Jawbone med innovativt helseprodukt til iOS

Jawbone med innovativt helseprodukt til iOS

Jawbone, selskapet som er kjent for å produsere Bluetooth-produkter og nylig opplevde stor suksess med de trådløse høytalerene Jambox, skal denne måneden lansere et nytt innovativt Bluetooth-produkt til vår iPhone. Jawbone UP er et armbånd som sammen med iPhonen skal få deg til å leve et sunnere liv.

Jawbone har det siste året lansert en rekke Bluetooth-produkter med godt design og selskapet har fått mange fans - spesielt etter suksessen med Jambox. Nettstedet 9to5Mac avslørte i forrige uke Jawbones nyeste prosjekt som planlegges lansert senere denne måneden.

Jawbone UP er enkelt forklart et ganske så stilig Bluetooth-armbånd som du har rundt armen din. Armbåndet kommuniserer med en medfølgende iPhone-applikasjon og bruker sofistikert maskinvare og programvare for å spore brukerens skritt, distanse, tempo, bevegelse og forbrente kalorier i løpet av en dag. Er du for lite aktiv i løpet av en arbeidsdag vil UP-armbåndet minne deg på når det er på tide å stå opp og være aktiv.

I tillegg til å logge din aktivitet, skal Jawpone UP også hjelpe deg med å sove bedre og mer riktig. UP loggfører dine søvnvaner og bruker informasjon om hvor lang tid du bruker på å sovne, leggetidspunkt, søvnkvalitet og hvor mange timer du sover til å «forbedre» søvnen din. Den kan for eksempel vekke deg gradvis med en «Silent Wakeup Alarm» hvor armbåndet gradvis vibrerer inntil du våkner.

UP er litt vanskelig å forklare, men videoen under viser konseptet i bruk. Er du interessert i helse eller bare en generell «statisikkfreak» vil Jawbone UP kunne være noe for deg. Armbåndet ser jo også ganske kult ut?

FoR

Denne skal jeg ha for å si det mildt! Jeg har en bra skritteller, og har gått ned 17 kilo siden november. Så sånne ting funker!! :)

Frank

Lurer litt på når tid denne skal lades, da det er meningen du skal ha den på deg hele tida.

Er ellers spent på prisen. :)

Rangor

Kommer vist til å støtte Android også, sweeet!

iDrammen

Spennende!
Spent på pris, batteritid, lading osv...

TheodorAnton

Burde jo lades utifra kinetisk energi - naturligvis :)

KlodrikMcKr

Dette kan nok bli et populært produkt å gi i julegave :)

@TheodorAnton - det hadde jo vært det greieste. :)

Ser frem til å få litt flere detaljer på bordet, har vært spent på dette produktet siden det ble lansert for noen måneder siden.

Larsabal

Hvis den i tillegg får en funksjon som gir meg små elektrostøt hver gang jeg nærmer meg McDonalds eller andre tvilsomme matutsalg kjøper jeg med en gang! ;)

EspenIrgens

Denne ble lansert i dag, men det ser ikke ut som den er tilgjengelig i Norge foreløpig. Appen finnes heller ikke i norsk iTunes store.