Styr lyset med LIFX-lyspærer og iOS-app

Selv om lyspæra begynner å bli svært gammel har det ikke skjedd mye med produktet «lys» siden introduksjonen av pæra. Vi har fått en masse forskjellige typer lys, men måten vi tenker lys er ganske lik. Vi skrur lyset av og på med en bryter. Et nytt Kickstarter-prosjekt med navnet LIFX ønsker å endre måten vi tenker lys på. LIFX er en Wifi-tilkoblet LED-pære som styres av en iOS-applikasjon.

Prentom

Dyr, men jeg er så teknofreak at jeg måtte kjøpe.
4 pærer for 216$ med frakt.
Det står at pærene skal kunne vare opptil 25 år!

Hager

Er viktig og lese denne linken:

http://blogs.reuters.com/felix-salmon/2012/09/18/kickstarter-vaporware-of-the-day-lifx-edition/

Er ikke bare fryd og gammen + at selvskapet som skal lage de har nå utsatt levering av en gorifisert papp-eske med 3 månder. Venter til de er "in-store" før jeg kaster pengene mine på dette.

029kid

Hvorfor bruke tusenvis av kroner på dette når du kan gjøre det samme med Tellstick ?

martin.alvaer

Så vidt jeg kan se, kan du ikke gjøre det samme med Tellstick. I tillegg er dette en løsning der man bare bytter ut lyspæren, med noe som varer i 25 år. man slipper å ta i bruk eksterne "adaptere" for å få det til å fungere. I tillegg likte jeg mulighetene som endret farge på lyset ga.

Martin

029kid

Du kan fint kjøpe trådløse støpsler, så da slipper du den adapteren. De er dog noe dyrere, ang veggbrytere så gjemmes dette bak vegg og er derfor skjult.
Dessuten fungerer denne kun lokal, stort minus.

Horelys er ikke kult :)