spill

Endelig en bra spillkontroll til iPhone?

Endelig en bra spillkontroll til iPhone?

En del spill på iPhone krever nesten bedre kontroll enn en touchskjerm kan gi deg. En rekke utstyrsprodusenter har prøvd å introdusere en bra kontrollerer til iPhone, men foreløpig har få lykkes. Nå kommer ZAGG på banen med det som kanskje kan være den første suksessen.

Hundreds er en ny spillhit på iPhone

HundredsPå iOS har vi heldigvis et veldig stort utvalg av kvalitetsapps og kanskje spesielt innen spillsjangeren er det mange, mange godbiter. Nyeste spillhit er «Hundreds» fra Semi Secret Software som også har laget suksesser som Canabalt og Wurdle.

Hundreds (NOK 21,-) er et grafisk minimalistisk spill som leverer timer av fingerbrekkende underholdning. Dette spillet er avhengighetsskapende.

Quizkampen gjør quiz gøy på iPhone

Quizkampen gjør quiz gøy på iPhoneI bølgen av de store multiplayer-suksessene som stadig har holdt seg på toppen av App Store-listene de siste årene, kommer nå enda et sosialt appspill som vil holde nordmenn opptatt denne vinteren: Quizkampen.Quizkampen er en multiplayer-app i sjangeren «social quizzing», hvor du spiller mot vennene dine. Appen har blitt utviklet i både Norge og Sverige og har siden lanseringen i august holdt seg på App Store-toppen som en av de mest nedlastede appene i Sverige.
 Med over en million svenske spillere kun på iOS, er det mange nordmenn som har sett frem til den norske versjonen.Alle Halfbrick-spill gratis i 24 timer

Alle Halfbrick-spill gratis i 24 timerNår vi nærmer oss jul er det mange utviklere som gjerne vil ha sine spill og applikasjoner inn på topplistene og prisene settes dermed ned. Halfbrick, produsenten bak suksessspill som Fruitninja og Monster Dash har gjort alle sine spill gratis i de neste 24 timer.

Det betyr at du kan få spill som Age of Zombies, Age of Zombies Anniversary, Fruit Ninja, Fruit Ninja HD, Monster Dash, Jetpack Joyride, Fruit Ninja: Puss in Boots, Fruit Ninja: Puss in Boots HD og Blast Off helt gratis. Gjelder kun i 24 timer.

Grow Dammit - morsomt multi-touch spill

Grow Dammit - morsomt multi-touch spill for iPadTidligere i år lanserte det nye norske spillselskapet Poio sitt første spill til iOS. Navnet er Grow Dammit! og dette er multi-touch spill som du blir hekta på.

Spillformelen er kjent fra Angry Birds og Cut The Rope, men i Grow Dammit er det strategisk lek med lys/skygge og vann som skaper nye og overraskende morsomme spillopplevelser både for små og store.

GTA: Vice City på vei til iOS

 Vice City på vei til iOSRockstar Games, utvikleren av den svært suksessrike spillserien Grand Theft Auto, slapp i fjor en iPhone- og iPad-utgave av GTA III i forbindelse med spillets 10-årsjubileum. Spillet ble straks en stor suksess på App Store, og Rockstar uttalte kort tid etter at porteringer av Vice City og San Andreas også var mulig. Rockstar har nå altså bestemt seg for å slippe GTA: Vice City til iOS, også denne gangen i forbindelse med spillets 10-årsjubileum.

EA spill på salg i App Store

EA spill på salg i App StoreI dag er det USAs nasjonaldag og som vanlig er det en del apputvikler som reduserer prisene på sine apps og spill. Electronic Arts er intet unntak og selskapet har satt ned prisen på en rekke store titler som FIFA 2012 og Mass Effect til bare NOK 7,-. Tilbudet varer sannsynligvis bare ut dagen.

Offisielt OL 2012-spill er nå i App Store

Offisielt OL 2012-spill er nå i App StoreDet er ikke lang tid igjen til de olympiske leker braker løs i London. Selv om årets OL har tidenes styggeste grafiske profil, stopper ikke det dem fra å slippe et eget relativt gjennomført iPhone-spill med navnet «London Games» som faktisk er litt morsomt.

I London Games spiller man på flere av offisielle stadiumene som er bygget i London og man konkurrerer i ni forskjellige idretter.

Spill: Få Snabbit gjennom asteroidefeltene

Snabbit

«Is it a snake?! Is it a rabbit?! No, it's Snabbit!» I det nyeste spillet fra norske TapCat er det din oppgave å veilede det eldgamle vesenet Snabbit trygt gjennom farlige asteroidefelt. Spill gjennom banene for å åpne flere, lag egne for å utfordre venner og ukjente eller se hvor lenge du holder ut i «survival mode»!

Ny Angry Birds på torsdag - her er traileren

I morgen kommer det som sannsynligvis er årets mest etterlengtede spill. Den første virkelige oppfølgeren til Angry Birds - Angry Birds Space er å finne i App Store til iPhone og iPad i morgen. Her er traileren. Vi gleder oss!

Flere Gameloft-spill til sju kroner

Denne fredagen ble den nye iPaden sluppet i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Sveits og fem andre land. Det nye nettbrettet, som Apple kun har gitt navnet «den nye iPaden», slippes i Norge førstkommende fredag. I forbindelse med lanseringen, har Gameloft gjort 18 av sine beste spill tilgjengelig for kun 7 kroner.

Wordfeud klar for iPad

Wordfeud klar for iPadDet norske ordspillet Wordfeud, som har blitt Norges største appsuksess, har nettopp kommet ut i versjon 2.0 hvor hovedfunksjonen nå er støtte for iPad. Spillet har raskt blitt et av de mest populære spillene i Norge og store deler av europa, men en iPad-versjon har manglet.

Flight Control til verdensrommet

Flight Control

Det er ikke bare Angry Birds som kommer tilbake i en ny versjon i verdensrommet i år. Også en av de første populære iPad-spillene, Flight Control, kommer i en ny versjon hvor fokuset er verdensrommet.

Nytt, stort spillsalg på App Store

Back to the future

Fra i går har det vært enda et stort salg av spill på App Store. Skaff dem mens de fremdeles har nedsatte priser!

Apple sletter kopispill fra App Store

Apple sletter kopispill fra App StoreApple har, etter en rekke klager fra apputviklere, nå tatt grep om såkalt «kopispill» i App Store. Dette er spill som prøver å etterligne navn, ikoner og annet fra velkjente spill og dermed lure forbrukere til å kjøpe «feil» spill.

Flere av «kopispillene» har nå blitt kastet ut av App Store av Apple til stor glede for utviklere og forbrukere.

Valve slipper Steam-applikasjon for iPhone

SteamSelv om Valve, utvikleren av flere av tidenes mest vellykkede spill som Half-Life og Counter-Strike, for en stund siden uttalte at de ikke var interesserte i å lage spill for iOS, har de nå sluppet en iPhone-applikasjon for deres velkjente spillplatform Steam.

Appen gir deg tilgang til de grunnleggende funksjonene som finnes i PC- og Mac-versjonen, men naturligvis ikke muligheten til å spille spillene.

Soul Calibur klar for iOS denne uka

Soult CaliburHvis du har et par år på baken husker du sannsynligvis Segas mindre vellykkede spillkonsoll Dreamcast. Denne konsollen ble aldri noen stor hit og var starten på slutten for Sega, men slossspillet «Soul Calibur» gjorde det nesten verdt å eie en Dreamcast. Denne uka kommer klassikeren Soul Calibur til iOS.

Gameloft med stort julesalg

GameloftGameloft skal tydeligvis ikke være noe dårligere enn Electronic Arts og arrangerer nå også et lignende salg. Mange av Gameloft sine velkjente spill til iPhone og iPad er på salg til etter juleaften.

Spillene er satt ned til den hyggelige prisen NOK 7,-

Dette er GTA III på iOS

Forrige uke annonserte Rockstar Games at deres iOS-portering av GTA III ville bli tilgjengelig neste uke. GTA III for mobile enheter ble sluppet i forbindelse med spillets tiårsjubileum som fant sted tidligere i år.

Sandkassespillet ble sluppet denne torsdagen, og er en perfekt portering av konsoll- og PC-spillet som revolusjonerte spillindustrien i 2001.

Dicto - norsk Wordfeud-utfordrer

DictoDet norske Scrabble-inspirerte spillet Wordfeud har gått som en farsott i Norge og store deler av verden. Spillet er like enkelt som det er genialt, men lider av å være en åpenbar Android-port som ikke har samme kvalitetsopplevelse som vi er vant til blant iOS-applikasjoner.

Dicto er et nytt norsk «ordspill» som tar opp kampen med Wordfeud. Kan det måle seg?

Call of Duty: Black Ops Zombies tilgjengelig på iOS

Call of DutyI november 2009 sjokkerte utgiveren Activision Publishing oss med å gi ut Call of Duty: World at War Zombies helt uten forvarsel. Siste torsdag sjokkerte Activision oss igjen, og ga ut nok en zombie-versjon av deres nyeste Call of Duty-spill. Dette spillet vil definitivt ikke skuffe en Call of Duty-fan.

Tre gratis EA-spill

Det er ikke ofte vi ser store utviklere som Electronic Arts og Gameloft gjøre sine spill gratis. Electronic Arts har tydeligvis følt seg noe gavmilde i det siste, og har bestemt seg for å gjøre et par Need For Speed-spill og The Sims: Medieval gratis for en begrenset periode.

Infinity Blade 2 for iOS sluppet

Infinity Blade var et av de aller beste iOS-spillet i fjor og havnet på vår liste over de beste apps i 2010. Torsdag slapp utviklerne Chair Entertainment og Epic Games oppfølgeren til det populære spillet. Infinite Blade II ble vist fram under iPhone 4S-lanseringen og spillet skuffer ikke.

Hop Drop er fargerikt, gøy og gratis

Hop DropDet finnes relativt mange spill som dreier seg om å knuse fargerike bobler som faller ned fra toppen alla Tetris.

Dessverre er ikke alle like gode, men Hop Drop er et hederlig unntak og her får vi både fargerik og morsom grafikk og innovativt «gameplay». I tillegg er det helt gratis på både iPhone, iPad og iPod touch.

Vanskelig moro med Bike Baron

Bike BaronSom iOS-brukere har vi lenge vært bortskjemt med gode spill som Angry Birds, Cut The Rope, Tiny Wings og mange andre. Felles for de store spillhittene er at de som regel er billige, enkle å spille over kort tid og svært vanedannende.

Spillet «Bike Baron» har alt av dette og liker du de overnevnte spillene er dette nok noe for deg.

GTA III på vei til iOS

GTA III på vei til iOS

Mangelen på konsollporteringer på iOS er ikke akkurat stor, og større blir den ikke med annonseringen av GTA III for iPhone 4S og iPad 2. Rockstar Games har allerede iOS-versjoner av Grand Theft Auto: Chinatown Wars tilgjengelig på iPhone og iPad. 13. oktober annonserte de via en Twitter-melding at en tiårsjubileumsutgave av Grand Theft Auto III er på vei til iPhone 4S, iPad 2 og noen andre mobile enheter.

FIFA 12 tilgjengelig på iOS

FIFA12FIFA 12 er det nyeste fotballspillet til iPhone, iPod Touch og iPad av Electronic Arts, og slår konkurrentene sine med god margin. Spillet er det tredje i iOS serien, og forbedrer det meste fra 2011-versjonen og tilbyr i tillegg noen etterlengtede nyheter.

Kan vi snart leie applikasjoner?

Kan vi snart leie applikasjoner?I Apple sin nyeste beta-versjon av iTunes (10.5 beta 9) befinner det seg flere linjer med kode som hinter om en fremtidig mulighet til å leie applikasjoner.

Kan vi nå endelig få prøve applikasjoner også uten gratisversjoner før vi kjøper dem?

Countre Jour er et vakkert spill

Countre Jour er et vakert spillChillingo har hatt enorm suksess med Cut the Rope, og denne gang har de ambisjoner om nok en gang å erobre App Store med deres nye tittel «Contre Jour». Contre Jour er et puslespill som kombinerer fantastisk grafikkdesign og nydelig musikk.

Sprinkle: Water splashing fire fighting fun!

SprinkleSprinkle er et enkelt spill med et enkelt konsept. Handlingen foregår i en søt verden, med søte små vesener.

Den ellers så fredelige planeten din blir plutselig utsatt for flammende meteorregn. Du er brannmann, og må slukke brannene før hus eller befolkning blir tatt av flammene.