Kutt frukt på iPhone

Fruit NinjaDet finnes mange flotte småspill til iPhone og iPod Touch. Likevel er det også mange som ikke er verdt pengene.

Fruit Ninja er et flott lite spill som har ligget i Appstore allerede en god stund, og har toppet listene for betalte apps i mange land, og det med god grunn. Spillet er veldig enkelt og avhengighetsskapende.

I Classic mode er det om å gjøre å kutte flest mulig frukt. Dette gjør du ved å dra fingeren over skjermen på iPhonen. Du kan ikke bomme på flere enn 3 frukter, og må i tillegg passe deg for å ikke kutte i bomber som popper opp av og til, ofte i klynger med frukten. Du får en ekstra sjangse per hundre frukt du klarer å kutte. Det vil si at hvis du allerede har bommet på to frukter før du har kommet til hundre, vil du kunne bomme på en til før du kommer til to hundre, og likevel "overleve". Du vil også få bonuser utover i spillet, blant annet for hvor mange frukt du klarer å kappe i løpet av ett kutt.

Fruit ninja

Spillet er mildt sagt avhengighetsskapende, og også veldig lekkert. Er du av typen som ikke liker slit, kan du ta en tur innom Zen mode for å slippe å passe deg for bomber. Du vil også kunne bomme på så mye frukt du vil, men samtidig prøve å kutte så mange som mulig på en viss tid. Spillet har i den siste oppdateringen fått flere muligheter til å endre både bakgrunn og farge på samuraisverdet. Det vil si, fargen fingeren din lager når du drar den over skjermen.

Spillet anbefales på det varmeste, og er uten tvil god unnerholdning å ha enten på flyet, i båten, på toget eller hvor man skulle være i sommervarmen.

Fruit ninja

Spillet koster NOK 6,- og er tilgjengelig i Appstore.

NikoAa

Et av de beste spillene jeg har kjøpt.

Jan Fredrik

Så kult ut. Er det kompitabelt med 1.gen?

Nafoni

Fra iTunes:
Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 2.2.1 or later.

Så har du iOS 2.2.1 på din 1. gen så står det ihvertsfall at det skal fungere.

Traktor

Så akuratt på dette på itunes, og nå ble jeg ihvertfall overbevist. Da er det bare å få tak i kortet til mamma :-) Vurderer også å kjøpe flight control, noen som kan anbefalle det?

NikoAa

Anbefaler deg Mega Jump, Angry Birds, Zombie Smash, Doodle Jump og Rollercoaster 3D New York :)

simenen

Takk for anbefalingen, her er noen av mine favoritter. Plants VS Zombies, Harbour Master, Tap Tap Revenge, Call of Duty Nazi Zombies, Lux DLX og Civilization Revolution.

Synes Flight Control er bra, men Harbour Master er bedre.

Jan Fredrik

Nafoni: Der funket ikke med iPhone 1. gen, men jeg lastet det ned på iPaden! Overraskende bra oppskalert!

Traktor

Hva betyr egentlig den planten nederst i høyre hjørne på app ikonet? Har sette det på en del andre apps også, betyr det slag kanskje?

HenrikWL

@Traktor: Det betyr visst at spillet bruker Openfeint, et slags sosialt nettverk for spill (tenk XBoX Live, PSN eller Apple's eget Game Center når det kommer).

Traktor

Aha, skjønner. Veldig enkelt og avhengighetsskapende spill, viste det til søsteren min, hun klarte neste ikke å legge det fra seg :-P Foreløpig har hun rekorden som er på 129 fruits, men det varer nok ikke lenge :-D Hva er deres rekord?

Fredeil

Funket ikke med min iPhone 3G :-/

Jan Fredrik

Jeg har 367! :D

anden231

Har sittet lenge med fetteren min og spilt dette, vi konkurrerte om å få høyest highscore (Endte på 436 til meg) ;) Morsomt og underholdende spill, anbefales på det sterkeste fra meg og :-)