tv

IntoNow er Shazam for TV-innhold

IntoNow er Shazam for TV-innholdApplikasjonen Shazam som automatisk identifiserer musikken du hører på ble umiddelbart en «superhit» på iPhone og var en av applikasjonene som utvilsomt ble vist fram mange ganger av nye iPhone-brukere. IntoNow er en applikasjon som lett kan bli like populær som Shazam. Programmet gjør nemlig akkurat det samme, men for TV-innhold.

iOS som en spillkonsoll

iOS som en spillkonsollEtter Apples introduksjon av Apple TV er det mange som har antatt at Apple før eller senere vil tilby applikasjoner også på TVen. Det er lett å se for seg at Apple kunne gjøre Apple TV til en enkel «spillkonsoll», men viste du at det er mulig å spille på TVen med iPad allerede i dag?

NRK Nett-TV nå med iPhone-applikasjon

NRK NettTVRett før helgen dukket NRK sin applikasjon for Nett TV opp i App Store. Programmet gir deg direkte tilgang til NRK1, NRK2 og NRK3 i tillegg til et utvalg av programmer fra NRKs store Nett-TV arkiv.

Programmet gir oss endelig tilgang til direktesendinger, men arkivfunksjonen lever ikke helt opp til forventningene.

Lovlig vs. Pirat TV-serier

Det er ingen hemmelighet at det er rimelig enkelt å laste ned piratkopier av de nyeste TV-seriene på internett. Så lenge ikke iTunes (eller noen andre) selger TV-serier i Norge har mange nordmenn benyttet seg av sjansen til å ulovlig laste ned populære TV-serier som Lost og Prison Break. I USA har man muligheten til å være redelig og kjøpe disse TV-seriene direkte fra iTunes Store, men er kvaliteten noe bedre?

Ny Nike+iPod TV-reklame

Det begynner å bli en stund siden Apple og Nike lanserte sin Nike+iPod produkt og ikke alt for overraskende ble dette en stor hit, både i USA og nå også her i Norge. Svært mange iPod-brukere har kjøpt seg en Nike+ sko og til og med Nike sitt årsresultat har blitt godt påvirket at Nike+ og iPod integreringen. I følge Nike har Nike+ vært en av selskapets mest selgende produkter de seneste årene. Det er kanskje i den anledning at de har lansert en helt ny iPod+Nike TV-reklame?

Apple dominerer filmnedlastning

Det er ikke mange måneder siden Apple endret navn på iTunes Music Store til iTunes Store og samtidig la til muligheten for å laste ned filmer i den amerikanske utgaven av iTunes Store. Nå viser de siste tallene fra NPD Group at Apple har total dominans på markedet for salg av film og TV-serier, ikke ulikt hva de har oppnådd på salg av musikk.