test

TEST: iPhone 6 Plus

 iPhone 6 Plus

To uker etter Apple lanserte iPhone 6 og iPhone 6 Plus i Norge har de første telefonene blitt rullet ut i det ganske land. Ventetiden har vært lang, men i år har lanseringen stort sett gått ganske smertefritt for seg hva gjelder tilgjengelighet. Det er også på tide å oppsummere to uker med bruk av iPhone 6. Greier Apple å leve opp til de enorme forventningene? Hvordan er det egentlig å bruke en telefon på 5.5 tommer? Jeg deler mine betraktninger og erfaringer etter å ha brukt iPhone 6 Plus i to uker.

TEST: iPad 16GB med WiFi

Test av iPad

iPad har blitt lansert i USA, og selv om en norsk lanseringsdato fortsatt er i det blå så har vi i de siste dagene fått testet Apples nyeste produkt. Omtalen og hypen har vært enorm i forkant, og iPaden kan vanskelig leve opp til forventningene som har blitt satt – men det er ikke langt fra. Er dette faktisk framtidens datamaskinplattform?

TEST: Første titt på WiMP for iPhone

Wimp iPhone

Aspiro sendte forrige mandag inn den ferdige iPhone-klienten for WiMP til godkjenning til App Store. Den nye applikasjonen gir deg tilgang til hele musikkbiblioteket slik du er vant med fra WiMP, og vi har fått teste programmet.

Første iPhone 3G-tester ute

iPhone testet

Gode gamle Walt Mossberg og David Pouge har som vanlig fått den store ære av å være de første til å teste Apples iPhone 3G. Tilbakemeldingen er stort sett positiv og det er programvaren som så langt imponerer. Telefonen kritiseres for skjulte kostnader (dyre abonnementer) og dårlig batterilevetid under 3G.

Test: «Musika», nytt spill til iPod

musika

Sony BMG har nettopp sluppet «musika» for 5. generasjons iPod-er. Spillet er designet av Masaya Matsuura, en av Japans mest kjente PlayStation-spilldesignere. Spillet kan kjøpes i iTunes Store, og koster som alle andre spill kr. 40,-

Test: iPod Nano 2. gen

Apple lanserte som kjent nye iPod´er for en måneds tid siden, og her er en test av den nye iPod Nano.
Versjonen som er brukt under testen er den sorte med 8GB lagringsplass.

De nye iPod Nano har omtrent samme formfaktor som den gamle iPod Mini, bare i en mye mindre innpakning. Den er avrundet på sidene, og skallet er laget av et ripebestandig metall. Den får heller ikke like lett fingermerker som krom/metallflaten på baksiden av 1. gen Nano.
Selve spilleren måler 90 x 40 x 6,5 mm og veier 40 gram.
Utseende og funksjoner i programvaren til Ipod Nano er likt med andre Ipod-modeller, men det er en viktig ting som skiller den fra 1. gen. Nano - nemlig søkefunksjonen.