Tre gratis EA-spill

Det er ikke ofte vi ser store utviklere som Electronic Arts og Gameloft gjøre sine spill gratis. Electronic Arts har tydeligvis følt seg noe gavmilde i det siste, og har bestemt seg for å gjøre et par Need For Speed-spill og The Sims: Medieval gratis for en begrenset periode.

Vi her i Norge får laste ned Need for Speed: Shift gratis til både iPhone og iPad i tillegg til The Sims: Medieval for iPhone. Er du heldig og har en amerikansk iTunes-konto i tillegg, kan du også laste ned Need for Speed: Shift 2 Unleashed til iPhone og iPad helt kostnadsfritt. I skrivende stund er disse to sistnevnte spillene ikke gratis i den norske butikken, og det er usikkert om dette er en feil hos EA eller ikke. Uansett - du får lastet ned tre gratis spill til din iPhone og iPad.

Som alltid ved slike begrensede tilbud, er det lurt å laste ned applikasjonene så fort som mulig. Før du vet ordet av det er de oppe i 30-50 kroner igjen.

Tkima1

Sims Medival er nå på 35 kr igjen.

ccvestccvest

Ikke med US-konto

Gaute43

Takk for tipset!

saks

Last ned appen AppsGoneFree, den er super for å fange opp slike tilbud. Mange leverandører som kjører juletilbud denne måneden.

Nafoni

Det stemmer, The Sims: Medieval er tilbake på 35 kr, men Need for Speed Shift er fortsatt gratis. Er nok ikke lenge igjen nå.

saks

Ser ut som tilbudene fra Electronic Arts ikke fungerer i Norsk app-store. I dag er feks. High caliber hunting gratis, men når man går til app-store for å kjøpe det kommer det bare feilmelding: "Your request could not be completed". Kjipinger!

Nafoni

High Caliber hunting er så vidt jeg vet en av få apps EA ikke har gjort tilgjengelig i norsk App Store.

saks

I dag er blant annet Zombie Gunship gratis, løp og hent :)

Nafoni

Og Need for Speed: Undercover. Ser ut til at EA har store førjulsplaner.

Nafoni

Mirrors Edge til iPhone og iPad gratis.