Grand Theft Auto III klar for iOS denne uka

I år fyller Grand Theft Auto III 10-årsjubileum, og dette feirer utviklerne Rockstar med å lansere tittelen til utvalgte iOS- og Android-enheter. Grand Theft Auto III var det første 3D-baserte spillet i den populære spillserien, og høstet inn utmerket kritikk allerede fra dag én – til tross for at mange klagde på spillets vold.

Spillet blir også regnet som verdens første sandkassespill – et spill hvis handling foregår i en åpen verden – i tredimensjonale omgivelser. GTA-serien er et av de mest solgte spillseriene noen sinne, og i tradisjonen tro kommer ikke mobilversjonen til å virke negativt på salgstallene. Allerede tidligere har Rockstar gitt ut Grand Theft Auto: Chinatown Wars i App Store, så dette er på ingen måte GTA-seriens debut på iOS og mobile enheter.

Mobilversjonen av Grand Theft Auto III er en såkalt «port» – altså vil spillet være identisk med originalen, bortsett fra det faktum at vi nå med nøye oss med touch-kontroll. Ellers blir spillet å få hånd om via App Store torsdag den 15. desember.

Grand Theft Auto III vil bare være kompatibel med iPad 1 og 2, iPhone 4 og 4S, og de to siste generasjonene iPod touch.

Kilder: Cult of Mac

Nafoni

Sendte inn identisk artikkel for fem dager siden, men skal ikke komme å klage for det.

Uansett så har GTA 3 allerede fylt sitt 10-årsjubileum 22. oktober, og det vil koste 4,99$, som tilsvarer 35 kr i norsk App Store.

ddybing

Oi, det var svært billig.
Skal kjøpes ;)