Slutt å røyk med Slutta

SluttaDet mest populære nyttårsforsettet er vel kanskje å slutte å røyke? Hvert eneste nyttår er det ganske så mange mennesker som gjerne vil stumpe røyken for godt, men det er vanskeligere enn man skulle tro.

Helsedirektoratet har derfor laget en iPhone-applikasjon som skal prøve å hjelpe deg på veien mot en røykefri hverdag. «Slutta» (gratis) skal hjelpe deg å slutte.

Applikasjonen «Slutta» er en del av Helsedirektoratets røykesluttkampanje som startet i januar og har som mål å hjelpe røykere gjennom prosessen
med å slutte. Appen lover oppfølgning, råd og tips og fordeler med å slutte.

Det meste av dette er jo egentlig selvfølgeligheter og alle som er relativt oppegående vet jo at røyking er skadelig, men det kan kanskje alliekvel være nyttig å få en oppfrisker.

Mer interessant er applikasjonens motivasjonsmeldinger. Det er vanskelig å slutte, men med daglige motivasjonsmeldinger fra applikasjonen som forteller deg om alle fordelene ved å slutte så blir det kanskje litt lettere?

Slutta Slutta

I tillegg til motivasjonsmeldinger, gir applikasjonen deg også oppdatert statistikk på hvor lenge du har vært røykfri, en oversikt over hvor mye du sparer på å være tobakksfri og oversikt over giftstoffer i røyk og snus.

Slutta Slutta

Slutta er tilgjengelig gratis i App Store. Slutta er utviklet av Klapp Media og designet av Bleed.

Tags:

macsam

Bra!!!