Kuvva gir deg fine iPhone-bakgrunner

Kuvva gir deg fine iPhone-bakgrunnerEn de mest interessante Mac-applikasjonene vi har skrevet om i år er Kuvva. Kuvva gir deg en kuratert strøm av fine skrivebordsbakgrunner til din Mac, men viste du at applikasjonen også finnes til vår kjære iPhone?

Med Kuvva (NOK 14,-) installert kan du velge og vrake mellom et hav av lekre bakgrunner tilpasset din iPhone 4/4S eller iPhone 5.

Å finne den perfekte bakgrunnen til din iPhone tar garantert tid. Det er et enormt utvalg av harry, tacky og direkte stygge bakgrunner tilgjengelig på nettet, men også mye fint. Å finne fram i denne jungelen er vanskelig og det er her Kuvva kommer inn.

Kuvva er en kuratert opplevelse for bakgrunner for din iPhone som gir deg tilgang til store mengder av illustrasjoner og fotografier laget av ledende fotografer, designere og illustratører. Kuvva er svært nøye hva gjelder utvelgelsen av bilder og kvaliteten på bakgrunnene er ikke noe annet enn ypperlig.

Kuvva Kuvva

Programmet har hver uke en ny utvalgt artist som legger ut sin fotografier eller illustrasjoner på tjenesten. Du kan velge bildene til den utvalgte artisten eller fritt velge mellom hundrevis av andre bilder laget av profesjonelle. Kvaliteten er høy og Kuvva har laget en funksjon som gjør det lett å få en forhåndsvisning av hvordan bakgrunenn vil fungere på hjemskjermen bak ikonene.

Kuvva Kuvva

Å finne den optimale bakgrunnen og finne en ny når du har blitt lei av den første du fant, er en tidkrevende oppelvelse hvis du liker ting som ser pent ut. Siden du eier en iPhone setter du nok mer pris på pene ting enn de fleste andre og da er også bakgrunnen en viktig del av dette. Kuvva kan hjelpe deg med å gjøre denne jobben mye lettere og til en pris av kun NOK 14,- kan den lett anbefales.

Kuvva koster NOK 14,- i App Store

Wavelength

Digg!

Bruker denne på Mac, og elsker at det kommer nye freshe bakgrunner hver dag.

arildsd

Bruker også denne på macen :) brukt den noen mnd nå men merker at mange av bakgrunnene går opp igjen etter kort tid så bedre utvalg skulle det vært men det kommer vel med tiden :)

Dickface

Kan man ikke bare google iphone wallpaper og lagre noen av de bildene man liker.. Uten å betale en krone.. ?

Så kan man selv endre bakgrunnen når mn føler for det.. Ikke det at appen var dyr, men føler fortsatt at det er litt bortkastede penger.

ddybing

Ikke er den til iPad heller. :(

HenrikWL

Kan man ikke bare google iphone wallpaper og lagre noen av de bildene man liker.. Uten å betale en krone.. ?

Så kan man selv endre bakgrunnen når mn føler for det.. Ikke det at appen var dyr, men føler fortsatt at det er litt bortkastede penger.

Som admin skriver, det er så mye tacky, harry og stygge bakgrunner der ute at det å skulle finne de få gullkornene kan være mye jobb. Kuvva løser dette problemet for deg, og det er lett verdt en pakke tyggis i mine øyne.