wifi

Slik setter du opp trådløst nettverk fra iPhone

WifiNå som iPad nærmer seg våre breddegrader er det sikkert mange som lurer på om de skal gå for WiFi- eller 3G-versjonen. Flere importerte rett etter lanseringen og trodde det ville holde med WiFi-versjonen. I ettertid har sikkert flere innsett at de kanskje skulle ventet på 3G-versjonen, for det oppstår av og til situasjoner hvor det hadde vært greit med et nett tilgjengelig utenfor WiFi-hotspots.

Kommende programvareoppdatering skal fikse WiFi-problemene til iPad

iPad WiFi

Apple har nylig oppdatert et support-dokument som beskriver dagens løsninger på WiFi-problemene som har plaget noen iPad-brukere. Det har vært flere forskjellige tilfeller rapportert på flere fora.

iPad 3G og WiFi lanseres likt internasjonalt

Siden iPad har blitt annonsert, har det vært et stort antall spørsmål angående utgivelsesdatoer og priser. I forrige uke ble det kjent at den internasjonale lanseringen ble utsatt, men Steve Jobs bekrefter nå i en e-post at 3G-versjonen ikke er forsinket.

Apple fjerner WiFi applikasjoner fra App Store

WifiEtter at Apple fjernet et lass med sex-applikasjoner fra App Store, har de nå også fjernet applikasjoner som lar brukeren finne WIFi-nettverk.

Dette vil altså si at nyttge applikasjoner som WifiTrak og WiFiFofum, som kunne finne WiFi-nettverk som iPhone OS selv ikke var i stand til å finne, nå er vekk.

Video iPod rett rundt hjørnet?

ipod video

Det troverdige nettstedet Engadget presenterer i dag rykter om den mye omtalte video-iPod. I følge Engadget skal flere svært troverdige kilder ha fortalte dem at Steve Jobs og Apple veldig snart vil lansere den mye omtalte video iPod med trådløstilkobling.