iPod touch er i hendene på de første kundene

iPod touch er i hendene på de første kundeneApples nye iPod touch ble introdusert samtidig som iPhone 5, men den nye iPoden skulle ikke leveres før oktober. 9. oktober ser ut til å være dagen ettersom det rapporteres om en rekke kunder som har fått beskjed om at deres iPod touch er sendt.

I tillegg har de første Apple-butikkene fått produktet inn på lager og de første kundene har fått lagt sine hender på Apples tynneste og mest fargerike iPod touch så langt.

Videoene under viser noen av de første nye iPod touchene under utpakking. Som man kan se av videoen er disse iPod touchene svært, svært tynne - enda tynnere enn iPhone 5.

Når produktene er å finne i norske butikker vet vi ikke helt enda og foreløpig sier ikke Apples nettbutikk noe mer konkret enn at iPoden sendes ut i løpet av oktober. I USA har flere rapportert om å ha fått leveringsbekreftelser, men vi har ikke hørt det samme her i Norge.

Tags:

Kirk

Gleder meg til min kommer i posten!

Teekej

Fikk melding i dag om at min nye nano sendes på fredag, så det samme gjelder muligens de første som bestillte ipod touch (fra apple store Norge) også. Tror de rulles ut samtidig. :-)

Kirk

Når bestilte du? Jeg bestilte 30. september, og den står fortsatt på "Behandler varer" og "Sendes ut oktober".