nano

Vil Apple lansere en mindre iPhone?

Apple-rykter har den egenskapen at de aldri slutter, og nå er de ute på ferde igjen. Nå ryktes det at Apple vil lansere en mindre versjon av iPhone; noe lignende som de gjorde med iPod Nano.

Apple inviterer til Rock 9.september

Apple EventCrunhgear bekrefter ryktene som har svirret i luften den siste tiden. Det blir en event den 9.september. Leverandører har meldt om tomme lagre på iPod modellene; Classic, Touch og Nano. Det er derfor stor sannsynligvis at det er disse modellene som er aktuelle for en oppgradering. Spådommene har så langt strekt seg til kamerafunksjon, noe få av konkurrentene per dags dato har i sine musikkavspillere.

Apple oppdaterer iPod

Apple slapp i går en mindre oppdatering til iPod nano 4G og iPod Classic. Oppdateringene skal begge rette en rekke feil, forbedre støtten for Genius, gjøre det mulig å slå av og på Cover Flow og støtte nye headset (Apples nye in-ear headset)

Ny iPod nano og iTunes?

Kevin Rose, günderen av nettstedet Digg.com, hevder i ett blogginnlegg og podcast at han sitter på informasjon om neste generasjons iPod nano. I følge Kevin vil Apple slippe en oppdatert iPod nano i løpet av 2-3 uker. I tillegg vil også iTunes og andre iPod-modeller få en oppdatering.

Ny iPod nano?

Oppdateringen til iPods

Apple sendte i går ut nye programvareoppdateringer til den nye iPod classic, iPod nano og den siste iPod 5G iPod. Oppdateringen for iPod 5G skal rette en feil hvor noen brukere ikke fikk synket og vist sanger korrekt. For den nye iPod nano og classic dreier oppdateringen kun seg om bugfikser og anbefales for alle brukere.

Oppdateringene er tilgjengelig via iTunes for både Mac og PC/Windows.

Ny Nike+iPod TV-reklame

Det begynner å bli en stund siden Apple og Nike lanserte sin Nike+iPod produkt og ikke alt for overraskende ble dette en stor hit, både i USA og nå også her i Norge. Svært mange iPod-brukere har kjøpt seg en Nike+ sko og til og med Nike sitt årsresultat har blitt godt påvirket at Nike+ og iPod integreringen. I følge Nike har Nike+ vært en av selskapets mest selgende produkter de seneste årene. Det er kanskje i den anledning at de har lansert en helt ny iPod+Nike TV-reklame?

Rød iPod nano i morgen?

Etter alle solemerker ser det ut som om det i morgen, fredag den 13., blir lansert en «iPod nano RED». Den skal etter ryktene lansers av Bono i Oprah Winfreys daglige tv-show «Oprah». I så fall blir iPod nano RED nok et produkt som leveres i rødt for veldedighet. Fra før av har bant annet GAP og American Express spesiallagd røde versjoner av sine produkter og latt en del av summen gå til Bonos oranisasjon «Product Red». I følge ryktene skal iPod nano RED være på 4 GB og koste det samme som standardmodellen, altså 199 dollar, hvorav 10 dollar skal gå uavkortet til Product Red og kampen mot AIDS / HIV.

ipod

Kilde: Appleinsider.com

Nike+iPod sportkit til Norge

Om ikke så lenge vil det bli en offisiell lansering i Norge av Apple og Nike' nye løpekonsept; Nike + Ipod Sport Kit. Allerede nå finnes produktet i enkelte butikker (Office Line i Oslo, Vika). Og i denne guiden får du en rask innføring av fremtidens løpekonsept.