FaceTime kommer til iPod touch

FaceTime kommer til iPod touchHvis du har en iPhone 4 har du sikkert gjerne hatt lyst til å teste FaceTime med noen, men hva hvis du ikke kjenner noen med iPhone 4?

Da blir det vanskeligere, men skal vi tro siste beta av iOS 4 kommer det snart mange flere enheter med FaceTime. I beta 3 har man nemlig muligheten for å starte FaceTime over e-post.

Apple la for kort tid siden uten den tredje betaen av iOS 4.1 til utviklere. I denne betaen dukket det som så langt er det beste beviset på at Apple planlegger å introdusere FaceTime også i iPod touch.

Man får nemlig nå valget mellom å starte en FaceTime-samtale via et telefonnummer (som på iPhone 4) og via en e-post (som på iPod touch). Siden iPod touch ikke har en telefondel og kun Wifi, må dermed FaceTime fungere på en annen måte enn den gjør på dagens iPhone 4.

Facetime

Får neste versjon av iPod touch, som forventes lansert i september, et kamera på både forsiden og baksiden er dermed alt mer eller mindre klart for at man kan ha FaceTime-samtaler på tvers av forskjellige enheter.

Chrops

Ser for meg at FaceTime-2-iChat på mac er rett rundt hjørnet også! Dette liker vi!

GordonGekko

Kan det være en facetime + ichat integrasjon? Det hadde vært interessant!

Morder269

Hvordan skal dette funke da?
Skal de starte med å selge kamera for iPod?

Nafoni

Neste generasjon med iPod Touch vil sannsynligvis ha et eller flere kameraer.

Ariston

Kanskje den også får nytt design? Et som ligner/er likt som iPhone 4.

OceanCarl

Ser ikke helt nyheten med facetime. Som vanlig ganske "hypet" opp av apple.. Hva har facetime som f.eks Skype ikke har? Eller funker ikke skype for iphone? Skype har hvertfall tusenvis av flere brukere enn hva facetime har - eller noen gang vil få.. Litt typisk apple å hindre produktene til å kunne integrere med andre lignende tjenester.. Kunne i det minste gått an å samkjøre facetime - ichat..??