Gjør din iPhone om til et flipperspill

Gjør din iPhone om til en Pinball-maskin

I iOS 3 som kom for to år siden ble det mulig for utviklere å lage applikasjoner som kobler seg opp mot ekstern hardware. Dette har vi ikke sett alt for mye av, men nå har vi funnet noen virkelig morsomme produkter. Hva med å gjøre om din iPhone til et flipperspill?

New Potato Tech er et amerikansk selskap som spesialiserer seg på det de selv kaller «appcessories». Dette er ekstrautstyr til din iPhone eller iPod touch som «snakker» med en applikasjon på telefonen.

Pinball Magic er en av disse «appcessories» og gjør rett og slett din iPhone eller iPod touch om til et komplett flipperspill med fysiske knapper. Alt du behøver å gjøre er å laste ned en gratis iPhone-applikasjon i App Store og deretter skyve din iPhone ned i toppen av Pinball Magic.

Gjør din iPhone om til en Pinball-maskin

Du har dermed et komplett flipperspill med fysiske knapper, lys og lyder. Siden programvaren «snakker» med flipperspillet fungerer det veldig godt å spille med de fysiske knappene og vi har hatt mye morro med denne over de siste ukene på kontoret. I motsetning til andre flipperspill i App Store trenger du ikke å forholde deg til virtuelle knapper, men har full kontroll med de fysiske knappene. At det i tillegg kommer lys og lyd fra flipperspillet gjør det enda mer morro.

Gjør din iPhone om til en Pinball-maskin Gjør din iPhone om til en Pinball-maskin

Det eneste vi vil trekke Pinball Magic noe for er selve pinballapplikasjonen. Den er ikke helt like bra som flere av de beste flipperspillene i App Store. Grafikken er ikke like pen og de forskjellige spillene ikke like detaljerte, men kombinasjonen med et fysisk flipperspill med knapper er derimot helt uslåelig.

Pinball Magic er tilgjengelig fra den norske butikken Gizmos.no som selger masse iPhone-ekstratutstyr. Prisen er NOK 389,- og du har mye morro med Pinball Magic - i tillegg er det jo definitivt en morsom greie å vise fram til venner og kollegaer? Vi har i hvert fall hatt mye morro med denne!

Sjekk også denne videoen som viser hvordan det hele fungerer.

KlodrikMcKr

Det så kult ut bortsett fra prisen.

SebyS98

Fin bursdags gave da, litt stiv pris, men ellers ganske kult...

mati_91

Ville gjerne ha sett noe slik til iPad :)

KlodrikMcKr

helt enig med deg mati_91.

Etter min mening hadde vert mye kulere med en iPad versjon, så lenge se kunne holt seg til maks 400 kr