Slik filmer du skjermen på iOS uten jailbreak

GamecaptureØnsker du å filme skjermen på din iPhone, iPod eller iPad, men ønsker ikke å jailbreake? Da kan dette tipset være noe for deg. For at du skal kunne gjøre dette, er du avhengig av en Apple TV, Elgato GameCapture, PC/MAC, 2x HDMI og en TV. Du kan også filme XBOX og PS3-skjermen din slik, bare en litt annen fremgangsmåte.

Slik gjør du det

  • Trinn 1: Koble den ene HDMI-kabalen i Apple TV'en din, så leter du etter "HDMI In" på elgatoen og setter den andre enden av HDMI-kabelen inn der.
  • Trinn 2: Så kobler du den andre HDMI-kabelen i TV'en, og setter den andre enden på den HDMI-kabelen i "HDMI Out" på andre siden av elgatoen.
  • Trinn 3: Gi Elgatoen strøm. Elgatoen får strøm via PC/MACen din. Kabelen som fulgte med elgatoen, med en stor USB og en micro USB. Sett den store USB'en i PCen eller MACen din, deretter micro USB'en i elgatoen.
  • Trinn 4: Last ned programmet Game Capture HD (lastes ned gratis her) og deretter åpne det.
  • Trinn 5: Ta på TV'en og Apple TV'en din, koble iPhone, iPad eller iPod til Apple TV'en gjennom AirPlay.
  • Trinn 6: Skjermen på din iPhone, iPad eller iPod dukker opp på TV-skjermen og i Game Capture HD programmet. Da kan du klikke på den røde knappen nede til høyre i programmet, og du tar opp. Trykk på den igjen (da oransje) for å stoppe.

Pass på at internett er koblet til din Apple TV og iPod, iPhone eller iPad. AirPlay krever internett.

Tagefo

Eller kjøp Reflector appen til Mac, og bruk det programmet til å ta opp skjermen. Fungerer veldig fint for meg.