Apple lanserer ny iPod nano

Ny iPod nano

Apple lanserte i dag som forventet en ny iPod nano med videokamera, mikrofon og høyttaler. iPod nano-brukere kan nå ta opp video hvor enn de er, vise den på iPod nano og overføre videoer til datamaskinen og YouTube. Den nye iPod nano er tilgjengelig umiddelbart, leveres i 9 farger og til en lavere pris.

IPod nano er verdens mest populære musikkspiller med over 100 millioner solgte. Nå har vi lagt et videokamera uten noen ekstra kostnad for brukeren.

sa en frisk og leveroperert Steve Jobs under dagens Apple Event.

Den nye iPod nano et enda tynner design med en større 2,2-tommers fargeskjerm og glass. iPod nano har også fått en innebygd FM-radio med iTunes-tagging, samt en innebygget skritteller og full støtte for Nike+.

Innebygget videokamera

Ny iPod nano

Nye iPod nano har en større 2,2-tommers skjerm for lettere navigering, visning av albumbilder eller skyting av videoklipp med det nye innebygde videokameraet. Alle nye iPod nanoer har nemlig et videokamera som tar opp video i det populære H.264-formatet. Oppløsningen er 640x480 og ikke noe å gå i taket over, men helt greit til raske videoer.

Videoen kan du synkronisere med en Mac eller PC og dele dem på YouTube, MobileMe, Facebook eller via e-post . iPod nano kan også selv skyte video med morsomme sanntidseffekter som Thermal, Kornete bilde, Kaleido og X-Ray.

FM-radio og pedometer

Ny iPod nanoiPod nano har nå også fått en innebygd FM-radio med «live pause» og iTunes Tagging. Live pause lar iPod nano brukere pause og gjenoppta avspillingen deres favoritt FM-radio show. iTunes Tagging lar brukere «tagge» sanger de liker på radio for deretter kunne kjøpe den i iTunes. iPod nano har også Genius Mixes, som automatisk gir opptil 12 endeløse mikser av sanger fra iTunes-biblioteket som passer godt sammen. Innebygd i nye iPod nano finner vi også et pedometer, også kjent som skritteller.

Pris og tilgjengelighet

Den nye iPod nano leveres i to modeller med hele 9 forskjellige farge valg og er tilgjengelig for kjøp fra Apple Store umiddelbart.

Prisen for 8GB er NOK 1250,- mens for 16GB varianten må du ut med 1490,-

Tags:

jorgen_re

En del forbedringer her ja

Romanovic

Skuff at ikke iTouch fikk kamera og, blir nok heller nano på meg nå

lasttodie73

sikle sikle :) Må ha bare må ha!!!!!!!!!!!!!!!!
har ikke kjøpt ny iPod siden 1Gen touch kom,
men er rimelig sikker på att det blir 1 nano nå.

guz

http://events.apple.com.edgesuite.net/0909oijasdv/event/index.html?internal=ijalrmacu

special event 2009 lagt ut

andreasbk

Hva vil det si at den har "full støtte for Nike+."? Trenger man kun sensoren i Nike+ skoen?

EDIT: Fant ut av det, man må ha mottakeren i iPoed også...