iPhone som universalfjernontroll

iPhone som universalfjernkontroll

Har du en bunke med fjernkontroller liggende på stuebordet og aldri vet hva de hører til, kan løsningen være her. L5 Technology har nå utviklet en applikasjon og en dongel som gjør det mulig å gjøre iPhone om til universalfjernkontroll.

L5 Remote heter løsningen, og er en App til iPhone og en dongel du plugger inn i ladeinngangen på iPhonen eller iPod Touchen din. Det eneste du da må gjøre er å "parre" iPhone/iTouchen med fjernkontrollen du ønsker å erstatte.

Dongelen analyserer singnalet til fjernkontrollen, og deretter er det bare å sette de kontrollene du selv ønsker. Applikasjonen støtter hele 100 000 knapper og kan lagre hele 1000 fjernkontroller.

Løsningen støtter alle generasjoner av iPhone og iPod Touch, og krever ikke WiFi. Den er desverre ikke ute for salg enda, men L5 regner med å ha den klar for salg i Februar, og på deres hjemmeside kan du bli varslet når den er klar for salg. Appen kommer til å bli gratis, mens dongelen vil koste like under 300 kroner.

froskenfredrik

Genialt! Det så ikke spesielt pent ut, men om det fungerer bra er det uten tvil verdt det.

Dessuten er det en kjempemulighet for hjemmelagde apps: Tenk å kombinere dette med en app som kan bruke kodene til Logitechs harmony-fjernkontroller!

EmmernMe

*host*

Hva skjedde med iPhonen på videoen? Opp ned? :P

eirikdh

EmmernMe: Tror nok grunnen er fordi den røde duppeditten sender ut signaler og den skal peke MOT noe ;)

Nasams

"Det så ikke spesielt pent ut"? WTF? det er vel ikke noe moteshow? Å den blir vel ikke stående i når du er ute blant folk uansett:) Men for å være litt seriøs....denne ser ut til å bli genial ja.

hangtian

www.coachoutletonlinema.org/ coach outlet coach outlet online coach factory outlet online
www.louisvuittonhandbagsoutlete.net/ Louis Vuitton Handbags Outlet Louis Vuitton Handbags Louis Vuitton Purses
www.getscoachfactorysoutlet.com/ Coach Factory Outlet Coach Factory Coach Factory Online
www.gotocoachsoutlets.org/ coach outlet Online
www.louisvuittonoutletmake.com louis vuitton outlet