Wally gjør din iPhone om til en kortholder

WallyDe færreste liker å drasse med seg mer enn nødvendig. Vår iPhone har tatt over notisblokka, kalenderen og telefonboken, men den har fortsatt ikke gjort lommeboka eller kortholderen verdiløs.

Kickstarter-prosjektet Wally prøver å gjøre din iPhone om til en kortholder uten at størrelsen på telefonen øker nevneverdig. Wally er rett og slett en kortholder i skinn som legges på baksiden av telefonen.

Vi har et svakt hjerte for Kickstarter-prosjekter og Wally ser ut som et prosjekt som kan ha potensial. Wally er en kortholder i skinn som du enkelt og greit klistrer på baksiden av din iPhone 5 eller iPhone 4/4S. Den har da plass til et par kredittkort og eventuelt noen sedler på baksiden. Praktisk.

Wally er laget av italiensk skinn og fåes i svart eller brun utgave. Produktet koster $40 og du må ut med $10 for å få sendt det til Norge. Wally har allerede nådd sitt Kickstartermål og de selger i begrenset antall. Du kan bestille på Kickstarter.com.

Mika71

Bankkort og mobil er dårig combo spør du meg, vips så fungerer ikke bankkort lenger. Har hatt det, at mobil og kort låg i samme skinnsak som var beregnet for mobil og kort. Måtte bestille nytt kort ..

Dykkeren

Og det kan ikke vært andre årsaker ?

Har hatt en slik kombinasjon i årevis og aldri hatt problemer. Det er også dokumentert at det ikke er noen sammenheng mellom ødelagte bankkort og mobiltlf.-nærhet. Søk litt på nettet og du vil se at årsaken ikke er en slik kombinasjon !

Mika71

Da var eller er du heldig. Jeg var ikke heldig med dette. Jeg har aldri hatt problemer med mitt kort inntil jeg hadde slik løsning ifjør, det endte med at jeg ikke kunne betale. Til og med banker skriver det på sine sider. Jeg for min del holder mobil og kort, hver for seg. Så slipper jeg dette.

https://www.oest.no/banken/person/betaling/kort/korttips.asp

https://www.landkredittbank.no/kundeservice/kort/kort/guide-sikkerhet-rundt-bruk-av-kort/

http://www.honefossbank.no/betaling/bankkort/unngaa%20at%20kortet%20blir%20odelagt/Sider/Unngaatkortetblirodelagt.aspx

monken

bruker bookbook jeg

Voodoosurf

Har sett lignende løsninger, det er jo mange slike med plass til kort/penger.
Men jeg ville aldri hatt en slik løsning.
Mister/stjålet - så har du mista alt du hadde både iPhone og korta/cashen du hadde med deg ut.

Lillianw83

@Voodoosurf, jeg tenker helt motsatt jeg! Å ha telefonen i lommeboken har bare vært fordeler for meg det. Har jeg forlagt den(dem), så får jeg bare Find My iPhone til å finne den. Samme når det gjelder lommetyver. Føler meg mye tryggere nå som jeg kan spore opp både tlf OG lommeboken :)

Alfred.Woodden

Dette så helt fantastisk ut!

Hadde egentlig lyst på den sorte, men ser at den er utsolgt.

@Admin - Hva med at Little Angry Boy lager noe lignende?

Wilford

Om bankkortet bruker magnetstripe og ikke brikke, blir det ødelagt av magnetismen fra telefonen. Sånn er det bare.

AllFather

Ødelegger du kortene dine med noe slikt er det noe annet du har vært i nærheten av.
Er bevist gang på gang at mobiler ikke ødelegger magnetstriper.

Du kan sågar legge kredittkortene på en kjempeelektromagnet uten t stripen bir defekt.
Eneste måten du kan ødelegge stripen et kort med en magnet er hvis du trekker kortet frem og tilbake fort og flere ganger på magneten.

Dette skaper bølger som igjen kan ødelegge informasjonen lageret .
So don't tell porkies...

Nikoraisan

Bankkort og mobil er dårig combo spør du meg, vips så fungerer ikke bankkort lenger. Har hatt det, at mobil og kort låg i samme skinnsak som var beregnet for mobil og kort. Måtte bestille nytt kort ..
Motbevist av Mythbusters...

johnarnejohnarne

Den her bakt inn i/festa til min sena ultraslim så er eg solgt!

Thom1970

Har selv brukt lignende produkter for IPhone og kort i flere år og har aldri hatt trøbbel med bruk av hverken magnetstripe eller chip på noen av mine kort.