finne på den nye telefonen.

Nyhetsbryået Reuters hevder i dag at iPhone 5 vil bli lansert i september og skal ha fått informasjon fra tre forskjellige kilder som bekrefter dette. Kildene vil av åpenbare grunner være anonyme. Dette passer relativt godt inn med flere andre rykter som hevder det samme.

Spesifikasjonene er ikke kjent, men kildene til Reuters hevder at telefonens design vil være uforandret. Prosessoren vil bli raskere og det er mest sannsynlig snakk om samme to-kjernede A5-prosessor som vi finner i dages iPad 2. Av andre rykter nevnes også et forbedret 8 megapixels kamera og forbedret antennedesign.

Rangor

Med tanke på dette så tipper jeg at iOS 5 kan bli ganske heftig. Den burde i alle fall være det.

SM411

Blir det forsatt glass på baksiden? Noen rykter om det?

DanTheMan

@SM411 Rykter om en kjempetynn telefon, med aluminium bak.

Tror iPad 3 blir lansert samtidig, produktene går hånd i hånd, begge har revolusjonert internett.

iphonan

iOS 5 bør være jævla bra om jeg skal kjøpe ny iPhone

devo

Det håper jeg for all del ikke blir nødvendig! :)

ITsam

den skal kjøpes uansett!! iphone 5 blir sikker skam bra og det samme til ios 5 Gleder meg <3<3 :D :D :D :D

mvh ITsam

90thobyr

Det vil vell bli mulig å instalere ios 5 på iphone 4 også?

Magnusmags

Dette gleder jeg meg til!! bedre kamera, raskere, en nytt iOS system og samme brilliante design... Jeg gleder meg til å bytte ut min iPhone 3GS!

josteinliverod

Teit at Apple ikke endrer design, men det kan jo skje!
Håper de lager en med børstet stål bak, tror iOS 5 blir rått. Er litt lei av utseende til iOS nå..

Stheen

Kan Jo være at Apple sprer ryktene litt selv, for så å sjokkere verden med en ny "REVOLUSJONERENDE" iPhone på WWDC!? Tviler litt på at Apple vil bryte den rekkefølgen på lanseringene av produktene sine...