Kombinert iPod Dock og minnekortleser


Her har du muligheten til å få ryddet opp på skrivebordet! EDGE™ Dock & Multi Flash Card Reader for iPod er en enhet som kombinerer den nyttige og for noen nødvendige docken til iPod, med kortlesere for et vell av forskjellige minnekort. Alt kobles til din Pc eller Mac gjennom en enkel USB-ledning.


Enheten fungerer som en vanlig dock for iPod, og passer alle modeller, nano, mini, foto og vanlig iPod. Den lader og synker iPod'en, og har i tillegg line-out for tilkobling til stereoanlegg. I tillegg har den altså kortlesere for de aller fleste formater av minnekort. Du kan altså ta ut minnekortet fra kameraet, mobilen, PDA'en eller hvilken gadget du nå har, sette kortet i kortleseren og få full tilgang til data på kortet. Uten ekstra kabler eller andre enheter.

Om enheten er å få kjøpt i eller sendt til Norge enda vites ikke. Produsenten heter Edge, og skriver mer om produktet på nettsiden sin. Pris er oppgitt til ca $50, som tilsvarer 325 kroner.

Kortformat som støttes:
xD Picture Card, SD Memory Cards, MultiMedia (MMC) Cards, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, SmartMedia Cards, Type I/II CompactFlash Cards, og IBM Microdrive.

alexandr

det der var faen meg en av de grimmeste iPod-tilbehøret så langt.. praktiskt, dog..

dibon

Praktisk,men synd den er så grusomt støgg :(

gulll

Hehe, den blå logoen er virkelig prikken over i'en, det er sant det :)

eirik1

Minner meg om Dell maskinene vi har på skolen.. *grøss*