Apple inviterer til iPad mini-lansering?

Apple inviterer til iPad mini-lansering?

I dag kom, som forventet, invitasjonene til Apples medieevent den 23. oktober hvor de forventes å lansere en iPad mini.

Det var nettstedet The Loop som først rapporterte om invitasjonene til Apples neste event den 23. oktober. En rekke medier har fått invitasjoner til en Apple-event i neste uke og det antas at Apple vil lansere en iPad mini. Klokken 19:00 neste tirsdag vet vi mer.

De siste månende har ryktene om en mindre iPad vært svært mye omtalt og en lansering i oktober har virket veldig sannsynlig. Med dagens invitasjon virker det nesten garantert, men med Apple er ingenting sikkert.

En iPad mini forventes å være en mindre iPad med en skjerm på 7.85" og en vesentlig lavere pris. Skjermen skal ifølge flere vel plasserte kilder være lik iPad 2 og produktet skal erstatte dagens iPad 2. Prisen er foreløpig ukjent, men det diskuteres at iPaden vil lanseres med en pris på $249 for 16GB varianten.

Samtidig med en lansering av iPad mini forventes det også at Apple lanserer en ny iMac og en retina MacBook Pro 13". Rykter om en oppdatert Mac mini har også florert de siste ukene.

Tags:

Javel75

Er det lov å håpe på at iPad 3 blir oppdatert med ny LTE chip og ligthning conector??

Nikoraisan

"little" ja... hmmmm...

K.D.G

jeg synes det ser ut som lanseringen til mac os 9 :-)

Criz

@Javel75: Ja, det er lov å håpe, jeg gjør :P Men det er et lite håp :(

rattata12

Kan være ny retina-mac også da :) (13" derav little), hvem vet :)

Sippi

IT avisen skriver dette om iPad mini
http://www.itavisen.no/904107/saa-mye-koster-ipad-mini

-sippi-

Criz

Gode nyheter for de som ønsket seg en oppdatert "New iPad": http://www.theverge.com/2012/10/19/3528836/ipad-lightning-port-refresh-rumor

Er visst snakk om lightning-port og mindre oppdateringer, men da blir det hvertfall ikke like surt :D

djhalleu

iPad Mini. Det var den eg egentlig skulle ha kjøpt. Men så var behovet for stort, før den kom. Hm.. Lurer på om eg skal bytte bort min store ipad med en ipad mini, om den kommer.

jij1984

Tror dere det kommer en ny Mac Mini?

TheRealChristoffer

Håper det!:)

ccocoo87

It can be worth staying brought up ray ban outlet how brand name inside season pays off ray ban sunglasses outlet more target this requirements associated with gals http://www.cheap-raybansunglasses.co.uk.