Infinity Blade 2 for iOS sluppet

Infinity Blade var et av de aller beste iOS-spillet i fjor og havnet på vår liste over de beste apps i 2010. Torsdag slapp utviklerne Chair Entertainment og Epic Games oppfølgeren til det populære spillet. Infinite Blade II ble vist fram under iPhone 4S-lanseringen og spillet skuffer ikke.

Infinity Blade II er svært likt originalen, men tilbyr samtidig mye nytt. Du fortsetter å kjempe fiender på samme måte ved og blokkere og avverge deres angrep, og ved å slå tilbake enten med sverdet ditt eller magi. Allikevel er spillet både større og bedre denne gangen - vi får tilgang til mer utstyr og flere fiender, og grafikken er nok også en smule bedre enn forrige gang.

Infinity Blade

Handlingen i dette spillet er en direkte fortsettelse fra der originalen sluttet. Kort fortalt bestemmer hovedpersonen Siris seg for å løslate skaperen av sverdet Infinity Blade etter han har bekjempet gudkongen. For å gjøre dette må han igjen kjempe seg gjennom en rekke fiender, til han til slutt står foran en «dødsløs» konge, som igjen holder til på toppen av en høy bygning.

Infinity Blade

Grafikken i Infinity Blade II er selvsagt ikke dårligere enn originalen, og ganske en ørliten smule bedre - i hvert fall på en iPhone 4S eller iPad 2. Spillet har også et større fokus på handling enn forrige gang, og dette fører også til flere scener med stemmer og tekst. Denne gangen er også teksten på engelsk, slik at det er enkelt å følge med.

Infinity Blade

Selv om Infinity Blade II er et spill som på mange måter er likt originalen, er dette uansett definitivt et av de beste iOS-spillene på App Store i dag. Synes du det første Infinity Blade-spillet var bra, vil du ikke bli skuffet.

Infinity Blade II koster NOK 49,- på App Store. Applikasjonen er universal, noe som vil si at du kan spille spillet på både en iPhone, iPad og en iPod Touch uten å betale noe ekstra. Dette er også et av de første spillene som støtter iCloud, som vil si at du kan fortsette spillet på f. eks. din iPad fra der du slapp på din iPhone eller iPod. NB: kun kompatibelt med iPhone 3GS & nyere, iPad 1 & 2, iPod Touch 3 (min. 16GB) & nyere.