myLED gir deg LED-lys på iPhone og iPad

myLED gir deg LED-lys på iPhone og iPad

Har du noen gang ønsket at iPhone eller iPad har et ekstern LED-lys som kan fortelle deg om du har fått en melding, tapt telefonsamtale eller lignende uten å måtte starte opp skjermen? Da er kanskje Kickstarter-prosjektet myLED noe for deg.

Steve Jobs ville nok ikke likt dette Kickstarter-prosjektet ettersom han åpenbart hatet slike LED-lys på Apple-produkter, men noen mennesker savner slike lys. Med nyere iPhones er det mulig å slå på LED-blitsen hver gang du får en telefonsamtale, men det er verken særlig diskre eller pent å se på.

myLED gjør det litt enklere. Dette er enkelt forklart en liten plugg du putter i hodetelefoninngangen og deretter konfigurerer med en applikasjon. Når det er gjort er den klar til å blinke rødt når du får en beskjed, telefonsamtale eller annen form for påminnelse fra telefonen.

Prosjektet er ikke ferdig på Kickstarter og menneskene bak myLED trenger $18 000 for å realisere det. Produktet koster fra $10 til $15 - alt avhengig av hvor tidlig du støtter det og du kan lese mer på Kickstarter.com

Tags:

HEFJELLS

Det har eg allerede på min iPhone 4S og det er innebyggd. For å slå på: Innstillinger->Generelt->Tilgjengelighet->LED-blink for varsler. Da blinker blitzen ved meldinger, ringing.

xdim

Men ser du det når den ligger flatt?

eplefrik

@HEFJELLS, du ser det ikke når den ligger med baksiden ned. Og den stopper å blinke etter en stund. Så ut som myLED lyste helt til du tok opp mobilen.

HEFJELLS

Det stemmer at den bør ligge med skjerm ned. Hvor lenge den blinker/lyser er eg ikke sikker på men for meg holder det at den blinker litt når det kommer tlf, melding og lignende. Sparer strøm :)

conflict

Må da være mye enklere og bedre å skrive en app som gjør at skjermen - eller deler av skjermen - lyser opp når en får melding?

Kunne aldri i verden se for meg å gi opp 3.5mm-utgangen for en gedigen blinkende diode.

And2000

Dette var rare greier, gitt. Liten er den ikke, og sexy er den i alle fall ikke.

Det blir som å kjøpe setetrekk fra Biltema til en splitter ny Lamborghini.

Enig med Conflict, skjermen er et mer egnet sted for slike beskjeder.

ccocoo87

Some people besides magnify the actual feeling cheap ray ban sunglasses related to modern-day ray ban sunglasses cheap, and also handle the actual ray ban sunglasses outlet characteristic of old-fashioned model http://www.best-raybansunglasses.us.