Få Oslo inn i Angry Birds

Angry Birds

I morgen, lørdag 11. desember, arrangeres den første uformelle «Angry Birds Day» verden over. Fans av det svært populære spillet som debuterte på iOS-plattformen skal møtes i morgen for å feire «Angry Birds Day» og kanskje få sin by representert i et fremtidig Angry Birds-brett. I Oslo er Operahuset stedet å møte opp.

Angry Birds har vært den største spillhitten i 2010 og første plassen på i App Store har mer eller mindre vært okupert av sinte fugler. Rovio har sluppet flere nye versjoner av spillet og vi har både fått se Haloween- og Jule-Angry Birds. For å feire suksessen i 2010 arrangerer Rovio det kaller «Angry Birds Day» hvor fans over hele verden samles. De 10 stedene med flest oppmøtte eller best gjennomførte arrangement vil få muligheten til å få et eget Angry Birds-brett. Hadde det ikke vært morsomt med Oslo inn i Angry Birds? I såfall må du møte opp på Operaen i Oslo kl. 14.00 i morgen, lørdag 11/12.

Det er i1-brukeren Jan Fredrik som arrangerer «meetupen» i Oslo og den vil foregå ved Operaen. Nøyaktig hva som planlegges er litt uvisst, men hvis nok folk møter opp og noe morsomt arrangeres så skal man ikke se bort fra at Rovio velger Oslo og Operaen som neste brett i det populæret spillet Angry Birds.

Les mer arrangementet på Meetup.com.

Jan Fredrik

Kom og ta med en kompis eller to! :)

dankra

Kan jeg bli nevnt for å ha funnet stedet og ha meetup'en? xD

BTW: Ta gjerne med tre xD

oyvind0402

jeg tar med to :D

osbl30

Synd jeg bor 6 timer fra Oslo :(

dankra

Mye av meetupen vil bli filma! Så de som ikke kommer kan nyte gleden fra stolen, selvom det antageligvis ikke er like morsomt xD

Jan Fredrik

Anbefaler alle å komme! Vi trenger ikke være ekstremt mange for å få Oslo inn i spillet, men hver eneste en er UTROLIG VIKTIG!

Vi har et bra opplegg nå, med konkurranser, flotte premier og STOR OVERRASKELSE!

Det blir utrolig morsomt!

Sjekk websiden: http://angrybirdsoslo.moo.no/

BlueWaste

Morsomt initiativ! Dette blir jeg med på! :-)

Jan Fredrik

Så kult! Ta gjerne med en kompis eller to.

Thomas1004

Veldig mange med må jeg si.....:D

BazookaAce

Hvordan gikk det?

Jan Fredrik

Det kom bare ca 8 til sammen, noen kom sent, noen gikk tidlig. Ingen stor suksess.

MoMartin

Jeg hadde hvertfall vært der, hvis jeg hadde bodd i Oslo :(