Flere nye iPhone videoer

Apple fortsetter å lekke som en sil selv om Tim Cook (Apple-sjefen) nylig antydet at selskapet skulle «double down on security». Siste lekasje er fra Tinhte som tidligere har lekket flere Apple-deler.

På IFA-messen har The Verge dokumentert en komplett «mockup» av den neste iPhone som har blitt utviklet av produsenter av ekstrautstyr.

Det er fortsatt forventet at Apple vil lansere den nye iPhone 12. september, men ingenting er bekreftet.

Tags:

eplefrik

Håper ikke øreproppene blir slik, ser ikke akkurat så veldig behagelig ut å ha de i øra.

Chiang Mai 1963

Så ikke gode ut, nei... Nå er ikke de originale som har fulgt med tidligere iPhones heller noe å skryte av, de er forferdelig vonde for folk med trange øreganger sånn som meg. Jeg liker i grunnen Apples inear headphones, de kunne fint bli standard syns jeg. Så kan de som vil ha enda bedre lyd kjøpe noe annet.

Dr.Pepper

Noen som ser poenget med en lengere skjerm, på bekostning av størrelsen på selve telefonen?

Wavelength

Fordi telefonen når blir i 16:9 - som er standarderen for widescreen-filmer.

Roger H

Hvor sannsynlig er det at plugen for hodetelefonen flyttes ned ved siden av dock connecteren? Jeg tenker at det kan være noe upraktisk dersom man ønsker å bruke begge pluggene - når det er sagt så har det vel aldri skjedd for egen del at dette har være et problem..

nevskire

Om ikke headsetet blir ekstremt tilpasset mine ører så gjør jeg som alle de andre settene som har fulgt med iphone....legger den i skuffen. Har aldri brukt de. Alt for dårlig lyd.

Når det gjelder lengre iPhøn så er jeg såååå glad at de ikke gjør den bredere. Dette er en telefon og ikke pad. Den skal passe i lomma og være lett og grei å ha med seg. Hvem er den som vil snakke i en 5" telefon?

nilsi60

Skuffende

TorB.

Hva da?

nilsi60

@TorB.

Er altfor likt som de to forrige.

ccocoo87

Some people besides magnify the actual feeling cheap ray ban sunglasses related to modern-day ray ban sunglasses cheap, and also handle the actual ray ban sunglasses outlet characteristic of old-fashioned model http://www.best-raybansunglasses.us.