De første iPod touch testene er her

iPod touch testetApple introduserte ikke helt overraskende en ny iPod touch i forrige uke. iPoden fikk Retina Display, FaceTime og A4-prosessoren.

Nå har de første testene dukket opp i amerikanske medier og alt i alt ser det ut til å være en bra oppdatering.

Engadget

Engadget synes ikke forskjellene mellom den forrige og dagens modell er alt for stor, men kamera, 720p videoopptrak, Retina Display og FaceTime gjør iPod touch tilnærmet uimotståelig. Engadget skulle gjerne sett at iPod touch hadde en GPS-brikke, men da må du foreløpig oppgradere til iPhone.

PC Mag

PC Mag skryter av iPod touch til spillbruk, men synes kameraet er for dårlig til bilder og iPoden mangler blits. Fem av fem mulige poeng. Samme nettsted har testet den nye iPod nano og ga den kun tre av fem mulige poeng.

USA Today

USA Today kritiserer kameraet og Ping, men mener dette er en solid oppdatering av iPod touch. De savner også GPS, men gir iPod touch 3.5 poeng ut av 4 mulige.

CNet

CNet kaller oppdateringen den beste iPod touch så langt og sier at den nye iPoden gir deg mye morro for pengene. De trekker også iPoden for dårlig kamera og manglende GPS. iPod touch får 4.5 poeng ut av 5 mulige.

Vi kommer med snarlig test av de nye iPodene.

Tags:

ChrisseNisse

Hvor mange megapixler har kameraet på nye iPod Touch?

-JRV-

Er ikke begge kameraene like som på iPhone 4 da? Det var det jeg trodde... :-)

Stheen

0,7 megapixler

ayPådd

Synd at det rett og slett ikke er plass til et bedre kamera, stillbildekameraer tar jo større plass enn videokameraer.

Nafoni

Hadde jeg hatt en iPod Touch hadde jeg gitt blaffen i om hvor tynn den er. Synes ikke det er noe behagelig å holde i en noen-millimetter-tykk plate, øk heller størrelsen og få bedre funksjoner.

GoldenHymn90

Jeg gleder meg så sykt til 64 gb-utgaven av iPod touch kommer i posten. Bestilte den på lanseringskvelden, og det stod at den skulle sendes inne 5–7 virkedager. I dag har det akkurat gått ei uke, men den er enda ikke sendt. Noen som har fått sin nye iPod sendt enda?

Stheen

Hadde jeg hatt en iPod Touch hadde jeg gitt blaffen i om hvor tynn den er. Synes ikke det er noe behagelig å holde i en noen-millimetter-tykk plate, øk heller størrelsen og få bedre funksjoner.

Kunne ikke vært mer enig, jeg syntes allerede den forrige ipod touchen var nokså ubehagelig å holde i (i forhold til en iphone)

flybaba

Enig med forrige post, synes 3G og 3GS har perfekt tykkelse, den er behagelig å holde i liksom.

Joker

Hvilket spill er det bilde av på den iPoden som ligger tul høyre? :P

Nafoni

N.O.V.A.

KlodrikMcKr

Men jeg skjønner ikke helt. Hvordan kan den ta HD opptak når den ikke har mere enn 0,7 megapixler
Og helt enig. Kunne godt vert tjukkere til fordel for bedre kamera og GPS. Gla jeg ikke har kjøpt noen GPS prorammer til min 3generasjon. Det ville blit veldig surt ivertfall når jeg kjøper den nye.
Men er det noen som vet om en beskjyttelse eller hvet hvor lang tid det tar før det kommer?

Stheen

Det krever et størrer kamera for å ta høyoppløste bilder, enn det gjør for å filme i HD!

wacz016

Enig med "Nafoni"! Det går en grense for hvor tynt noe bør bli. Eller lite for den saks skyld. iPod Nano er ALTFOR liten. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Hva skal du med multitouch på en skjerm som er så liten at du knapt får plass til to fingre på den?

wacz016

@KlodrikMcKr: Som "Stheen" sier, et stillbilde trenger en form for lukker som gjør at kameraet skal kunne ta et stillbilde. Derfor kan iPod Nano 5G bare spille inn film. Jo høyere oppløsning på bildene, jo større plass tar kameraet og dets komponenter.