Windows

Microsoft OneNote for iOS

Microsoft OneNote for iOSJeg har nå i flere år benyttet MS OneNote både til å notere i møter, holde orden på prosjekter, samt samle på interessante artikler.

Hva jeg har savnet, er en god måte å skrive f.eks. en handleliste eller to-do liste som lett kan synkroniseres fra PC mot iOS. Dette har nå kommet i form av Microsoft OneNote for iPhone.

Videosamtaler nå klar på Skype

SkypeSom ryktet, slapp Skype sent i går kveld oppdateringen som mange ikke trodde ville komme. Skype har begynt å rulle ut oppdatering til Skype for iPhone, som inneholder støtte for videochat. Du kan bruke videochat over WiFi, eller 3G, i motsetning til Apples egen videochat, Facetime, som krever WiFi-tilkobling.

Windows 95 på en iPad

iPad Windows

Denne videoen trenger ingen introduksjon, det er Windows 95 på en iPad.

Microsoft fleiper med Apple og App Store

Apps Lab

Etter at Apple la ut resultatene fra sitt mest lønnsomme kvartal noensinne, er det nok en gang noen som vil kjøre noen vitser rettet mot selskapet. Microsoft sitt mobilteam har nylig sluppet en video som gjør narr av App Store og viser frem sin egen App Lab.

Slik får du tethering via Bluetooth på Windows

Bluetooth tethering på WindowsNår Apple lanserte iPhone OS 3.0, ble det mulighet til å bruke iPhone 3Gen din, eller 3GS, som et modem til Mac/PC.
Dette kunne gjøres via kabel, som fungerer for de fleste feilfritt, og over Bluetooth, som mange har problemer med. Denne guiden viser deg hvordan du får dette til på Windows.

Hvordan bruke en Macformatert iPod i Windows

HFSExplorer er et javaprogram som lar deg lese av filsystemet, HFS+, i Windows. Den nye versjonen gjør det også mulig å avspille sangene dine i Windows, selv om iPoden din er formatert på en Mac. Programmet er gratis og forsåvidt enkelt å innstallere. I tillegg til å la deg lese av iPoden, kan du også lese av harddisker og minnepenner som er formatert på Mac.

Enkelte iPoder smittet av Windowsvirus

Apple melder i dag at et mindre antall femtegenerasjons iPoder produsert etter 12. september i år er smittet av Windows-viruset RavMonE.exe. Totalt er det rapportert 25 enheter som er registrert smittet av en Windows-maskin som er brukt av en underleverandør til produksjonen av de gjeldende iPodene.

Brukere av Apples egne datamaskiner vil ikke merke noe til viruset, men Windows-PCer uten oppdatert virusbeskyttelse vil kunne bli smittet.

«Som du sikkert kan forestille deg, er vi sinte på Windows ikke er mer motstandsdyktige mot slike virus, og enda sintere på oss selv for at vi ikke fanget det opp» — skriver Apple på sine nettsider.