iPhone 5 utsolgt i USA

iPhone 5 utsolgt i USA

I dag åpnet Apple for forhåndsbestilling av iPhone 5 i USA og en rekke andre land, men selv om Apple Store åpnet midt på natten ble forhåndslageret av telefonen utsolgt på under en time.

Apple åpnet i morges (om natta amerikansk tid) for forhåndsbestilling av iPhone 5 på Apple Store. Under fjorårets iPhone 4S-lansering tok det 22 timer fra telefonen ble lagt ut for forhåndsbestilling til lageret til Apple var utsolgt. I dag tok det mindre enn en time før iPhone ble utsolgt og leveringstiden ble flyttet 2 uker.

Apple har som vane å resevere et gitt antall produkter til forhåndsbestilling i hvert land og selv om Apple nå er utsolgt i USA vil det komme produkter til den norske forhåndsbestillingen. Antallet derimot er usikkert.

Apple har ikke bekreftet når forhåndsbestilling vil starte i Norge, men vi har hørt fra en godt plassert kilde at Apple vil åpne for dette i norske Apple Store den 21. september - dagen hvor iPhone 5 lanseres i USA og de andre markedene Apple lanserer først i.

Tags:

macsam

Jeg skal bestille ASAP!

Baleksander

Samme her. Ble egentlig ganske fornøyd slevom vi visste hva som kom :)

jebjella

Hadde vært fint om vi visste når på døgnet. Sitter gjerne oppe på nattestid om det er da den blir tilgjengelig for forhåndsbestilling

asle12

Tipper det ikke kommer til å skje i norge med tanke på at befolkningen er mindre i norge

eirikaav

Asle12: Det betyr jo bare at det er deretter færre telefoner tilgjengelig, basert på befolkning. Men USA er vel et så stort marked at det er umulig å mette uansett på en lanseringsdag, så det stemmer nok ganske bra at det går noe roligere for seg her.

admin

Nesten 100% sikker på at det blir utsolgt i Apple Store også. Jeg ville vært tidlig ute den 21.

suleman

Jeg tror leveringstiden i norsk apple store vil bli 2 til 3 uker(uansett selv apple tar forhåndbestilling)

eirijo2

Butikkene får vel sin kvote også uansett ?
Har fått reservere mobil samme plass hvert år å står som nr 1 på listen i år også :)
Gleder meg til å få nye iPhone5 :) den 28.9

osmundsen

På apple store blir telefonen bare levert med kontrakt. Hva skal man gjøre for å få seg en telefon ulåst? Dette gjelder USA.

Halion51

Jeg skal til USA i Juni......om jeg kjøper en iphone 5 der, vil den fungere i Norge?

Freyvoll

Huff, igår ble iPhonen min stjelt. Så da blir det å kjøpe iPhone 5! -Noen som vett klokkeslettet man kan forhåndsbestille?

Freyvoll

Huff, igår ble iPhonen min stjelt. Så da blir det å kjøpe iPhone 5! -Noen som vett klokkeslettet man kan forhåndsbestille?

Traktor

Slik det ser ut nå blir det ikke mulig å forhåndsbestille fra apple.no

ccocoo87

Your pilot types together with conventional buy oakley sunglasses sq eyeglass frames are utilized that will modify your cheap oakley sunglasses graphic results by way of using your mother board http://www.bestbuyoakleyglasses.com.