iPhone 3G S til Norge 9. juli

iPhone i Norge

Telenor har nå bekreftet at de vil være først ute med iPhone 3G S i Norge og telefonen skal være tilgjengelig den 9. juli - altså om en måned. Telenor slår dermed Netcom som på sin side ikke vet når de skal selge iPhone 3G S.

Når iPhone 3G ble lansert i Norge var det Netcom som kunne sole seg i glansen av Apple, men nå er det Telenor sin tur å være først ute med det siste fra Apple.

Telenor bekreftet i dag overfor Mobilen.no at selskapet vil kunne tilby sine kunder den nye iPhone 3G S allerede om en måned. Telefonen vil komme i salg den 19. juni i USA, England, Tyskland og Frankrike. I Norge er datoen satt til 9. juli.

Vi rekker å være på plass med telefonen fra starten av denne gangen, så den 9. juli vil vil begynne å selge Iphoe 3G S

forteller informasjonssjef i Telenor Elisabeth Evjen til Mobilen.no.

Prisen er ikke kjent

Hvordan prisen blir for iPhone 3G S og om eksisterende kunder kan videreføre sitt abonnement og få en ny telefon mot ny bindingstid vites enda ikke. Telenor og Netcom har heller ikke kommentert prisendringene på dagens 8GB iPhone som nå selges for $99 i USA.

ErikJustus

Det er ingen ting i artikkelen som bekrefter at Netcom ikke også lanserer iPhone 3 GS på samme dato, bare så det er sagt.

iNordli18

jeg kommer nok ikke til å kjøpe den nye 3G S. Får vell vente til det forhåpentligvis kommer en ny iPhone til neste år :) fåreløpig får jeg klare meg med min 3G

iNordli18

det vil vel komme et nytt design til den også, når den neste iPhone kommer ut (y)

ErikJustus

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=565541

Nå sier en annen fra Telenor at ingenting er fastslått og at de fremdeles er i samtaler med Apple.

Telenor er nå i samtaler med produsenten av iPhone, Apple, om når Norge skal få den etterlengtede oppdateringen av mobilen iPhone. [...]

- Alt tyder på at den blir tilgjengelig fra 9. juli, men vi er i dialog i disse dager med Apple for endelig avklaring, sier informasjonssjef Atle Lessum i Telenor til VG Nett.

Amerikanerne får hendene på mobilen raskere enn oss. 19. juni er den ute på markedet der og i flere andre store land. Deretter følger resten av markedene etter og muligens Norge på den 9. juli.

NetCom svarer at de ikke er sikre på om Norge er blant de seks første landene, og har dermed ingen dato å forholde seg til.

Svare

:) jeg gleder meg til å skifte ut min 1gen iPhone som har holdt ut med meg i snart 2 år, endelig en god grunn til å skifte den ut:D mange ting som kommer her som jeg har savnet. Spent på hva Tom Tom appen kommer til å koste...

ErikJustus

https://netcom.no/iphone3gs.html

(Mens Telenor Mobil har ikke oppdatert sin side og ser ut fremdeles til å selge 16GB iPhone 3G...)

Angelsen

xadox

ble skuffet av den nye iphonen jeg :(

forventet en helt ny modell jeg... 3gs dropper jeg å kjøpe går nok for neste generasjon (neste år)?

foffster

Synes det er merkelig at Telenor ikke har gått ut og sagt noe offisielt om at de skal begynne å selge fra den 9. juli. Netcom sendte jo ut pressemelding på tirsdag kveld allerede, mens det strengt tatt var Telenor som bekreftet dette først.

dpushman

Jeg bestiller og får 3 stk. 3gs til uka, kommer på 850.- med frakt pr stk.
Det går fint å importere selv, helt enkelt.
I Norge er det for dyrt, sluttet å kjøpe elektronikk her.

foffster

Interessant. Hvordan gjør du det?

PS! Forøvrig sendte Telenor ut pressmelding på tirsdag, bare jeg som ikke hadde fått det med meg.

ErikJustus

@dpushman: 850 dollar? eller kroner?

I og med at iPhone 3GS 16Gb kun selges i USA låst til ATT for $199 (NOK ~1250) med to-årig abonnement og $599 (NOK ~3750) uten abonnement (fremdeles låst til ATT), lurer jeg veldig på hva slags detaljer du kan gi oss, siden det du skriver, hvis det er snakk om norske kroner, virker høyst usannsynlig ut.

dpushman

Det er norske kroner, og den er kjøtp fra Apple California av importør i Kina. Den er ikke låst og jeg er ikke her for å selge eller overbevise noen om at det er fakta, men slik fungere det. Elektronikk fra Kina er tollfritt, du betaler 23% moms ved innførsel og varen er din. Du vet jo overhodet ikke hva du snakker om da du sier at det er "høyst usannsynelig" Jeg kan og skaffe Sony Ericsson Yari i dag, til 1200,. heller ikke låst til den ene ller den andre.
Vit litt om hva du tror du sier før du begynner å tvilsette andre mennesker.

kurka

Det må vel være lov å si at noe høres usannsynlig ut uten å reagere på den måten.

Men mer detaljer om hvordan man kan gå frem for å importere selv hadde vært veldig kjekt! :)

Erlend

dpushman: Synes og det høres litt spesielt ut at du kan skaffe varer til grossistpris, i så fall vil jeg tro du har spesielle kontakter hos leverandørene. Når du i tillegg ikke har vært registert på ipod1.no i mer en 13 timer synes jeg det er litt hårsårt å reagere på den måten du gjør, når du kommer med påstander om at du kan skaffe telefoner til slike eventyrpriser. Forøvrig er det ganske likegyldig for oss dødlige hva du mener du kan skaffe til hvilken pris, når de fleste har en helt annen virkelighet å forholde seg til. Bevisbyrden ligger på din side. Kom med en link eller en fremgangsmåte, så virker det litt mer troverdig. :)

Pandy

dpushman, har sendt deg en pm angående link, men en her hadde vært kjempe flott! Kunne godt ha tenkt meg en ny iPhone til den prisen :)!

EmmernMe

Skrivefeil:
"Vi rekker å være på plass med telefonen fra starten av denne gangen, så den 9. juli vil vil begynne å selge Iphoe 3G S"
:)

Fluor

dpushman, man kan nesten ikke tro på din historie, den er for tvilsom. For det første er det ikke toll på elektronikk importert til Norge, gjelder ikke bare elektronikk fra Kina altså. For det andre er norsk moms 25%, ikke 23%. Men du vet jo selvfølgelig best. I rest my case.

ghram.smith

Jeg forestiller meg en app hvor du enkelt kan sette sammen din egen pizza, mcse 2008 bestille rett fra menyen, bestille pizza til dine forhåndsdefinerte scwcd dumps adresser og ha muligheten til å lagre dine pizzaer rett på telefonen.Ville definitivt brukt en slik app. Norske bedrifter er dessverre i de fleste tilfeller utrolig treige mcts certification når det gjelder å få til noe slikt. Hadde feks vært glimrende med en app hvor man kunne bestille kinobilletter!Tøft. Hadde vcp exam helt klart brukt en slik app om den kom. Hvis alle budene har iPhone med GPS, så kunne man jo fått se hvor pizzaen var på veien etter man hadde bestillt :D