Trådløse hodetelefoner

Torsdag vil Logitech i følge iPodlounge lansere et nytt sett med trådløse hodetelefoner laget for iPod. En liten sender plasseres på toppen av din iPod, og lyden strømmer ut fra de hvite hodetelefonene. iPod'en kan ligge trygt i lomma, da avspilling styres fra øret ditt, helt sant.

Rekkevidden oppgis til maks 9 meter, så da kan den med andre ord ligge litt utenfor lomma også, for den som tørr det. Vekten er drøye 90g. Sender og mottager skal være ferdig synket fra fabrikken, så det er bare å pakke opp og plugge i. Begge drives av oppladbare batterier som skal gi musikk i opptil 8 timer. Du trenger en iPod 3G, 4G, mini eller photo for å benytte utstyret.

Prisen er på hele 149$ og de trådløsehodetelefonene vil være tilgjengelig i USA og Europa i juli. Hva prisen ender på her i Norge er fortsatt uklart.

Jostifer

Gjett om jeg skal ha disse, virker skikkelig sci fi tech :)

admin

De var *fete* hvis man ser brot fra prisen.

Jostifer

Hvor mye merverdi avgift vil disse få? De ble lansert i dag ser jeg, lurer på om det er lenge til de blir å finne i norske butikker :)

EDIT: Sjekka komplett nå, de har satt prisen til 995 kroner, står at de får inn 29 stk 01.07.05, men jeg vet nå ikke jeg.

admin

995 er ikke dårlig tatt i betraktning at den amerikanske prisen er 149$

Jostifer

Håper det ikke bare er en midlertidig pris, slik at de setter den opp godt over 1000 lappen. :)

stevemartyn

Etter endt trening lastes all informasjonen 70-633 opp til www.runkeeper.com der man kan logge seg inn og få oversikt over alle treningene sine fra datamaskinen. På nettsiden kan man velge om treingene 70-631 skal være private eller synlige for andre, man kan invitere 70-632 andre til sitt eget "Street Team" og man kan eventuelt dele trengingene via Facebook eller Twitter. Man får her også en oversikt over hvor mye man har trent totalt, hver måned og hver uke.70-626

hangtian

www.coachoutletonlinema.org/ coach outlet coach outlet online coach factory outlet online
www.louisvuittonhandbagsoutlete.net/ Louis Vuitton Handbags Outlet Louis Vuitton Handbags Louis Vuitton Purses
www.getscoachfactorysoutlet.com/ Coach Factory Outlet Coach Factory Coach Factory Online
www.gotocoachsoutlets.org/ coach outlet Online
www.louisvuittonoutletmake.com louis vuitton outlet