Harman Kardon lanserer "Drive"

Harman Kardon lanserte i dag en ny tilkoblingspakke til bil for iPoden. De kaller systemet for "Drive" og det er virkelig en av de mest elegante løsningene vi har sett på bilintegrasjon med iPoden. Drive bruker enten inline tilkobling til din bilstereo eller sender lyden over FM-bølger for de som ikke har tilkoblingsmuligheter.

Systemet inkluderer en LCD-skjerm som lett lar deg navigere gjennom iPodens innhold på samme måte som vanlig, ett navigeringshjul som fungerer på omtrentlig samme måte som iPodens navigeringshjul og en oppkoblingsboks som Harman Kardon kaller for "The Brain" - hjernen. I denne boksen legger du din iPod og det er også her du kobler den opp mot bilens stereoanlegg eller sender ut FM-signaler.

Drive fra Harman Kardon har en pris på 199$, ikke alt for dyrt tatt i betraktning at du får en LCD-skjerm, et navigeringshjul og en løsning som ser veldig mye bedre ut enn konkurrentene. Harman Kardon forventer å kunne levere produktet i september i år. Vi antar at denne pakken kommer til å selge som varmt brød!

Kilde: Harman Kardon & iPodlounge.com

admin

Dette ser seriøst bra ut. Vil ha, vil ha!

iZappa

Jeg óg, jeg óg, jeg óg... Vakkert fra Harman Kardon. Likte muligheten for å få ipoden på fm båndet. Lurer på rekkevidden til dette. Hva viss jeg sitter i kø på E6. Vil da nabo køståeren få Zappa inn på 100ogkjempemusikkMHZ?

admin

Neppe. Bruker vel akkurat samme type sender som iTrip. Ikke særlig sterk.

serander

Er den også ute for salg, tror du, eller er det (ennå) kun en demo?