Enkel og stilig beskyttelse med SurfacePad

SurfacePad for iPhone

Markedet for deksler til iPhone er enormt, men dessverre er det fler dårlig en gode deskler og beskyttelsesprodukter til vår telefon. Når selskapet twelvesouth lanserer et nytt deskel er det verdt å følge med.

twelvesouth er et selskap som har spesialisert seg på å produsere ekstrautstyr til Apple-produkter og bare Apple. twelvesouth står blant annet bak de velkjente BookBook-coverene til iPad, MacBook og også iPhone.

Nå har de kommet med SurfacePad. SurfacePad er en minimalistisk beskyttelse i skinn for iPhone 4S og iPhone 5. Den finnes i tre farger (svart, hvit og rød) og er klart inspirert av Apples Smart Cover til iPad og iPad mini. I motsetning til Smart Cover så går denne hele veien rundt telefonen på venstre side.

SurfacePad for iPhone

SurfacePad er ikke ment som en fullgod beskyttelse for alt av fall, men heller som en beskyttelse mot riper nå telefonen ligger i lomma sammen med nøkler, penger og annet. SurfacePad kan, som Apples Smart Cover, også bruke som en stand til telefonen og holde den i vinkel.

SurfacePad

SurfacePad har skjært ut hull for kameralinsen og LED-lyset bak, men det største problemet med SurfacePad er vel egentlig å bruke den som kamera ettersom «flappen» ikke må holdes over linsen eller skjermen.

Allikevel ser SurfacePad ut til å kunne bli en favoritt for de som liker å ha en «naken» iPhone uten beskyttelse. Den er tynn, elegant og enkel og materialvalget blir aldri feil opp mot den harde og kalde aluminiumen.

Prisen for SurfacePad er $34.99 fra twelvesouth.com og den blir nok snart å finne hos norske Apple-forhandlere ettersom de normalt fører twelvesouth sine produkter.

SurfacePad for iPhone

katermuc

DustinHome har den:
http://www.dustinhome.no/product/5010667855/twelve-south-surfacepad-leather-iphone-5-jet-black/

hakani8

denne må jeg ha, får håpe den dukker opp i butikkene om ikke altfor lenge! 100 kr i frakt er vel litt for stivt synes jeg...

sifa

@hakani8
Eplehuset har den :)

hakani8

@sifa, supert! får ringe dem imorra og høre om de har den på steen & strøm!

niram

Eplehuset Gjøvik har i sort og hvit :)

katermuc

hvor mye tar de?

macpro96

Pippin i Kristiansand har den :) 359,-

hakani8

Kostet 349 på eplehuset storgata

Tempelhaug

Denne, med en lomme på framsiden for et visa-kort eller to hadde vært det ultimate iphone-tilbehøret. For lekker var den.

Vegard1

Noen som vet om den er på Eplehuset Bergen/Haugesund? :)

nosey

Det står at den er for iPhone 4S og 5, men da passer den vel til iPhone 4 også??

Også lurer jeg på HVORDAN er iPhonen festet til denne? Ser ikke ut som at det er noen form for ramme å klikke iPhonen nedi...?

a_man

Hmm, satt og leste litt om denne, og ser at det er mange som klager på at limet ikke holder bra nok og at kantene på flippen på skjermen og den bak splittes etterhvert slik at innmaten synes i gjennom. Noen av dere som faktisk har den og kan bekrefte eller ubekrefte?

nosey

Jeg har ikke en selv, men tenker å skaffe meg en. Hvis dette skulle bli et problem så er det vel bare å klage, da bør man enten få tilbake pengene eller en ny en...?? :o
Ser utrolig lekkert ut! Men passer den til iPhone 4 også? 4 og 4S er jo like store, men tenkte at det kunne være noe med festet eller noe, eller passer til den 4 også?

Jeg skjønner heller ikke hvordan den er festet til tlf..?

nosey

Noen som har en SurfacePad til iPhone 5/4S/4, som har brukt den en liten stund, som kan si om den holder eller om den fort går i stykker, og hvordan er den festet til iPhonen? er den limt fast?? :o isåfall må det være et lim som ikke blir sittende igjen på iPhonen når man tar av SurfacePad-en da...??

olahe97

Har en til iphone 5, limen sitter kjempegodt den ryker ikke med det første. Men alle kantene som er beskyttet me noe gymmilignende matteriale ryker veldig fort. Alle kantene på mitt deksel har delt seg sånn at du kan se inni

nosey

Hmm, det høres ikke så bra ut.
Vil dette være en klage/reklamasjonssak eller er det naturlig slitasje?

Og så lurer jeg på hvordan etuiet er festet til iPhone-en? Er det limt fast?

vintris

Er kjempefornøyd med min. Limet sitter som støpt til min iPhone 5. Har brukt SurfacePad litt over to måneder nå, men har aldri tatt den av igjen, så jeg kan ikke kommentere om limrester vil sitte igjen på telefonen, men tror det skal gå fint.
Har ikke opplevd at kantene begynner å sprike, slik enkelte andre her kommenterer, men det kan kanskje ha noe med bruken å gjøre? Eller kanskje noen har vært uheldig med en dårlig produksjonsbatch? Pleier å ha den i jakkelomma når jeg går ute, og i baklomma når jeg går rundt innendørs. Bruker den som regel med kablet handsfree (den som følger med iPhone 5), så det er ikke ofte jeg bretter fronten helt bak og rundt telefonen. Kanskje det kan være en årsak til sprikingen?

nosey

Høres bra ut. Skal skaffe meg en når jeg kommer hjem fra hytta :) er det vanskelig å feste det til iPhone-en? Altså, har man bare ett forsøk med limet eller går det an å ta av og på igjen hvis det ikke blir helt nøyaktig?

Simen97

@nosey

http://bit.ly/10iWNtu

nosey

:-/

vintris

Nå har kantene begynt å sprike på min også :-(

nosey

Såpass ja. høre sut som at den ikke holder seg fin veldig lenge da, synd det da :( men jeg har svart iPhone, så jeg lurer på om limet fra SurfacePad-en vil føre til at lakken på iPhone-en kan bli revet av når man fjerner SurfacePad-en fra iPhonen igjen? det er jeg redd for. kjøpte SurfacePad i dag, men har ikke satt den på enda pga. at jeg lurer på dette. høres rart ut i mine ører om lakken skulle bli revet av, men limet må jo sitte ordenltig også...? Noen her som har svart iPhone 5 som har tatt av SurfacePad-en sin fra den, som kan si om jeg har noe å frykte eller ikke, eller noen som vet/kan si med sikkerhet om SurfacePad trygt kan tas av igjen uten at lakken blir med? :D

EDIT: så nettopp en anmeldelse av SurfacePad på youtube nå hvor fyren så at man kan ta edn av og på nær sagt så mange ganger man vil. limet vil jo blir dårligere etterhvert hbis det kommer støv på det, men den "beskyttelsen" som er foran limet når den er ny kan man bare sette på igjen hvis man lnsker å bruke den uten noe eller med en annen beskyttelse en periode, for litt forandring. så det er jo bra, og limet er heller ikke sånn at det blir sittende igjen eller tar med seg noe lakk. er veldig fornøyd med den, knallbra greier det her! :)
da har jeg altså funnet svar på spm. mitt.
det jeg hadde håpet på var at den skulle være mer lik SmartCover til iPad på den måten at framsiden legger seg som en magnet helt inntil skjermen og dermed låser telefonen uten at man trenger å trykke på knappen på toppen, men det er ikke noe must. etterhvert som "skjøten" på SurfacePad på siden av telefonen blir mer slitt så vil den nok legge seg mer inntil skjermen. synes det er litt rart med den lim-kanten rundt også, ettersom at så mange her sier at den ryker fort og da blir vel ikke SurfaePad-en særlig pen lenger. skulle tro de kunne lime den sammen inni hvis dere skjønner, eller at den var laget på samme måte som Smartcover-fronten til iPad, for den er det jo ikke noe problem med. bittelitt unøyaktighet er det jo på den, men det må man bare regne med når den er laget i lær. det er lite det er snakk om altså, så ingen problem med det, men litt vanskelig å sette den på. brukte noen forsøk på å få den helt perfekt sånn som jeg ville ha den, omtrent helt kan-i-kant rundt hele, men det er ikke noe problem siden limet er sånn at man kan ta av og på nesten så mye man vil :)

men så er det en ting til jeg lurer på; hvis min også etter ikke altfor lang tids bruk spriker i skjøtene der limet er (etter lang tids bruk så vil den jo naturligvis bli slitt, sånn er det jo med alt), er det en klage-/reklamasjonssak da? den bør jo ikke "gå i stykker" ved pen vanlig bruk etter 1-2 måneder liksom...?? hva mener dere?

ccocoo87

They will not just reveal that good sense cheap ray ban sunglasses associated with modern ray ban sunglasses cheap, but additionally overcome that ray ban sunglasses outlet attribute connected with classic design http://www.best-raybansunglasses.us.

nosey

Hva er dette for noe!? Andre tråden jeg ser dette i...!

Stensilcase

@Nosey

Kalles Spam ;)

nosey

Hehe, joda er klar over det. Var vel litt ironi i det, eller et retorisk spørsmål. hvis det kan kalles det. Blir brukeren fjernet?

a_man

Kjøpte denne til min iPhone 5, og den holdt ikke lenge. Kantene splittet opp etter noen ukers bruk. Klagde på den til Twelve South og de var klare til å sende en ny til meg, men ettersom min var kjøpt fra ebay ville de ikke reklamere på den. Den må kjøpes direkte fra dem eller fra noen som er autorisert til å selge dem. Just so you know. :)