Apple selger 10 millioner iPhone 6 på tre dager

I dag offentliggjorde Apple tallet mange har lurt på og ikke helt overraskende slo Apple alle sine tidligere rekorder. Hele 10 millioner iPhone 6 ble solgt på tre dager.

Det er alltid knyttet stor spenning til hvor mange iPhones Apple selger i «åpningshelgen». På fredag var de første iPhones i butikkene og køene var som vanlig svært lange. Telefonene gikk til salgs i USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore og Storbritannia samtidig. I motsetning til i fjor gikk telefonene ikke til salgs i et av Apples største markeder, Kina.

Allikevel greide Apple å selge flere telefoner enn ved lanseringen av iPhone 5s og iPhone 5c. Apple solgte nemlig 9 millioner av disse telefonene i 2013, mens nå ble salget på 10 millioner, men uten Kina som viktig marked.

Apple bekreftet også at ApplePay blir lansert neste måned gjennom en programvareoppdatering. Det betyr at iOS 8.1 mest sannsynlig kommer allerede i oktober?

Tags:

kyrrebs

Når på fredag tilsier erfaring at man kan bestille iPhone6 i Apple Store på nett i Norge?

Koella69

Helt sikkert midnatt. Er så sykt skuffa over skjermstørrelsene apple har valgt, de burde lagd en 4" og en 4.7". På den måten hadde de som ville ha større fått det og vi som liker 4" beholdt den. 5.5" er bare helt latterlig, sikker på at Jobs vrir seg i grava akkurat nå. Er helt avhengig av å kunne bruke tlf med en hånd noe som er nytteløst på disse. For å ikke snakke om å ha disse beista i bukselomma.

ruvinn

Jeg skal ha 5,5" :)

RC2

4,7" er ikke noe problem å håndtere med en hånd. Selv skal jeg ha 5,5. Greit med litt forandring etter å hatt iPhone siden 2008. Dessuten sliter jeg ofte med å lese nettsider etc på 4". Så jeg for min del veldig fornøyd med at de blir større

Maccrell

iPhone er en motesak for den er ikke best.
Det finnes en iPhone 5 i familien og den er kun 10 mnd gammel og hva skjer ? Jo batteriet tar snart kvelden. Dessuten er den ustabil.
Alle andre smarttelefoner i husstanden er eldre og billiger og de virker. Ingen av de er iPhone.