Her er innsiden av iPhone 4S

Her er innsiden av iPhone 4S

Ryktene omkring iPhone 4S og iPhone 5 vil ingen ende ta og i dag kom de første virkelig avslørende bildene av det som trolig er innsiden iPhone 4S. Telefon har samme utseende som dagens iPhone 4, men har en Dual Core A5-prosessor.

Bildene som dukket opp på MacPost viser en «demonert» telefon som angivelig skal være en iPhone 4S. Telefonen er tatt fra hverandre, men man kan tydelig se både en A5-prosessor.

Hovedkortet er også endret og skal ligne mer på CDMA-versjonen av iPhone 4 som er tilgjengelig i USA. Dette er trolig dermed en «verdenstelefon» som benytter 3G/CDMA-modem fra Qualcomm og telefonen kan benyttes på på GSM og CDMA-nett.

Her er innsiden av iPhone 4S

Bildet viser også et marginalt større batteri. Det antas at dette er iPhone 4S, en modell som skal introduseres som en ny «rimelig» iPhone. Ifølge ryktene vil også en tynnere og redesignet iPhone 5 introduseres, men foreløpig er det få konkrete bevis som avslører en eventuelt godt bevart hemmelighet.

I løpet av de neste ukene får vi sannsynligvis vite alt.

Mortings

Får håpe på en større oppdatering enn kun prosessor og evt. kamera, slik som i 3GS varianten. iPhone 5 med nytt og tynnere design, gjerne med aluminium slik som iPad hadde gjort susen.

mortengutt

Er ikke apple sin, blitt avkreftet da visse deler er kopier. Står videre i artikkelen som itavisen har hentet den fra. (som har blitt oppdatert)

MBP133

Apple har gått bort fra "rutenettet" som ligger over nærhetssensoren på den hvite utgaven. Dette er vel enten en prototype under testingen av A5 Soc'en, eller fake.

NorwegianMac

Hvorfor kjører denne "iPhone 5" iOS 4??

remekboy

Ipad 2 er utrolig glatt så jeg håper ikke iphone 5 blir laget av aluminium. Husker min iphone 1 fikk en del bulker etter fall pga glatt bakside.