msn

Verbs - pen lynmeldingsklient til iPhone

VerbsMed kontinuerlig tilgang til internett er det lett å holde kontakt med venner over lynmeldingsnettverk som AIM, MSN/Live Messenger eller Google Talk. Det finnes en rekke applikasjoner som gjør akkurat dette til iPhone, men få gjør det like pent som en ny applikasjon med navnet «Verbs».

Hvis Apple lager en lyndmeldingsklient, ville den kanskje se slik ut?

Windows Live Messenger til iPhone sluppet

Windows Live Messenger til iPhone sluppetMicrosoft har nå sluppet den offisielle Windows Live Messenger applikasjonen til iPhone. Akkurat som på PC og Mac vil du kunne chatte med dine venner på Windows Live og Yahoo! samt se dine venners aktivitet på sosiale nettsteder som Facebook, Windows Live, MySpace, Flickr, YouTube og mange flere.

Trillian endelig klar for iPhone

Trillian endelig klar for iPhoneTrillian har lenge vært en av de mest populære lynmeldingsklientene på Windows og web. Nå har den, etter flere måneder med krangling med Apple, blitt klar for nedlastning.

Endelig MSN på iPhone

Nå har den første MSN-klienten ankommet App Store. Programmet heter Palringo Instant Messenger, og støtter alle de mest brukte IM-tjenestene.
Palringo kan kjøres på både iPhone og iPod Touch. Og det beste av alt; Palringo IM er gratis!

MSN Music legges ned

Samtidig som det åpnes for at elektroniske nedlastninger skal telle i statistikken for platesalg, er det flere i det digitale markedet som sliter. Microsoft hadde blant annet store planer for MSN Music, som skulle konkurrere med iTunes. Men salget av musikk har ikke gått som planlagt og det har aldri klart å komme seg opp i nærheten av det nivået som iTunes Store har oppnådd.