Mujjo - hansker som fungerer med iPhone

Mujjo - hansker som fungerer med iPhone

Du er utendørs. Det er kaldt, og du har på deg vanlige hansker. Du tar fram iPhone for å svare på et anrop, men etter flere forsøk får du ikke berøringsskjermen til å registrere fingertrykkene. Kjenner du deg igjen? Kapasative berøringsskjermer som vi finner i iPhone, trenger strømledende fingre for å fungere. Med Mujjo-hansker får du strømledende hender og ikke bare fingre.

Hansker for touchskjermer er ikke et nytt fenomen, men de fleste hansker har fram til nå kun hatt sydd inn strømledende tråder i fingertuppene. Dette gjør at du må være ganske presis når du bruker hansker skapt for iPhone og touchskjermer. Med Mujjo touchscreen-hansker kan du bruke alle fingre, knoker og til og med håndroten eller håndflaten.

Mujjo

Kapasitive berøringsskjermer virker ved å benytte hudens strømledende egenskaper. Mujjo-hansker er laget av sølvbelagte nylonfibre vevd inn i stoffet i hansken. Disse sølvbelagte nylonfibrene gjør hanskene strømledende og dermed kompatible med alle kapasative berøringsskjermer - uavhengig om det er iPhone, iPad, HTC eller Samsung.

Hanskene finnes i to størrelse, small/medium og medium/large, men kun i en farge (svart). Prisen er €22.95 og de kan kjøpes direkte fra Mujjo.com.

Tags:

dani93

selger til 99kroner på siba:) fungerer perfekt.

saks

Hvordan er friksjonen på disse? Lite vits å ta opp telefonen med hansker hvis den glir ut av fingrene rett etterpå :)

admin

@saks

Jeg har spurt om å få tilsendt et testeksemplar til å omtale på ping ettersom dette er de første hanskene jeg har sett hvor hele hansken er strømledende.

Torbjørn_Mac_4_Life_

Hva med E-tip til The North Face? Den mister du ikke ut av hånda, men du kan da bare bruke pekefingrene og tomlene.... Fungerer veldig godt, og holder på varmen, og jeg synes de i tillegg ser ganske bra ut...

Beer_bad

Akkurat kjøpt mine hos Siba.
Ett ord: AWESOME!!!!!!!!! XD

Helgenen2

hvis det er for kaldt å gå uten votter bør vel iPhonen egentlig få være i fred. Apples anbefalte driftsmiljø er jo fra 0-35 grader, ikke-kondenserende...

korndog

Trenger ikke sånne hansker for å svare når det ringer :) er d for kaldt til å ta av hanskene så bruker jeg bare nesetippen hehe :) gjorde dette her om dagen og funka som fjell :p

Men ser nytten i den dersom man ska skrive mye sms når man er ute i kulden.

ddybing

Skal jeg zoome, og den ene hånda er opptatt, funker det flott å bruke nesa og en annen finger :P

iDaniel

Får man kjøpt disse pånettbutikken til Siba?

Prøvde å finne dem men fant dem ikke.

dani93

@iDaniel

Får ikke kjøpt dem på nettbutikk nei, må nesten i butikken;)
Vi har en del igjen på Siba Kvadrat viss du er i nærheten. De andre er jeg usikker på.